geyik bizim işimiz

Kafam çorba gibi oldu. Kim kimin nesiymiş anlamadım
Iki kadin sevgili biri erkek gibi ama ayni.
Kendni erkek olarak tanitiyor bir adama ve bu kadinda baldizim diyor.
Aslinda sevgilisi.
Siz dini nikah kiyin diyor resmi değil ki olay meydana çıkmasın.
Kiyiyor adam nikahi kadina sonra bunlar bir sure sonra para araklayip kaciyorlar.
Bu kadin sevgililer ayni yerde yasiyor.
Diger kadin hamileymis ama cocuga hamile oldugunu soylememis. Dustukten sonra kabul etmis evet hamileydim diye. Ondan once salçalı su ile gosterip bak hamile degilim diyormus regl gbi gosteriyormus yani

İki gündür kadınlar kulübüne uyuz bı post düşmüyor ya biraz stres atarm demiştim nerdeeeee.

Allah rahmet eylesin. Ay o da iyi degil ya ınsan hic kavga edemezse de catlar.

Telefon elimdeyken kedi pat diye üsütüne atladı yanlış bir yerlere basmadım inşallah. Beğenmedim butonuna falan basar hesabını veremiyorum sonra

Sanki biraz derleme gibi geldi . Sizce bu olaylar gerçekmi ? Anlının programlarını izlemiyorum ama sanki bir çoğu hikaye gibi geliyor ...

Mesela kerem bursin yani serkan bolat karakteri sevilir ya dusunsene adam bogaza gider gibi parise goturuyo bi romantik biraz gizli kiskanc dusunceli ah ah hepsi filmlerde

Sanki biraz derleme gibi geldi . Sizce bu olaylar gerçekmi ? Anlının programlarını izlemiyorum ama sanki bir çoğu hikaye gibi geliyor ...
Gerçek gerçek. Bunu muge oturup derlemeye kalksa derleyemez. Belki hepsi gercek degildir ama mugenin gerçek oluyor ya. Buluyor cunku habire. Takipcisi degilm ama sosyal medyada görüyorum

Telefon elimdeyken kedi pat diye üsütüne atladı yanlış bir yerlere basmadım inşallah. Beğenmedim butonuna falan basar hesabını veremiyorum sonra
siyahsa kedi resmini atma lütfen bu hafta tam 2 kara kedi resmi atttılar burada.ondan beri işlerim ters gitmeye başladı.bak aşı bile gecikti

Geçen sene yakın çevremde bi olay duydum çok spesifik bir şey anlatamıyorum burd. Onu duyduktan sonra her şeye inanıyorum ben

Mesela kerem bursin yani serkan bolat karakteri sevilir ya dusunsene adam bogaza gider gibi parise goturuyo bi romantik biraz gizli kiskanc dusunceli ah ah hepsi filmlerde
Yok ya ben kerem bursini hic begenmiyorum.
Serkan bolat bana oyle bakislar tavırlar gevsekimsi geliyor.
Ama grinij.elli tonunun başrolü ❤
Allahim taş yürüyen cinsellik. Anesteyja diyisi var❤ bir kabardim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…