- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Benim doğumlar çok kolaydı , sonrasında toparlama süreci de öyleBen 23 günde daha kilot bezle geziyordum maşallah
39 yaşındayım geçen seneden beri uZatmaya basladımCok güzel olmuş bibi ben asla süremiyorum ya bazen eşime sürdürürüm karşığını bekler
O bu tarz konulardan hoslanmiyor galibaCeycey konuyu açtı biçe kaçtı
Aman iyi ciddi bir problem olmasın daHer şey iyi, bir sıkıntı yoktu.
İkinci doğumda da tam 40 günde bitti.
Regl dönemlerim 8 gün falan sürer, bünyesel bir durummuş ve tenim aşırı hassasmış, ben gibi insanda niye hassaslık varsa
İç dış dikişlerin fazla oluşu, toparlanmayı geciktirmesi sebebiyle uzun olabilir demişti.
yok artık gerçekten miBulamadım ki kaybedeyim
G spot botoks mu dolgu mu ne varmış, artık tam bir muayeneden sonra onu yaptırayım diyorum.
Ne zaman sevişebilirim diye sormak daha havalı benceBenim doğumlar çok kolaydı , sonrasında toparlama süreci de öyle. Doğum yapar daha masada yatarken ebeye, ne zaman duşa gireceğim diye sorardım
Ben de aldim esim onları gormesin diye hemen koydum kenaraBen 23 günde daha kilot bezle geziyordum maşallah
Dikişler zaten iyileştirme sürecini uzatıyor . Sezaryen olunca süreç dahada uzuyorHer şey iyi, bir sıkıntı yoktu.
İkinci doğumda da tam 40 günde bitti.
Regl dönemlerim 8 gün falan sürer, bünyesel bir durummuş ve tenim aşırı hassasmış, ben gibi insanda niye hassaslık varsa
İç dış dikişlerin fazla oluşu, toparlanmayı geciktirmesi sebebiyle uzun olabilir demişti.
Gayet ciddiyim.yok artık gerçekten mi
Ne zaman sevişebilirim diye sormak daha havalı bence
Ay oracıkta bayılırımkocan kendini hazir hissettgi zaman demesinler
Niye görmesinBen de aldim esim onları gormesin diye hemen koydum kenarabelli oluyordur da onlarla gezerken ya
Niye görmesin ayol, görsün.Ben de aldim esim onları gormesin diye hemen koydum kenarabelli oluyordur da onlarla gezerken ya
Ben normal doğumda sezaryen dikişine ulaşmayı başardımDikişler zaten iyileştirme sürecini uzatıyor . Sezaryen olunca süreç dahada uzuyor
Yok daha neler . O an sadece o masadan kalkmak istiyor insan. Bide acayip acıkıyorsun. Kalkınca belki hemen yemek yetirirler diye düşünmüştümNe zaman sevişebilirim diye sormak daha havalı bence
Türkiye’de yapılan doğumlarda genelde hemen dikiş atıyorlar . Dogumu çok aceleye mi getiriyorlar acaba ?Ben normal doğumda sezaryen dikişine ulaşmayı başardım
Ben duşu bile sormam büyük ihtimalYok daha neler . O an sadece o masadan kalkmak istiyor insan. Bide acayip acıkıyorsun. Kalkınca belki hemen yemek yetirirler diye düşünmüştüm
Ben yalnızdım eşimden de utanmıstım kendım yaptım faln ama cok pişman oldum. Bu coxugu beraber yaptık şeyi yırtılan bensem pansumanına da yardım etmelıymısNiye görmesin ayol, görsün.
Neler çektiğini de görsün, yardımcı olsun.
Ben aksi bir insan olarak kimseden yardım istemedim ama doğum sonrası gerçekten önemli bir süreç.
Dikiş varsa batikonu var, kurutması var, hepsinde yardım da etsin.
Ne bileyim normalde utanmam çekinmem de pek hoslanmadim ondan benNiye görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?