- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.841
KLİMANIN BORUSU MEĞER İÇERDEE bzde açtık klimayıı meğer boru arkada akıtıyo yerler selolmuşşş hiç haberimiz yok 2kızız burdaa gamzeyle ben diğelrei bölgeye gitti
bende telefon satışı yapıyom ay millet geldiki yerler ne böle dyo uuuu sel olmuş hiç farkında değilizz:roflol::roflol::roflol::roflol:
KLİMANIN BORUSU MEĞER İÇERDEE bzde açtık klimayıı meğer boru arkada akıtıyo yerler selolmuşşş hiç haberimiz yok 2kızız burdaa gamzeyle ben diğelrei bölgeye gitti
bende telefon satışı yapıyom ay millet geldiki yerler ne böle dyo uuuu sel olmuş hiç farkında değilizz:roflol::roflol::roflol::roflol:
hani bi reklam var adamının evini su basıyo köpek bile havada yüzüyo hala fark etmiyolar
öle olucakmış az daha dursanız
haydi sor sorrrrrrr:hulya:
bu arada bi telefon sattım şoktayım yaw sositososito
:roflol::roflol::roflol:kız direk o geldi aklıma varya o anda gülme krizi tuttuu :roflol::roflol::roflol:
salak bizz yaa çocuklar gelmese varya hiç farketmices
bide diyorumki deme kbiri ıslak ayağıyla bastı halbusem göl olmuşş :roflol::roflol::roflol:
haydi sor sorrrrrrr:hulya:
bu arada bi telefon sattım şoktayım yaw sositososito
akşam tam yattık 11,30muydu neydi tam hatırlamıyorum böle ben uyku modunda hatta uyuyorum gibi aponun uykusu kaçıkk
telefonuma mesaj geldi
hiç kıpırdayamıyorum uyuyo nuamrasında güyam duymadım ama duydum meraktanda çatlıyorum kalksam baksam kızıcak banaaa biliyorum
kendide hayatt bakmaz mesajlarıma
neyse döndüm güya yatakta aşkım dedi telefonuna baksana mesaj geldi açtım baktım çiçek
deli gaybana :roflol:
kimdi diyo dedim hiç bi güsel hotosladı beniii :roflol:
ne diyii deli kız:hulya:akşam tam yattık 11,30muydu neydi tam hatırlamıyorum böle ben uyku modunda hatta uyuyorum gibi aponun uykusu kaçıkk
telefonuma mesaj geldi
hiç kıpırdayamıyorum uyuyo nuamrasında güyam duymadım ama duydum meraktanda çatlıyorum kalksam baksam kızıcak banaaa biliyorum
kendide hayatt bakmaz mesajlarıma
neyse döndüm güya yatakta aşkım dedi telefonuna baksana mesaj geldi açtım baktım çiçek
deli gaybana :roflol:
kimdi diyo dedim hiç bi güsel hotosladı beniii :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ne diy ekiz :roflol::roflol::roflol:
bizdede öle bi durumda nebi benden önce koşar:roflol::roflol:
offfffffffffffff sıkıldımmmmmmmmmm
uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hotosladı ne demek kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?