- 20 Ocak 2010
- 48.747
- 188.221
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Hepsi aynı şey beybi keyfini çıkarmaya bak ben de müdahele ederim iş üstündeki bir kac sefer olsunHepsi normal
Yani şeytan diyor tamam klitoral de iyidir ama insan merak ediyor diğerini.
Ben yapmadım, ilk doğumda fazla dikişim vardı düz oturmam bile 2 ayımı aldı.Ben kegeli dogum önceside yapardim arada hamileyken korkuyorum yapmaya. Dogumdan sonra hemen basliyor musun egzersize
Neymis onlar anlat accik nemalanalimYoo.
Fantezik bir insanım, oraya öyle çabucak gelemem kurallarım var
Doğumda doktora azcikta topla benim vajinayı diyemiyormuyuz ya.azcik daraltsa hazır kan revan icindeykenNormal dogumdan sonra korkum vardı ama hıc fark yoktu. Sezaryandan sonra nedense kuruluk oldu bır kac kez uzun sürmedi gecti
Bibi sorma profilin cok hoştur. Ozellkle pipetle aranızdaki o oo oo neyse sustumSen gibi yaşlımi sandın beni hey yavrum heyhadi ne zaman yatıyoz bu güzelliğim nerden geliyor sandın profil fotomu gördün mü
Sizinde ne tutku arkadas be 23 gunBende 23 . Günde ama biraz acı oldu sanki
Diyorsun diyorsun, belki az hasarlı bir doğum olursa hiç müdahale bile edilmez ki en güzeli bu.Doğumda doktora azcikta topla benim vajinayı diyemiyormuyuz ya.azcik daraltsa hazır kan revan icindeyken
İşte o en fazla 40 gün kanama süresi var kanama olurken de ilişki olmuyor islam dinine göre ordan kalan bir şeyBilmiyorum ki oydar gebe değilimbtecrube etmedimm
Hep bı kırk denir ya halk dilinde
Ondan dedim ben
Kıskanma al yeni sürdümLen bibi uyusana sen ojeli tırnaklarınınan
Çok farklı diyolla, aklımı kurcalıyorlla bibi.Hepsi aynı şey beybi keyfini çıkarmaya bak ben de müdahele ederim iş üstündeki bir kac sefer olsun
Benim 52 gün mü ne sürdü, kan kaybından öleceğim sandımİşte o en fazla 40 gün kanama süresi var kanama olurken de ilişki olmuyor islam dinine göre ordan kalan bir şey
Ya ben herkes öyle yapıyor sanıyodum amaSizinde ne tutku arkadas be 23 gun
Aslında 40 günden sonrası başka bir sorunun habercisi olabilir. Doktor ne dediBenim 52 gün mü ne sürdü, kan kaybından öleceğim sandım
Ben 23 günde daha kilot bezle geziyordum maşallahYa ben herkes öyle yapıyor sanıyodum ama
Cok güzel olmuş bibi ben asla süremiyorum ya bazen eşime sürdürürüm karşığını beklerKıskanma al yeni sürdüm
Valla çok araştırdım klitoralde olsan için kasılıyor ötekide önemli olan sonuç ben gerisiyle ilgilenmiyorum skora bakıyorumÇok farklı diyolla, aklımı kurcalıyorlla bibi.
Hep bu hatunlar yüzünden her şey
Ben resme farklı bişey gibi baktım ya tırnakları sonradan kabul etti hayal gücüm.Kıskanma al yeni sürdüm
Bence asıl olay cinsel cekim ve her ne olırsa olsun keyif almak g miş q muş boşverÇok farklı diyolla, aklımı kurcalıyorlla bibi.
Hep bu hatunlar yüzünden her şey
Her şey iyi, bir sıkıntı yoktu.Aslında 40 günden sonrası başka bir sorunun habercisi olabilir. Doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?