- 3 Eylül 2018
- 9.275
- 49.608
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.421
Rica ederim ne demekÇok aydınlandım şimdi
Iki kadin sevgili biri erkek gibi ama ayni.Kafam çorba gibi oldu. Kim kimin nesiymiş anlamadım
justin bieber hayranımısın yoksaYasina uyuyor ya da ben gencim ya beni acmadi
banlanıyoruz düşünce deİki gündür kadınlar kulübüne uyuz bı post düşmüyor ya biraz stres atarm demiştim nerdeeeee.
Allah rahmet eylesin. Ay o da iyi degil ya ınsan hic kavga edemezse de catlar.Annem rahmetli uvey babamin ustune sehpa falan atardi kavga etsinler diye.Ay yok derdi adam kumarda yemis paralari bagiriyorum cevap yok.Benle kavga et tartis be adam halledelim o da yok derdi.Adamda ki sukunet kimsede yoktur o da goctu nesli son buldu.Fazla sigara cay kalbi dayanmadi canim babam bana babalik etti Allah yattigi yere rahmet yagdirsin.
Bu da tam pasif hali :)
Sanki biraz derleme gibi geldi . Sizce bu olaylar gerçekmi ? Anlının programlarını izlemiyorum ama sanki bir çoğu hikaye gibi geliyor ...Iki kadin sevgili biri erkek gibi ama ayni.
Kendni erkek olarak tanitiyor bir adama ve bu kadinda baldizim diyor.
Aslinda sevgilisi.
Siz dini nikah kiyin diyor resmi değil ki olay meydana çıkmasın.
Kiyiyor adam nikahi kadina sonra bunlar bir sure sonra para araklayip kaciyorlar.
Bu kadin sevgililer ayni yerde yasiyor.
Diger kadin hamileymis ama cocuga hamile oldugunu soylememis. Dustukten sonra kabul etmis evet hamileydim diye. Ondan once salçalı suile gosterip bak hamile degilim diyormus regl gbi gosteriyormus yani
Gerçek gerçek. Bunu muge oturup derlemeye kalksa derleyemez. Belki hepsi gercek degildir ama mugenin gerçek oluyor ya. Buluyor cunku habire. Takipcisi degilm ama sosyal medyada görüyorumSanki biraz derleme gibi geldi . Sizce bu olaylar gerçekmi ? Anlının programlarını izlemiyorum ama sanki bir çoğu hikaye gibi geliyor ...
siyahsa kedi resmini atma lütfen bu hafta tam 2 kara kedi resmi atttılar burada.ondan beri işlerim ters gitmeye başladı.bak aşı bile geciktiTelefon elimdeyken kedi pat diye üsütüne atladı yanlış bir yerlere basmadım inşallah. Beğenmedim butonuna falan basar hesabını veremiyorum sonra
Geçen sene yakın çevremde bi olay duydum çok spesifik bir şey anlatamıyorum burd. Onu duyduktan sonra her şeye inanıyorum benSanki biraz derleme gibi geldi . Sizce bu olaylar gerçekmi ? Anlının programlarını izlemiyorum ama sanki bir çoğu hikaye gibi geliyor ...
ben en son palu ailesinde kalmışımGerçek gerçek. Bunu muge oturup derlemeye kalksa derleyemez. Belki hepsi gercek degildir ama mugenin gerçek oluyor ya. Buluyor cunku habire. Takipcisi degilm ama sosyal medyada görüyorum
Yok ya ben kerem bursini hic begenmiyorum.Mesela kerem bursin yani serkan bolat karakteri sevilir ya dusunsene adam bogaza gider gibi parise goturuyo bi romantik biraz gizli kiskanc dusunceli ah ah hepsi filmlerde
Kedim siyah değil ama çok üzüldüm siyah kedilere çok masum ve tatlı oluyorlar yazıksiyahsa kedi resmini atma lütfen bu hafta tam 2 kara kedi resmi atttılar burada.ondan beri işlerim ters gitmeye başladı.bak aşı bile gecikti
Onu bende duymuştumben en son palu ailesinde kalmışım
Kiz anlat ya hani marjnal bizdikGeçen sene yakın çevremde bi olay duydum çok spesifik bir şey anlatamıyorum burd. Onu duyduktan sonra her şeye inanıyorum ben
Annemde catladi bi de boğa kadını yani dusun :)Allah rahmet eylesin. Ay o da iyi degil ya ınsan hic kavga edemezse de catlar.
AnlatamaamKiz anlat ya hani marjnal bizdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?