- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.621
sen nie korkuyon kızım kaydirigubbakcemile3
doğuracanmı o senin yapacan iş benimkini ynıdna çeyrek:roflol:
korkunun ecele faydası yok bacılarrr:roflol:
bileysiniz
sen nie korkuyon kızım kaydirigubbakcemile3
doğuracanmı o senin yapacan iş benimkini ynıdna çeyrek:roflol:
devede kulak :smiley-cool:
:))))
ye bizküvi al çayla iç ozaman :)))
sabah çok dar bi badi giydim parfüm sıktım sabah birde geldim baktımki parfüm önümde leke yapmış sonra öğlede yemek yiyncede pırtladı etlerim azıcık azıcık :):):))
çok rahatsızım şuan oyüzden
:roflol::roflol: hahaha
deve kocamannnnnnnnnnnnn kedide kulak olsa olmazmııııı :roflol::roflol:
anam yaparım cnm tabe bigün gelersinizgülşennn bak unutoyom sürekli hilmi özellikle dememi istedii...
dedikii gülşende o gün puding yiyemedim aklımda kaldı güzel görünüyoduu bi ara yapsın yine dedi :):)))
dedim o hamile yapamas ama sen söyle yinede dedi :roflol:
:roflol::roflol: önemli olan gülerk ayrılmak vereliniortak:roflol::roflol:
inş öyledir :))))))))))))))))))) :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
mafoldumbenmafoldumben
devede kulak :smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: deveye göre kulak ama ordan hesap et kediye göre kuyruk :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: hahaha
deve kocamannnnnnnnnnnnn kedide kulak olsa olmazmııııı :roflol::roflol:
kuzum hoşgeldiinnnnn kırmızı halı serelim sanaaa aradıgın ne söyle hemen gösterelimmmmmmmm kötü içerik arıyosan bizde öyle şeyler bulunmasssss çok kötü içeriğe basarlar ama boşturr biz eğleniriz muhabbet ederizzzz zorlanan kötü içeriğe basar.. eger 2 kişinin lafı yüzünden muhabbet kesilecekse yine birileri banlanacaksa bunun sonu hiç güzel olmaz.... belirtelimmm
anam yaparım cnm tabe bigün gelersiniz
aslında ona yapmamk lasım kaçtı gitti ogün :dilcikar:
öle söle :roflol::
:roflol::roflol: önemli olan gülerk ayrılmak vereliniortak:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: deveye göre kulak ama ordan hesap et kediye göre kuyruk :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: UFFFFFFFFF PÜFFFFFFFF:)))
dedim yeseydinnn dediki ozaman toktum şimdi aklıma geliyo arada çok güzel görünüyodu diyooo :icecream:
benimle dura dura oda bana benzediii :roflol::roflol:
kuzum hoşgeldiinnnnn kırmızı halı serelim sanaaa aradıgın ne söyle hemen gösterelimmmmmmmm kötü içerik arıyosan bizde öyle şeyler bulunmasssss çok kötü içeriğe basarlar ama boşturr biz eğleniriz muhabbet ederizzzz zorlanan kötü içeriğe basar.. eger 2 kişinin lafı yüzünden muhabbet kesilecekse yine birileri banlanacaksa bunun sonu hiç güzel olmaz.... belirtelimmm
o pudinglerde benimde gözüm kaldı valla cokacimcoook
He ya, kötü içeriklere bakıyordum. Hangi mesajı açtıysam karşımda bu topik. Mesaj incelemesi yapıyorum.
Bıktım, vallahi bıktım. İstifamı istiycem sizin yüzünüzden
He ya, kötü içeriklere bakıyordum. Hangi mesajı açtıysam karşımda bu topik. Mesaj incelemesi yapıyorum.
sende görmüşün demi pudingleri cokacimcoook
sanada yapıp yollim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?