- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Saripapatya060844
-
Aaa bilmiodum valla yapicam sagolasin[/QUOTE]Rehberimdeki numaraları tek tek silip uygulamaya tekrar bakarım .Kevaşe kayboldugu an en son sildigim numaradır .
Yok artık yuhAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
İstemsizce güldüm kusura bakmayın. İnsanlar ne kadar ahmaklar yaaaAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Seni kiskanan biridir.ya gorumce ya elti.oyle oldugunuz icin degilAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
benim de eski erkek arkadaşımı 2 kişi gizli pasif diye kaydetmiş. internetten arattım neymiş diye şok oldum.
İftira olamaz mı? Şu an hepimiz istesek herhangi birini dilediğimiz adla sırf gıcıklığına ekleyebiliriz rehberimize.Ayy iyi ki eskiymiş
Size bir şey yazdığımı düşünmüyorum?İftira olamaz mı? Şu an hepimiz istesek herhangi birini dilediğimiz adla sırf gıcıklığına ekleyebiliriz rehberimize.
Ama ben size yazmak istedim.Size bir şey yazdığımı düşünmüyorum?
Size neden dert oldu ki onu anlayamadım,Ama ben size yazmak istedim.
Bu zihniyette birine cevap vermeyeceğim. Ben mesajımı ilettim. Sizi de mi öyle kaydetmişler lafınız çok seviyesizce. Bu seviyeye inemeyeceğim. Sizi kibliyorum.Size neden dert oldu ki onu anlayamadım,
Ben arkadaşa yazdım siz neden cevaplıyorsunuz ?
Yoksa sizi de mi öyle kaydetmişler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?