Geyiğin Gülleri

gülşennn bak unutoyom sürekli hilmi özellikle dememi istedii...
dedikii gülşende o gün puding yiyemedim aklımda kaldı güzel görünüyoduu bi ara yapsın yine dedi :):)))
dedim o hamile yapamas ama sen söyle yinede dedi :roflol:

boşveeeerr senin beğenen beğenmiş:kocakarıkömür:

kuzum hoşgeldiinnnnn kırmızı halı serelim sanaaa aradıgın ne söyle hemen gösterelimmmmmmmm kötü içerik arıyosan bizde öyle şeyler bulunmasssss çok kötü içeriğe basarlar ama boşturr biz eğleniriz muhabbet ederizzzz zorlanan kötü içeriğe basar.. eger 2 kişinin lafı yüzünden muhabbet kesilecekse yine birileri banlanacaksa bunun sonu hiç güzel olmaz.... belirtelimmm

anam yaparım cnm tabe bigün gelersiniz

aslında ona yapmamk lasım kaçtı gitti ogün :dilcikar:

öle söle :roflol:
:

inş öyledir :))))))))))))))))))) :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

mafoldumbenmafoldumben
:roflol::roflol: önemli olan gülerk ayrılmak vereliniortak:roflol::roflol:
devede kulak :smiley-cool:

:roflol::roflol: hahaha

deve kocamannnnnnnnnnnnn kedide kulak olsa olmazmııııı :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: deveye göre kulak ama ordan hesap et kediye göre kuyruk :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

aynen imzamı çakarım
çiçekimi de alnından öperim

:roflol::roflol: UFFFFFFFFF PÜFFFFFFFF:)))

dedim yeseydinnn dediki ozaman toktum şimdi aklıma geliyo arada çok güzel görünüyodu diyooo :icecream:
benimle dura dura oda bana benzediii :roflol::roflol:

:roflol::roflol: UFFFFFFFFF PÜFFFFFFFF:)))

dedim yeseydinnn dediki ozaman toktum şimdi aklıma geliyo arada çok güzel görünüyodu diyooo :icecream:
benimle dura dura oda bana benzediii :roflol::roflol:

:roflol::roflol: harbi sana benzedi

yaparım tabe guzum

ben haber ederim sise kaydirigubbakcemile5

He ya, kötü içeriklere bakıyordum. Hangi mesajı açtıysam karşımda bu topik. Mesaj incelemesi yapıyorum.

Bıktım, vallahi bıktım. İstifamı istiycem sizin yüzünüzden

He ya, kötü içeriklere bakıyordum. Hangi mesajı açtıysam karşımda bu topik. Mesaj incelemesi yapıyorum.

ama o kötü içeriğe basan hep belirli kişiler buda dikkatinizi çektimi acaba ?

evet gelip burda hakaret yağdıran hanımefendiler kendi pisliklerini örtmek için kötü içerik yapıyolar
işinizi rahat rahat yapın efendim biz gördük insan sandıklarımızın gerçek yüzünü sengözlerimebaksanab

ben trbznun en büyük hastanesinde web tasarım yapıyorum..
bazen öyle yorumlar geliyorki sitemize hastneniz öyle böyle şöyle gibi kötü yorumlar..
ama ben ip adreslerini aldıgım için bakıyorumkii hep aynı 3-5 ip adresi yolluyo bu kötü yorumları ...
ve napıyoruz onları umursamıyoruz bile çünküüü demekki bizim hastane ile zorları var...

şimdi eger bura için gelen kötü içerik yorumları farklı insanlardan isee sizde gerçekten yapmanız gerekeni yapın fakat eger aynı kişilerden ise demekki burada kişilerle problemleri var bu insanların... ozaman şekil değişmezmi...

anlatmak istedigimi umarım anlamışsınızdırrr anlıyacagınızı biliyorum....vereliniortak

kolay gelsin öpüyorummm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…