- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.521
duyamadı yaa tam o sıra aradı biri gitti gelirim dedi ben girdim çıktım gelmemişti sora aradım alta bekliyo duyamadı yanegüllü nebisi baktımı bebeğe kalbisinin sesisini duydumu odaa :asigim:
güllü bizim mercimek şimdi ne kadar olmuş
çilek kadar olmuş mu =)))
[ı]vodafone kullanıcılarının dİkkatİne:
100kont:20tl
150kont:30tl
250kont:50tl olmuŞtur
bİlgİnİze[/ı]
duyamadı yaa tam o sıra aradı biri gitti gelirim dedi ben girdim çıktım gelmemişti sora aradım alta bekliyo duyamadı yane
1,5cm teysesi:asigim:
olmadı daha
kendisi 1,5 cm ama kalbi pıtpıt :asigim:
allahım sen ne büyüksün :Saruboceq:
ana bayiler satamas bakkallar cakkallar satar benzinciler satarr
bizim burda zaten 20ye satıyolar
kzılar az önce yine bişiy okudum yarıldım gülmekten yaa fıkra gibi geliyo artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
kzılar az önce yine bişiy okudum yarıldım gülmekten yaa fıkra gibi geliyo artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne anılarınız varmış koptum:roflol: bende benmkyle ilk tanışmamızda dedi ben eve bırakim sizi kardeşimde vardı ozaman düğünde dönüoduk neyse ben arkaya oturmuştum. heycandan sen arka koltuktaki çakmakla ıslak mendili çantaya at. resmen hırsızlık yapmışım nası yaptım nie yaptım bilmiom. neyse bi hafta sona aradı işte yemek yesek felan dieye burdaki kızlar diodu boşa heveslenme çaldıgın şeyleri isticek :roflol: Allahtan farketmemiş hala hatırladıkça bihoş oluom :roflol::roflol:
badem demee dün gülşende canımı çektirdi canım acı badem çekiyoooooooo
ay hastayken ben aşeriyorum kızlarrrrrrrr
şuan yeni bugün zam geldi
banada güllüm yaww tam bir temel fıkrasııı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah akıl fikir versin yarabbii
saten biliyosunda akıl yaşta değil baştadır die yaş olsun isterse 30 ama yinede yaşla alakası yok karakter kişilik meselesi bazı şelyerkaydirigubbakcemile5
benzinci evet arabaya benzin doldururken alıyom ordan da :roflol:
bana da link verin ya bende gülücem:roflol:
şuan yeni bugün zam geldi
banada güllüm yaww tam bir temel fıkrasııı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah akıl fikir versin yarabbii
saten biliyosunda akıl yaşta değil baştadır die yaş olsun isterse 30 ama yinede yaşla alakası yok karakter kişilik meselesi bazı şelyerkaydirigubbakcemile5
çiçek sen kırmızı seviyosun die sana kırmızı ayakkab aldım
ama ayaklarını geyşa lar gibi yapman lazım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?