Gevşek mesajlaşmalara ne demeli hatta biraz yavşama

Uzatmayın bence, senin gibi bir erkeğin çocuklarıma babalık bana da kocalık yapabileceğini düşünmüyorum diyin. Bu ne seviyesiz iğrenç bir muhabbet ya

Off adamdaki gevşekliğe bak hadi bu adam böyle konuşuyo karşıdaki kadın neden sohbetlere devam ediyo hoşuna gitmiş demekki

En sinir olduğum cinsten
Ikisinde de suç var yani , kadın sen nasıl bir erkeğin cinsel içerikli sorularına cevap veriyorsun evli barklı kadınsın .
Koca sen ne cesaretle başka bir kadına alt metni cinsellik olan sözler söylüyorsun.
Millet iyice zıvanadan çıktı...

Ben olsam ortalığı ayağa kaldirmistim ayrıca mesajları direk.kadinin kocasına da yollardim zerre umrumda olmaz valla evi de terk.ederdim

Ne yaptınız gece konuştunuz mu?
Konuştum. Bugün foruma girme şansım olmadı hiç dışardaydım hep. Ağzıma gelen gitti. İlk başta ne mesajı kim diyecek oldu anlamadı. Telefona baktığımdan haberi yoktu. Şu mesaj, okudum hepsini diyince jeton düştü bişey diyemedi. Abartıyosun şakasına takıldım öyle eski arkadaş işte filan diyecek oldu. Baktı ben alttan almıyorum gerçekten öfkeliyim. Hiç küfür etmeyen birisiyim ama bayağı küfrettim dün gece. Sonra kabullendi haklısın hoş olmadı uygun değildi ne desen bu konuda doğru. özür dilerim yazmam görüşmem artık bi daha dedi. Hala sessizleşmeyince tedirgin olmaya başladı. Ben böyle düşünmeden şakalaşmıştım sadece gerçekten. Biliyorsun olamaz öyle birşey asla zaten bunlar içinde çok özür dilerim falan filan. Şimdilik ortalık duruldu. annemlerdeyim ben bu gece oda nöbette. Bakalım bundan sonra nasıl olacak artık.

Sakin takibi bırakma derim. Instagram şifresini al mutlaka. Kadını engelle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…