geyik bizim işimiz

Ben çok korkuyorum ya koronadan olcez diye
Benim annemlerin mahallede koronadan o kadar kişi öldü ki
Bende 90 yaş üstü hastalığı atlatanı çok gördüm. Olumlu düşün bence , hasta olucagım diye sürekli kendini buna şartlarsan hasta olursun. Bak bana bir senedir sapa sağlam ayaktayım.

Ayyy evet adida sunaymis ama aslinda erkek ama kadinmis ,kadin gibi degil erkek gibide ,,muge bile anlayamadi yarin belli olur belki :)
Kadin kadin. Ama erkek gibi lezbiyen yani ama kendini erkek hisseden lezbiyenlerden lp var dunya uzerinde misal böyle laura pergolozzi olmasi lazim isim acilimi. Tabi o karizmatik olani

Şeyi okudunuz mu?

Baldizini bir adamla dini nikahlayan adamin baldiziyla iliskisi varmış.
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Sevgilisi de değil aslında muhtarmış burayı ben uydurdum

Kadin kadin. Ama erkek gibi lezbiyen yani ama kendini erkek hisseden lezbiyenlerden lp var dunya uzerinde misal böyle laura pergolozzi olmasi lazim isim acilimi. Tabi o karizmatik olani
Ama Sesi erkek sesiydi bilerek inceltti bi ara sanki bu konu yuzunden izliyorum onu sok icindeyim bambaska bisey dusunurken boyle cikti.Yoksa kinamiyorum yani nerdeyse eniste baldiz a inanicakti herkes

Benim esim sevgiliyken benden cok cok sakindi evlendik o da sinirini belli ediyor valla azcik ejderha olayina katilmadim degil. Hemen tepe tuylerin dikildi diyorum gene
benim koca meğer küfürbazmış pandemi de keşfettim.borsada hisse düşüşe geçince oturduğu yerde diliyle dişi arasında basıyor küfürleri duyulmuyor sanıyor diğer odalara amaaa ne küfürlerr ne küfürlerrr

O kadar olur ya. Gene saklamaya calisiyor, calismaya da bilir çocuklar ortada yoksa adamın işi. Demek ki boyle tepki veriyormuş. Cok abartmadgi surece kucuk minimal kufurlere okeyim kisisel olmadığı muddet

Benim esim sevgiliyken benden cok cok sakindi evlendik o da sinirini belli ediyor valla azcik ejderha olayina katilmadim degil. Hemen tepe tuylerin dikildi diyorum gene
Annem rahmetli uvey babamin ustune sehpa falan atardi kavga etsinler diye.Ay yok derdi adam kumarda yemis paralari bagiriyorum cevap yok.Benle kavga et tartis be adam halledelim o da yok derdi.Adamda ki sukunet kimsede yoktur o da goctu nesli son buldu.Fazla sigara cay kalbi dayanmadi canim babam bana babalik etti Allah yattigi yere rahmet yagdirsin.

Bu da tam pasif hali :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…