geyik bizim işimiz

Etsin tabii ama ben yanlis almisim bir tanesini kulot gibi olan neyse de birde cirtli almism o cok fena

Ne bileyim normalde utanmam çekinmem de pek hoslanmadim ondan ben
Yoksa Allah vermesin hepimiz her zaman kullanabilirz.
Birde birini dogru birini yanlis almisim tamamen bebek bezi gbi o cok fena cirt cirtli
Ben minyonum en bıyugunu almışız göbegımden belıme kadar gelıyodu evde ayrık ayrık gezıyırdum

Ne bileyim normalde utanmam çekinmem de pek hoslanmadim ondan ben
Yoksa Allah vermesin hepimiz her zaman kullanabilirz.
Birde birini dogru birini yanlis almisim tamamen bebek bezi gbi o cok fena cirt cirtli
Vay be ne ince fikirli kadınlar var ben olsam alır gösterirdim iyi alınca göstermiyim bari

Ben yalnızdım eşimden de utanmıstım kendım yaptım faln ama cok pişman oldum. Bu coxugu beraber yaptık şeyi yırtılan bensem pansumanına da yardım etmelıymıs
Bu donemde agdasini jiletini yaptıran da var ben yaptırmayı düşünmüyorum. Halledebildgim kadarini halledicem mecbur kalirsam yardim isterim ama

Ben yalnızdım eşimden de utanmıstım kendım yaptım faln ama cok pişman oldum. Bu coxugu beraber yaptık şeyi yırtılan bensem pansumanına da yardım etmelıymıs
Aynen öyle.
Ben de yıkılmadık ayaktayım triplerine girdim, manyak gibi acı çeke çeke işe güce verdim kendimi de, kime neyi ispatlıyorsam, zorum ne acaba?
Banyo da yaptırsın, pansuman da şöyle böyle.

Ya ama bizleri etkiliyorlar yok erkekler soğurmuş, öyle görünce iğrenirmiş bla bla.
Resmen beynimize kazıyorlar bir nevi, ister istemez sakınıyoruz.
Ne kadar yanlış...

Burada bir konuda eşimin benle her iki doğumuma girdiğini söylediğimde hep ‘aaa soğuma olmadı mı’ gibi yorum aldım.

E soğuyacaksa defolsun gitsin, ne yani leylek mi bırakıyor çocuğu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…