- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yasak galan yok . Kanamana bide iyileşmene bağlıOtomatik olarak 40 gun yasak degil mi ki
Çok romantikAynen bız 32.gun bırlıkte olmustuk ayy ne heyecanlıydı sanki ilk kez olur gıbı
Eskisi gbi oluyor mu acaba bunu da merak ediyorum. Hissiyat falan yaniO 40 gun zaten sen istemeyeceksın zaten. Bebek süt gaz kaka falan anca alışma süreci. Sonra tam gaz devam
Eski formuna geldigini nasil anliyorsun ya da iyilestginiYasak galan yok . Kanamana bide iyileşmene bağlı
Klitoral oluyorsan pozisyon mühim. Onları da bılırsın zatenE klitoral dış bölge tabii var da birleşmede his yok bacım, ondan sevişme severim zaten
Bu doğuma ve doktora göre değişir.Eskisi gbi oluyor mu acaba bunu da merak ediyorum. Hissiyat falan yani
En son 4 sene önce olmuşumdur , belki daha da eski
Sevisirken pentegrasyon icin sabirsizlanmiyon mu yaniE klitoral dış bölge tabii var da birleşmede his yok bacım, ondan sevişme severim zaten
Benim canım tatlidir doktor kırk dediyse 80 gün uzak durulacakYoo kanama ne kadar sürerse en fazla 40.
Hah işte anda öyle zaten, ben de istiyorum ya bana ne bana neKlitoral oluyorsan pozisyon mühim. Onları da bılırsın zaten
Sen gibi yaşlımi sandın beni hey yavrum heyBibi güzellik uykusundadır şimci
Doktor 40 diye bir şey diyor muBenim canım tatlidir doktor kırk dediyse 80 gün uzak durulacak
Aslında hormonlardan olsa gerek bende 8-9 ay kuruluk vardı. Kuruluk oluncada zevk falan olmuyor .Eski formuna geldigini nasil anliyorsun ya da iyilestgini
Ben kegeli dogum önceside yapardim arada hamileyken korkuyorum yapmaya. Dogumdan sonra hemen basliyor musun egzersizeBu doğuma ve doktora göre değişir.
Herkesin farklı ama eğer normal yapacaksan doğumu, kegel ile desteklemelisinZ
Normal dogumdan sonra korkum vardı ama hıc fark yoktu. Sezaryandan sonra nedense kuruluk oldu bır kac kez uzun sürmedi gectiEskisi gbi oluyor mu acaba bunu da merak ediyorum. Hissiyat falan yani
Yoo.Sevisirken pentegrasyon icin sabirsizlanmiyon mu yani
Bende 23 . Günde ama biraz acı oldu sankiAynen bız 32.gun bırlıkte olmustuk ayy ne heyecanlıydı sanki ilk kez olur gıbı
Bilmiyorum ki oydar gebe değilimbtecrube etmedimmDoktor 40 diye bir şey diyor mu
Len bibi uyusana sen ojeli tırnaklarınınanŞu laylon donu da etiketleyin Allah rızası için yazık
Kegel ne ?Bu doğuma ve doktora göre değişir.
Herkesin farklı ama eğer normal yapacaksan doğumu, kegel ile desteklemelisinZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?