- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.501
ben telsimde 1 sene staj yaptım ordan tanıuyom
mesalaa z.kafkas bayılırdım o adamaa z amca derdim onaaa çok harika akıllı bi adam bence
ne ağız var sende çiçek ya geldi yeterrr oy allamm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
AMİN
bilmiyorum glşen karşı koyuyorum yaptıklarına ama sinirde boğuyo beni
çıkarsam naparım nasıl başka bir düzene alışırım
bu işimden başka bir iş yapabilirmiyimbilmiyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol:ay ne anılarınız varmış koptum:roflol: bende benmkyle ilk tanışmamızda dedi ben eve bırakim sizi kardeşimde vardı ozaman düğünde dönüoduk neyse ben arkaya oturmuştum. heycandan sen arka koltuktaki çakmakla ıslak mendili çantaya at. resmen hırsızlık yapmışım nası yaptım nie yaptım bilmiom. neyse bi hafta sona aradı işte yemek yesek felan dieye burdaki kızlar diodu boşa heveslenme çaldıgın şeyleri isticek :roflol: Allahtan farketmemiş hala hatırladıkça bihoş oluom :roflol::roflol:
ne ağız var sende çiçek ya geldi yeterrr oy allamm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
nedemek ne ağız varr sende anlamadım çokmu konuştum farketmeden susiyim bariiiiii :dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
la kızı andın geldi demek istiyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
nedemek ne ağız varr sende anlamadım çokmu konuştum farketmeden susiyim bariiiiii :dilcikar:
hahaaa ne bilim aklım fesat sandım bana ne ağız var az sussss yeter demek istediii
manyak yeter geldi dedim sen andın onu geldi demek istedim:roflol::roflol::roflol:
saten sinirim bosuk senağlama
manyak yeter geldi dedim sen andın onu geldi demek istedim:roflol::roflol::roflol:
hahaaa ne bilim aklım fesat sandım bana ne ağız var az sussss yeter demek istediii
saten sinirim bosuk senağlama
kızın adıda olaya müsait ama yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
lülüü ozamanlar telsmde özlem abla vardı kıvırcık saçlı onu tanıyonmuuu
onu çok severdim ben ama telefonunu adresini bilmiyorum
hayır çiçekk yeter beni ziyarete geldi sen ondan bahsettiğin annnn
bu kızın adı havva bizim alt katta oturuyoo eski yöneticinin kızııııııııııı
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol:
şimdi anlamadıgım o sabahtan beri bahsettiğimiz kız yetermi ???
yetermi sizin orda başladı lülükümmmm
ooooooo çok eskilerden en eskilerdenn tanıyom tabee
özlem dilek pınar bunlar eski lerdendir
ayy balılazammm akannehir
kız delünbak şimdik
sen Y dedinya o yeter değilmi
o yeter çalışmıy orda ... o başka yerdeymiş gelmiş sen dedin o geldi şom ağızlı dedi sana buraya kadar okeymiyiz :roflol:
haha anladım kuşum sonradan anladım
ama napim kızın adı yeter olunca buda bana yetr diyince yeter sus anlamıştım :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?