- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Botox his kaybi yapan bir sey neden yaptircaksiniz yahug noktası botoksu
Ne işe yarıyor ?g noktası botoksu
Ha evet evet hatta bayağı senelerdir var, bir ara hobi olarak hamile kalıyordum da benay yok hissizlik mevzusuna şaşırmadım şu g implantına şaşırdım :)
E çıkacak tabi yaptık bi kereKorkunun ecele faydası yok beybi. O ya bebek çıkacak ya çıkacak
literatüre yeni kelime soktum resmenBi onun implantı yoktu tam olmuş. Dolgusu da varmış demek baya bu sorunu yaşayan var ha
Dolgu mu botoks mu ben farkını bilmiyorum ama işte ikisinden biriimplant ne yabotoksmuş
Botox his kaybi yapan bir sey neden yaptircaksiniz yahu
valla benim bilgim yok o konuda ne söylesem yalan olurNe işe yarıyor ?
Dogıdayız bız dogum yaptım subat da dısarısı eksi 19 sümüğün donuyor yollar felc. Nereye cıkıp da alacak.onu ınternetten almıstım hıc acıp bakmak aklıma gelmemısAy öyle güldüm ki ciddimisin ya niye kullandin
Pahali napsin kiz cope mi atsin aa sendeAy öyle güldüm ki ciddimisin ya niye kullandin
Korkulacak bişey yok , doğum benim en sevdiğim dönemlerden birisiydi . Hele o gaz maskesi yokmu, offf offf yanına iki dilim kavun birazda beyaz peynir mmmm ne güzel giderdiE çıkacak tabi yaptık bi kere
inanırım ama bi şaşırmadm değilHa evet evet hatta bayağı senelerdir var, bir ara hobi olarak hamile kalıyordum da ben
Ondan yaptıramadım, pandemi sonrası son bir muayene olup uzmanına gideceğim bu işin.
Bir de onu deneyelim, yaptıranlar inanılmaz fark olduğunu söylüyor.
Mic mic seyleri hic sevmem ama bebekler için oyle konuşasım geliyor. Yadirgamayin.E çıkacak tabi yaptık bi kere
Vajinal btooxDolgu mu botoks mu ben farkını bilmiyorum ama işte ikisinden biri
Yaw ben de bilmiyordum bi de bu gibi konularda herseyı bılırım sanırdım jinekolojiden kormayan taş kesilir vallaliteratüre yeni kelime soktum resmen
G shot adı, unutmuşum.Vajinal btoox
Depend var o iyi kulot olan. Ben ondan aldim bide sleepy ama cirtli ama faha uygundu aa dedim ne kadar ucuz actim baktim gelince seviniyorum cok ucuza kaptim diye. Oturdum agladim sonra hormonlardan herhalrrMarka model beden falan söyleyin de bu garip de faydalansın. Ben de her şeyi imternetten almak zorunda olduğum bir yerde yaşıyorum
6 ay kalmıyor mu o ya .inanılmaz fark altı ay surecekse ne anlamı varHa evet evet hatta bayağı senelerdir var, bir ara hobi olarak hamile kalıyordum da ben
Ondan yaptıramadım, pandemi sonrası son bir muayene olup uzmanına gideceğim bu işin.
Bir de onu deneyelim, yaptıranlar inanılmaz fark olduğunu söylüyor.
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpYaw ben de bilmiyordum bi de bu gibi konularda herseyı bılırım sanırdım jinekolojiden kormayan taş kesilir valla
Bilmediğim yok ama vajinada tık da yokYaw ben de bilmiyordum bi de bu gibi konularda herseyı bılırım sanırdım jinekolojiden kormayan taş kesilir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?