Çocuklar olmasa bla bla bla.... çocukların için bazen bazı şeylere katlanmak zorunda değilsin. Pek ala da kendin yetiştirebilirsin.
Diğer konu için yorumsuzum.
Off leşşne aranmış ama senin koca, iğrenç
Nede olsa bı gün o kızla karşılaşırım demişsiniz,denk gelseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim? Eşinizin kafasını patlatsaniz yeri şuan,yürek falan mı yemiş, ne cesaret evli barkli adam ayyDeğil mi?okurken aynı şeyleri düşündüm ve hissettim bende. Ya yırtmak istedim ağzını yüzünü. Hadi git gezdir sonra şu kapı duvar mı girebiliyon mu demek
O kadına bişey yapmayacağım. Yüzüne nasıl bakacağım? Çıksa anlatsa bunun kocası bana yürüyo evli barklı adam dese ki kadında evli oda yazmış bişeyler ama çıbanın başı benim ki. O kadın beni ilgilendirmez kendi kocamın yediği nane ilgilendirir.Nede olsa bı gün o kızla karşılaşırım demişsiniz,denk gelseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim? Eşinizin kafasını patlatsaniz yeri şuan,yürek falan mı yemiş, ne cesaret evli barkli adam ayy
Aynen aklımdaki o. Sabah işe yetişme telaşından uğraşmadım. Önce herşeyi kayda geçirip sonra tek tek yüzüne çarpacağım.ben olsam ss alıp kendime atar takipe alırdım. birden patlayinca bisey elde edemezsiniz bence. ima varmış çünkü gayette üste çıkmak için kavgaya cevirir işi
Ne kadar seviyesiz ne kadar belden aşağı baaya bir muhabbet gerçekten dayanılacak cinsten değil bence konuşmaya başlamadan önce sakinleşmeye çalışın sinirlenmeden lafları bir güzel oturtun içine yerinden kalkamasın çocuk falan diye göz yummayın böyle şeylere herkes haddini bilsin kocaysa babaysa adam olsun ilk önce bence aldatıyordur da eşiniz o potansiyel var belli bu ne çirkinliktir pessHanımlar bu sabah denk geldi eşimin instagramı kurcaladım. Liseden bi arkadaşıyla mesajlarını okudum. Acayip sinirlendim. Kadın şehir dışından buraya taşınıyo evi henüz getirmemiş kocası 3 4 aydır başka şehirde. İşte soruyo enişte bey napıyo filan diye bayramdan beri görüşmedik geliyo artık bu hafta evi taşıyacak gibi bişey demiş kadın. Başka lafların üstüne demesin mi ben 3 ay görmesem 3 gün evden çıkmam filan diye. Sık sık üstü kapalı yatak odası muhabbeti geçmiş. İşte yaşım kaç benim şimdikileri cebimden çıkarırım filan. Enişte yok gel gezdirelim seni filan demiş ortak bi başka arkadaşlarıyla. eşya konusunda demiş işte benim ki tabi yatak odası önemli en önemli o filan. Enişte napıyosa orda kaç aydır günü gün ediyodur senide görmüyormuş kaç aydır filan diye karı kız ayağına getirmiş lafı yani yok demiş oda benim dediklerimi yapmaktan fırsatı kalmaz adamcağızın filan filan filan. Hayli mesajlaşmışlar ama yani. Bu arada hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ama farklı farklı şubelerde eninde sonunda ben o kızla karşılaşacağım. Şimdi eşim işte geç saatte dönecek. Gelsin hele. Ağzına etmeyi planlıyorum. Ama cidden çok sinirlerim bozuk. Gözüm döndü resmen. Çocuklar olmasa şeytan diyo kes at bi tarafını hadi ne bok yersen ye diyo ama rezil olduğumla da kalmak istemiyorum. O anda da kafam duracak biliyorum şuan aklımdan geçen hiç bişeyi konuşamayacağım sinirden. Sonradan şunu deseydim bunu deseydim diye kendime kızacağım. Tehditten ötesi lazım buna ama. Napıyım ne edeyim şimdi ben buna
Ne kadar seviyesiz ne kadar belden aşağı baaya bir muhabbet gerçekten dayanılacak cinsten değil bence konuşmaya başlamadan önce sakinleşmeye çalışın sinirlenmeden lafları bir güzel oturtun içine yerinden kalkamasın çocuk falan diye göz yummayın böyle şeylere herkes haddini bilsin kocaysa babaysa adam olsun ilk önce bence aldatıyordur da eşiniz o potansiyel var belli bu ne çirkinliktir pess
Bence lütfen sabırlı olup birden ve bu gece patlamayin.iz sürün .birden patlayinca ne yapacak biliyor musunuz; vayy sen benim telimi mi karistiriyorsun bana güvenmiyor musun deyip zeytinyagi gibi üste cikacak. siz kötü olacaksiniz.Stratejik ve planli adim atin kazanirsiniz
Güvenmiyorum diyorsunuz ama yapmak istese zamani yok ,bensiz bir yere gitmez diyorsunuz.Yazmaya zaman bulan biri ,eyleme de gececek zaman bulabilir istese .Yüz yüze bakacak diyorsunuz.Bilemiyorum ,eşinizi siz taniyor biliyorsunuz ama bu tip ani patlamalar ters de teper bilginiz olsun.Diger yöne daha cok iter.Umarim,daha cok üzülmeden ,yara almadan bu konu ilerlemezOnu yemez işte. Güvenmiyorum der çıkarım hiç bişey diyemez. Hep derim zaten. Kim olursa olsun güvenmiyorum haketmiyo kimse güvenimi. Kimseyi boş koymamak lazım diye. Ama yine de yapısı bu adamın ya. Böyle yetişmiş. Annesi de sakınca görmüyo bu seviyesizlikte çünkü. Ona göre oğulcuğu pürü pak. Anlatsan ne var bunda sen abartıyorsun der. Kendiside aynı şeyi söyleyecek hatta abartıyorsun. Bilmiyor musun nereye gidip geliyorum iş dışında bi yere çıktığım var mı kapıdan çıkmam gezmem tozmam arkadaşlarla buluşmam nereye gitsem sizle giderim vs vs. He bunlar yalan mı? Yok değil valla. Bensiz kapı dışarı çıkmışlığı yoktur. Kendi gitmez. Beraber gezer beraber yer içeriz. Her yere her yere birlikte gideriz. Yapmak istese zamanı bile yok buna gerçekten. Ama sinek küçük mide bulandırıyor işte.
Böyle bi adamsın madem ettigin muhabbet ne. Amacın ne elin kadınıyla erkek muhabbeti gbi muhabbet ediyosun. Çapsız. Ayyy tiksinç yaa. Evde bunu besliyosunuz bide haketmiş gbi.Onu yemez işte. Güvenmiyorum der çıkarım hiç bişey diyemez. Hep derim zaten. Kim olursa olsun güvenmiyorum haketmiyo kimse güvenimi. Kimseyi boş koymamak lazım diye. Ama yine de yapısı bu adamın ya. Böyle yetişmiş. Annesi de sakınca görmüyo bu seviyesizlikte çünkü. Ona göre oğulcuğu pürü pak. Anlatsan ne var bunda sen abartıyorsun der. Kendiside aynı şeyi söyleyecek hatta abartıyorsun. Bilmiyor musun nereye gidip geliyorum iş dışında bi yere çıktığım var mı kapıdan çıkmam gezmem tozmam arkadaşlarla buluşmam nereye gitsem sizle giderim vs vs. He bunlar yalan mı? Yok değil valla. Bensiz kapı dışarı çıkmışlığı yoktur. Kendi gitmez. Beraber gezer beraber yer içeriz. Her yere her yere birlikte gideriz. Yapmak istese zamanı bile yok buna gerçekten. Ama sinek küçük mide bulandırıyor işte.
Güvenmiyorum diyorsunuz ama yapmak istese zamani yok ,bensiz bir yere gitmez diyorsunuz.Yazmaya zaman bulan biri ,eyleme de gececek zaman bulabilir istese .Yüz yüze bakacak diyorsunuz.Bilemiyorum ,eşinizi siz taniyor biliyorsunuz ama bu tip ani patlamalar ters de teper bilginiz olsun.Diger yöne daha cok iter.Umarim,daha cok üzülmeden ,yara almadan bu konu ilerlemez Benim cook yakin arkadasimin basindan geciyor benzer bir olay şu an.Cok kavga cikariyor arkadasim ve adam daha cok uzaklasip diger kadina baglandi.Üzerine bunu okumam ilginc bir tesadüf oldu gercekten
Yaa evet gerçekten. Gül gibi adamsın. Her zaman herşeyi en iyi şekilde yaşamaya yaşatmaya çalışırım çoğu zaman oda öyledir gezdirmeyi filan sever. Ama niye bu tatlılığın üzerine limon sıkıyorsun? Şu gevşekliği çok sinirimi bozuyor gerçekten. İyice burnunu sürtmesi lazım. Sürte sürte kıvılcım çıkması lazım. Çünkü dönüp bakınca verdiğim emeklere fedakarlıklara yazık diyorum yani.Böyle bi adamsın madem ettigin muhabbet ne. Amacın ne elin kadınıyla erkek muhabbeti gbi muhabbet ediyosun. Çapsız. Ayyy tiksinç yaa. Evde bunu besliyosunuz bide haketmiş gbi.
Erkek milleti işte. Alıştıkları düzen hep böyle gidecek sanıyolar. Yaptıkları hiç bişe görünmez duyulmaz sanıyolar. Ama öyle degil işte. El tatlı geliyo. Şöyle bi korkutt gözünü kapının sapını bi tutsun kendine gelsin bi varoşYaa evet gerçekten. Gül gibi adamsın. Her zaman herşeyi en iyi şekilde yaşamaya yaşatmaya çalışırım çoğu zaman oda öyledir gezdirmeyi filan sever. Ama niye bu tatlılığın üzerine limon sıkıyorsun? Şu gevşekliği çok sinirimi bozuyor gerçekten. İyice burnunu sürtmesi lazım. Sürte sürte kıvılcım çıkması lazım. Çünkü dönüp bakınca verdiğim emeklere fedakarlıklara yazık diyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?