- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.781
aynen canımdiyecek fazla söz yok galibaa:lepi:
hem yeni üye hemde çoookk sevdiğimiz bi arkadaşımız canımarkadaş yeni üye sanırım arkadaşım sende hoş geldinvereliniortak
konu var mı bebişimhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ısırdım
totomuda kaşıdım kaydirigubbakcemile3
bitanedir o bitane Şeniz
pardon son mesajları görmemişim biraz sazanlık oldu sanırım özür
:CüvCüv: biraz hamişlere takılim ben öptm cnm size ii geyikler, görüşürüz opuyorumnanaktan
cemre-- civciv sizde hoşgeldiniz
hiçbişi yapmadımm kömürüm canım acayip sıkkın işle alakalı ama artık burda fazla bir paylaşımım olmayacak çok çok özel şeyleri anlatamayacağım artık msn den yada mailde haberleşiyorus orda anlatırım
onun dışında herşey aynı değişen biş iyok:kedi:
hamilede değilim:roflol::roflol::roflol:
arada birde trabzon topiğinede yazın kızlarda orasıda boş kalmasın,
ben trabzonlu değilim ama sen istedin madem yazarız tabi
artık yarı trabzonlu sayılırsınnn kaydirigubbakcemile
eşimin bi alacağı var yılbaşında gelcek dediki bi kaçamak yapsak istanbul ankraya nere gidelim düşünüyom bizim kızlardan kim var istanbulda hiç kimse
öle bişi olsa buluşardık ama işten çıkma dururmum olursa gelemeyis:umursamaz
artık yarı trabzonlu sayılırsınnn kaydirigubbakcemile
eşimin bi alacağı var yılbaşında gelcek dediki bi kaçamak yapsak istanbul ankraya nere gidelim düşünüyom bizim kızlardan kim var istanbulda hiç kimse
öle bişi olsa buluşardık ama işten çıkma dururmum olursa gelemeyis:umursamaz
ağlama durrr
ya çıkış saatimde düzenleme yapılcakmış yani yukarı çekilcek saat 7 iken 8 olucak artık bilmiyoum bazı arkdaşları vede özellikle yeni gelen arkdaş bundan rahatsızmışş toplantı olucak akşam konuşulcak ben önden konuştum böle söledi
bende dedim eğer bu şekilde olursa ayrılırım ben çalışmam ben seni kaybetmek istemiyorum felan dedi ama bilmiyorum kömürüm 8de çıkamam ben hiç bana uygun değil
apoylada akşam konuştum mutsuz olucaksan çık diyo bakalım nolurr
ben nikimi deiştim canım nilüfer ben:1ninca:
ağlama durrr
ya çıkış saatimde düzenleme yapılcakmış yani yukarı çekilcek saat 7 iken 8 olucak artık bilmiyoum bazı arkdaşları vede özellikle yeni gelen arkdaş bundan rahatsızmışş toplantı olucak akşam konuşulcak ben önden konuştum böle söledi
bende dedim eğer bu şekilde olursa ayrılırım ben çalışmam ben seni kaybetmek istemiyorum felan dedi ama bilmiyorum kömürüm 8de çıkamam ben hiç bana uygun değil
apoylada akşam konuştum mutsuz olucaksan çık diyo bakalım nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?