- 3 Eylül 2018
- 9.212
- 49.077
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Aramızda 34 haftalık hamileler olabiliiirTürkiye’de yapılan doğumlarda genelde hemen dikiş atıyorlar . Dogumu çok aceleye mi getiriyorlar acaba ?
Sevişmeyi mi sorarsın ? Anlamadım ?Ben duşu bile sormam büyük ihtimal
Etsin tabii ama ben yanlis almisim bir tanesini kulot gibi olan neyse de birde cirtli almism o cok fenaNiye görmesin ayol, görsün.
Neler çektiğini de görsün, yardımcı olsun.
Ben aksi bir insan olarak kimseden yardım istemedim ama doğum sonrası gerçekten önemli bir süreç.
Dikiş varsa batikonu var, kurutması var, hepsinde yardım da etsin.
ay yok hissizlik mevzusuna şaşırmadım şu g implantına şaşırdım :)Gayet ciddiyim.
Bana kimse inanmıyor ya, doktorum bile aynı tepkiyi veriyor
Ne güzel işte , aydınlatıyoruz seniAramızda 34 haftalık hamileler olabiliiir
Ben minyonum en bıyugunu almışız göbegımden belıme kadar gelıyodu evde ayrık ayrık gezıyırdumNe bileyim normalde utanmam çekinmem de pek hoslanmadim ondan ben
Yoksa Allah vermesin hepimiz her zaman kullanabilirz.
Birde birini dogru birini yanlis almisim tamamen bebek bezi gbi o cok fenacirt cirtli
Vay be ne ince fikirli kadınlar var ben olsam alır gösterirdimNe bileyim normalde utanmam çekinmem de pek hoslanmadim ondan ben
Yoksa Allah vermesin hepimiz her zaman kullanabilirz.
Birde birini dogru birini yanlis almisim tamamen bebek bezi gbi o cok fenacirt cirtli
Bencede yardım etmeliydi ...Ben yalnızdım eşimden de utanmıstım kendım yaptım faln ama cok pişman oldum. Bu coxugu beraber yaptık şeyi yırtılan bensem pansumanına da yardım etmelıymıs
implant ne yaay yok hissizlik mevzusuna şaşırmadım şu g implantına şaşırdım :)
Bu donemde agdasini jiletini yaptıran da var ben yaptırmayı düşünmüyorum. Halledebildgim kadarini halledicem mecbur kalirsam yardim isterim amaBen yalnızdım eşimden de utanmıstım kendım yaptım faln ama cok pişman oldum. Bu coxugu beraber yaptık şeyi yırtılan bensem pansumanına da yardım etmelıymıs
Aydınlanmak istemediğim cehaletin mutluluk olduğunu düşündüğüm bir dönemdeyimNe güzel işte , aydınlatıyoruz seni
Ben minyonum en bıyugunu almışız göbegımden belıme kadar gelıyodu evde ayrık ayrık gezıyırdum
Ne implantı ?ay yok hissizlik mevzusuna şaşırmadım şu g implantına şaşırdım :)
Aynen öyle.Ben yalnızdım eşimden de utanmıstım kendım yaptım faln ama cok pişman oldum. Bu coxugu beraber yaptık şeyi yırtılan bensem pansumanına da yardım etmelıymıs
Bırak sevişmeyi ne halde olurum kiöm bilir duş bile aklıma gelmez anlamındaSevişmeyi mi sorarsın ? Anlamadım ?
g noktası botoksuNe implantı ?
Gercekten öyle bende dunden beri boyle düşünüyorumAydınlanmak istemediğim cehaletin mutluluk olduğunu düşündüğüm bir dönemdeyim
Bi onun implantı yoktu tam olmuş. Dolgusu da varmış demek baya bu sorunu yaşayan var haay yok hissizlik mevzusuna şaşırmadım şu g implantına şaşırdım :)
Ay öyle güldüm ki ciddimisin ya niye kullandinBen minyonum en bıyugunu almışız göbegımden belıme kadar gelıyodu evde ayrık ayrık gezıyırdum
Korkunun ecele faydası yok beybi. O bebek ya çıkacak ya çıkacakAydınlanmak istemediğim cehaletin mutluluk olduğunu düşündüğüm bir dönemdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?