- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.641
ben trbznun en büyük hastanesinde web tasarım yapıyorum..
bazen öyle yorumlar geliyorki sitemize hastneniz öyle böyle şöyle gibi kötü yorumlar..
ama ben ip adreslerini aldıgım için bakıyorumkii hep aynı 3-5 ip adresi yolluyo bu kötü yorumları ...
ve napıyoruz onları umursamıyoruz bile çünküüü demekki bizim hastane ile zorları var...
şimdi eger bura için gelen kötü içerik yorumları farklı insanlardan isee sizde gerçekten yapmanız gerekeni yapın fakat eger aynı kişilerden ise demekki burada kişilerle problemleri var bu insanların... ozaman şekil değişmezmi...
anlatmak istedigimi umarım anlamışsınızdırrr anlıyacagınızı biliyorum....vereliniortak
kolay gelsin öpüyorummm ...
vereliniortakŞeniz
evet gelip burda hakaret yağdıran hanımefendiler kendi pisliklerini örtmek için kötü içerik yapıyolar
işinizi rahat rahat yapın efendim biz gördük insan sandıklarımızın gerçek yüzünü sengözlerimebaksanab
vereliniortak bravo alkisalkisalkis
bazen öyle yorumlar geliyorki sitemize hastneniz öyle böyle şöyle gibi kötü yorumlar..
ama ben ip adreslerini aldıgım için bakıyorumkii hep aynı 3-5 ip adresi yolluyo bu kötü yorumları ...
ve napıyoruz onları umursamıyoruz bile çünküüü demekki bizim hastane ile zorları var...
şimdi eger bura için gelen kötü içerik yorumları farklı insanlardan isee sizde gerçekten yapmanız gerekeni yapın fakat eger aynı kişilerden ise demekki burada kişilerle problemleri var bu insanların... ozaman şekil değişmezmi...
anlatmak istedigimi umarım anlamışsınızdırrr anlıyacagınızı biliyorum....vereliniortak
ŞenizŞenizŞeniz saol bidenembizim sana yapıp yollamamız lazım hayatım :CüvCüv:
Şeniz
Eda, ezbere iş yapmıyoruz biz.Kötü içeriğe basılan mesajın cidden şikayetlik bir içeriği varmı yokmu buna dikkat ederim, şikayet eden çok da önemli değildir, ki bazen havadan nem kapılarak kötü içeriğe basılıyor.(herkes için geçerli), bunlara dönüp bakmıyorum bile.
Bakalım daha neler çıkacak.
Bazı yorumlardan öyle utandımki kendi adıma, yakışmıyor
o zaman daha cok tebrik edersin arkadaslarini hamileler diye..
şeker kociş senden sonramı gelio eve
çoğunlukla öyle güllüş
bazende beni almaya gelir bazen gittiğimde evde olur
evde olursa ısıtır yemekleri cnm bekler seni :)
senin kocişte o potanseli görüyom alkisalkisalkis
akşama evinde beni misafir edecek olan varmı
yemek hazırlamak istemiyorum :1no2:
gel bana kuşumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?