- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.401
Bir de sonradan icinden maco cikmasi berbat neyse ki 10 sene devrilince g.t gobek buyutuyolar bir duruluyolar :)Maco gercekten cok kotu tercih oluyor
Bende 90 yaş üstü hastalığı atlatanı çok gördüm. Olumlu düşün bence , hasta olucagım diye sürekli kendini buna şartlarsan hasta olursun. Bak bana bir senedir sapa sağlam ayaktayım.Ben çok korkuyorum ya koronadan olcez diye
Benim annemlerin mahallede koronadan o kadar kişi öldü ki
Kadin kadin. Ama erkek gibi lezbiyen yani ama kendini erkek hisseden lezbiyenlerden lp var dunya uzerinde misal böyle laura pergolozzi olmasi lazim isim acilimi. Tabi o karizmatik olaniAyyy evet adida sunaymis ama aslinda erkek ama kadinmis ,kadin gibi degil erkek gibide ,,muge bile anlayamadi yarin belli olur belki :)
Sevgilisi de değil aslında muhtarmışŞeyi okudunuz mu?
Baldizini bir adamla dini nikahlayan adamin baldiziyla iliskisi varmış.
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Kafasi yagli kepekli entel he :)) of suan nasil sigara kokuyordur o tip..caydan sararmis disleri..tarzı tavrı yeter adamın.heeee diye telefona cevap vermesi.aynı ceketi 5 yıl giymesi.serkeş hayatııı .yağlı saçları .daha ne olsun adam karizma
Benim esim sevgiliyken benden cok cok sakindi evlendik o da sinirini belli ediyor valla azcik ejderha olayina katilmadim degil. Hemen tepe tuylerin dikildi diyorum geneBir de sonradan icinden maco cikmasi berbat neyse ki 10 sene devrilince g.t gobek buyutuyolar bir duruluyolar :)
Kafam çorba gibi oldu. Kim kimin nesiymiş anlamadımŞeyi okudunuz mu?
Baldizini bir adamla dini nikahlayan adamin baldiziyla iliskisi varmış.
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Olay orgusune uymadi zatiSevgilisi de değil aslında muhtarmışburayı ben uydurdum
Ama Sesi erkek sesiydi bilerek inceltti bi ara sanki bu konu yuzunden izliyorum onu sok icindeyim bambaska bisey dusunurken boyle cikti.Yoksa kinamiyorum yani nerdeyse eniste baldiz a inanicakti herkesKadin kadin. Ama erkek gibi lezbiyen yani ama kendini erkek hisseden lezbiyenlerden lp var dunya uzerinde misal böyle laura pergolozzi olmasi lazim isim acilimi. Tabi o karizmatik olani
Olay çok marjinal uyduramıyorumOlay orgusune uymadi zati
Su adamin neresi karizma ya oradaki kotu roldeki desen neyse de cek cenesin koy mezare kıvamında , agzi les , hayati serkes erkektarzı tavrı yeter adamın.heeee diye telefona cevap vermesi.aynı ceketi 5 yıl giymesi.serkeş hayatııı .yağlı saçları .daha ne olsun adam karizma
benim koca meğer küfürbazmış pandemi de keşfettim.borsada hisse düşüşe geçince oturduğu yerde diliyle dişi arasında basıyor küfürleri duyulmuyor sanıyor diğer odalaraBenim esim sevgiliyken benden cok cok sakindi evlendik o da sinirini belli ediyor valla azcik ejderha olayina katilmadim degil. Hemen tepe tuylerin dikildi diyorum gene
Dimi ama baya baya marjinal.Olay çok marjinal uyduramıyorum
Şimdi bi enişte bi baldız ama baldız değil bi kadın bi adam bi temel bi ingilizKafam çorba gibi oldu. Kim kimin nesiymiş anlamadım
etrafım hep memur ve beyaz yakalı dolu.ondan galiba bu adam değişik ve karizmatik geliyor banaSu adamin neresi karizma ya oradaki kotu roldeki desen neyse de cek cenesin koy mezare kıvamında , agzi les , hayati serkes erkek
O kadar olur ya. Gene saklamaya calisiyor, calismaya da bilir çocuklar ortada yoksa adamın işi. Demek ki boyle tepki veriyormuş. Cok abartmadgi surece kucuk minimal kufurlere okeyim kisisel olmadığı muddetbenim koca meğer küfürbazmış pandemi de keşfettim.borsada hisse düşüşe geçince oturduğu yerde diliyle dişi arasında basıyor küfürleri duyulmuyor sanıyor diğer odalaraamaaa ne küfürlerr ne küfürlerrr
Birisi behzat ç gibi adamla sevgili olsa gelse bdvye konu açsa, ayrıl kızım deriz şimdi kendimizi kandırmayalımetrafım hep memur ve beyaz yakalı dolu.ondan galiba bu adam değişik ve karizmatik geliyor bana
Yasina uyuyor ya da ben gencim ya beni acmadietrafım hep memur ve beyaz yakalı dolu.ondan galiba bu adam değişik ve karizmatik geliyor bana
Annem rahmetli uvey babamin ustune sehpa falan atardi kavga etsinler diye.Ay yok derdi adam kumarda yemis paralari bagiriyorum cevap yok.Benle kavga et tartis be adam halledelim o da yok derdi.Adamda ki sukunet kimsede yoktur o da goctu nesli son buldu.Fazla sigara cay kalbi dayanmadi canim babam bana babalik etti Allah yattigi yere rahmet yagdirsin.Benim esim sevgiliyken benden cok cok sakindi evlendik o da sinirini belli ediyor valla azcik ejderha olayina katilmadim degil. Hemen tepe tuylerin dikildi diyorum gene
Çok aydınlandım şimdiŞimdi bi enişte bi baldız ama baldız değil bi kadın bi adam bi temel bi ingiliz
Dur ya böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?