- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.385
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Kavun peynir deyınce valla da rakı geldı aklımaKorkulacak bişey yok , doğum benim en sevdiğim dönemlerden birisiydi . Hele o gaz maskesi yokmu, offf offf yanına iki dilim kavun birazda beyaz peynir mmmm ne güzel giderdi
Beybitoşko dersem çocuğum travma geçirir diye korkuyorumMic mic seyleri hic sevmem ama bebekler için oyle konuşasım geliyor. Yadirgamayin.
Beybitoskolarimiz ❤
6 ay kalmıyor mu o ya .inanılmaz fark altı ay surecekse ne anlamı var
ismi çok havalı yalnızG shot adı, unutmuşum.
Oksijen gazı onun yerini görüyor zatenKavun peynir deyınce valla da rakı geldı aklıma
E git yaptır 6 ayda bir, ne olacak ki?6 ay kalmıyor mu o ya .inanılmaz fark altı ay surecekse ne anlamı var
Ya tamam çözeces o konu bende tamamBilmediğim yok ama vajinada tık da yok
Zaten hissi zevki olan insan bunları niye bilsin...
HahahahahhaBeybitoşko dersem çocuğum travma geçirir diye korkuyorum
Cırt cırtlı çok mu kötü ya.Depend var o iyi kulot olan. Ben ondan aldim bide sleepy ama cirtli ama faha uygundu aa dedim ne kadar ucuz actim baktim gelince seviniyorum cok ucuza kaptim diye. Oturdum agladim sonra hormonlardan herhalrr
Bebek bezi var ya onun büyüğüCırt cırtlı çok mu kötü ya.
Bilmem ki 6 ayda bir paraya kıyamam benE git yaptır 6 ayda bir, ne olacak ki?
Çok basit 5dk işlem, yüz operasyonları da öyle.
Güzellik için göze alınıyorsa zevkli bir cinsel yaşam için fazlasıyla göze alınır bence.
Ben de garip garip laflar ederim galiba kendime güvenmiyorum o konudaHahahahahhailk kez söyledim yani yazdim daha soylemedim. Soylemem sanırım bende ama garip sekilde garip kelimelerle sevesim geliyor yalan degil nedense
Kadın icinmi erkek icinmi ? İhtiyacın olduğunu nerden anlıyorsun mesela ?E git yaptır 6 ayda bir, ne olacak ki?
Güzellik için göze alınıyorsa zevkli bir cinsel yaşam için fazlasıyla göze alınır bence.
Kendimi o bezle hayal ettim biraz hayattan soğudum gibi olduBebek bezi var ya onun büyüğüeskiden onu kullanirlarmis digeri yokmus zaten
Ben bebegimi daha yukarda hissediyorken şimdi gobek deligi yakininda hisediyorum az asagi indi sanki ya? Seninde öyle miBen de garip garip laflar ederim galiba kendime güvenmiyorum o konuda
Ben karnımda ona bir şarkı söyler, parmaklarımın ucuyla severdim.Hahahahahhailk kez söyledim yani yazdim daha soylemedim. Soylemem sanırım bende ama garip sekilde garip kelimelerle sevesim geliyor yalan degil nedense
Aslında ben devajına daraltma düşünüyorum da iyi bi uzman lazıöE git yaptır 6 ayda bir, ne olacak ki?
Birde diyosun neden sakladinKendimi o bezle hayal ettim biraz hayattan soğudum gibi oldu
Zaten kocaman oldu her yerde hissediyorum benBen bebegimi daha yukarda hissediyorken şimdi gobek deligi yakininda hisediyorum az asagi indi sanki ya? Seninde öyle mi
Kadın için.Kadın icinmi erkek icinmi ? İhtiyacın olduğunu nerden anlıyorsun mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?