- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #9.581
valla sürünüyorum desem yeridir..
1 haftada bayağı birşeyler geldi başıma; hastayım, müdürüm biraz sinirli.. kocam dalgınlıkla çöpleri atarken elindeki çantasını da çöpe attı; nüfus ehliyet ruhsat anahtar kredi kartları iş kimliği vb. gitti
arabanın muayenesini yeni yaptırmıştık ruhratı kaybedince baştan yaptırmak gerekiyor, her bir sayfası bide 160 lira ruhsatın offff offf; nüfus kağıdı 46 lira olmuş ehliyet 60......... özetle 700-800 lira çöpe gitti, 30 dk sonra farkettik döndük.. ama nafile..
canım sıkkın ondan..
4 haftalık yoğun tempodayız malum bilanço işleri falan; her akşam mesaideyim; cmt ve pazar da çalışıyorum.. yoruldum..
valla sürünüyorum desem yeridir..
1 haftada bayağı birşeyler geldi başıma; hastayım, müdürüm biraz sinirli.. kocam dalgınlıkla çöpleri atarken elindeki çantasını da çöpe attı; nüfus ehliyet ruhsat anahtar kredi kartları iş kimliği vb. gitti
arabanın muayenesini yeni yaptırmıştık ruhratı kaybedince baştan yaptırmak gerekiyor, her bir sayfası bide 160 lira ruhsatın offff offf; nüfus kağıdı 46 lira olmuş ehliyet 60......... özetle 700-800 lira çöpe gitti, 30 dk sonra farkettik döndük.. ama nafile..
canım sıkkın ondan..
4 haftalık yoğun tempodayız malum bilanço işleri falan; her akşam mesaideyim; cmt ve pazar da çalışıyorum.. yoruldum..
hiçbişey söyleme biri gelince bakkaldan ekmek al yarım yada çeyrek birde krem peynir birde çay koy yanınaa ohhhh
kuru kuru yeme
bunlardan iç diyom
okiş a.s
yazdıklarını okurken ben yoruldum
Allah kolaylık versin canım:Saruboceq:
vardır bi hayır be sıkmayın canınızı
ay cnm ya çok üzüldüm hep üst üste gelmiş çok geçmiş olsunvalla sürünüyorum desem yeridir..
canım sıkkın ondan..
sürekli bişeyler yiyesim var... benim de iştahım açıldı...
ramazan bayramından beri kanamam var 2 defa doktora gittim bekleyelim diyor; bekle bekle bakalım nereye kadar..
senede 2 ay hapa ara vermek gerekiyor şimdi ara vereceğim; düzelirim inşallah..
Biri beddua meddua etti bişeyler yada nazar diyecem ama olmaz ki bu kadar da!!!
biz de öyle dedik hayır da şer de Allahtan cana gelecek mala gelsin dedik ama insan üzülüyor da mesela geçen hafta 60 saat çalıştım tümünü çöpe attım gibi birşey oldu..
ağladım bütün pazar..
cnm sen geçen sene evlendiydin dimi ? buraya yazmıştın . ozamanlar bende vardımda ordan hatırladım a.s hamilemisin tatlım
kuzenimin kocasını bıçaklamışlar güllü çok üzüldüm yaa yeni haber geldi
aaaaaaaaaaaa geçmiş olsun kzı bişiy oldumukuzenimin kocasını bıçaklamışlar güllü çok üzüldüm yaa yeni haber geldi
doktar baktı yumurtalıkta bişi yok, yara falan da yok; herşey normal görünüyor; belki işte hapı dikkatli içmediysen arada kaçırdıysan falan çekilme kanamasıdı r dedi, bekleyelim eğer geçmezse daha detaylı inceleriz dedi..
bende kestim bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?