- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.381
Ama ikinci kez corona olan dünyada sadece 30 kişi varmış da diyorlarHadi bakalım.
Antikor olunca 1.5ay falan koruyor diyorlar ama
behzat Ç.ye göz koymada galip derviş senin olsun.Adama bir zaafım var elimde değilBi daha dunyaya gelirsem Galip dervis gibi birini isterim..Sucmus kavgaymis olmicak, baslarim sekline sukluna.. :))
Tüh boşuna heyecan yaptım ozamanBurda degil canim tv de Müge anli var ya oraya çıkmış
görümcemin damadı 2. kez oldu çık onu 29 kaldıAma ikinci kez corona olan dünyada sadece 30 kişi varmış da diyorlar
Yalan, ben 4 ünü şahsen tanıyorum.Ama ikinci kez corona olan dünyada sadece 30 kişi varmış da diyorlar
Ortasi yok ki ,ben macoyu denrdim cok zormus digeri daha kolay sanki ,o pasiflerin icinde ejderha var bence :))O da cok pasif beya zamaninda bu sebeple ayrildigim cocuk oldu. Küçüktuk ama dayanamadim.
Ortasi olcak bana.
Ben çok korkuyorum ya koronadan olcez diyeAma ikinci kez corona olan dünyada sadece 30 kişi varmış da diyorlar
en azından adamın konumunu biliyorsun ben onu da bilmiyorummmmAy yok babamın o hallerine alışkınım. Hatta telefona çıktığında , baba nasılsın iyimisin diye soruyorum . Hatta o daha cevap bile vermeden neyse annem ordamı onunla konuşacaktım diyorum.
Baldız baldan tatlıdır der susarımŞeyi okudunuz mu?
Baldizini bir adamla dini nikahlayan adamin baldiziyla iliskisi varmış.
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Ablam çok içe kapanık hakkını arayamayan sessiz biri ben de tam tersi kim olsa sesimi çıkarmadan duramam doğru bildiğimden şaşmam annem ince ince işleyip ikimizin de pskilojisi bozdu. İki farklı karakter aynı sonuca ulaştı kadınArsızlaşmakla duyarsızlaşmanın yıllar geçtikçe çok ilintili olduğunu anladım.
İnsan artık duyarsızlaşıp kanıksıyor durumu ve bu yaşlara gelince de işte aynı muameleyi görse bile arsızlığa vurup, gülüp eğleniyor.
Bir savunma mekanizması olsa gerek.
Sizin psikolojik olarak bu konuda destek görmenize gerçekten üzüldüm.
Hiçbir evlat, anne babası yüzünden desteğe ihtiyaç duymamalı.
En güvenli liman bilinen ailelerde yara almamalı.
Ben biraz hırçınımdır, sıkıntılı bir çocuktum, öyle bir genç ve şuanda da öyle bir kadınım, hiç değişmedim.
Durduramadılar, ket de vuramadılar, attılar bir kenara deyim yerindeyse.
Ha manyak değilim elbet ama dediğim dediktim sadece
Yani bu bile itilmeye sebep olabiliyor.
Bi deri bi kemik ayol o da :)behzat Ç.ye göz koymada galip derviş senin olsun.Adama bir zaafım var elimde değil
what dedin?Şeyi okudunuz mu?
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Allah'ı mi kandirmislarŞeyi okudunuz mu?
Yaaa bu dünya basınıda çok atıp tuyor , hepten dedikoducu bunlar . Madem gözünüzle görmediğiniz şeyi totonuzdan ne diye atıyorsunuzYalan, ben 4 ünü şahsen tanıyorum.
İki de değil üçüncüye olan var tanıdığımız.
Ayyy evet adida sunaymis ama aslinda erkek ama kadinmis ,kadin gibi degil erkek gibide ,,muge bile anlayamadi yarin belli olur belki :)Şeyi okudunuz mu?
Maco gercekten cok kotu tercih oluyorOrtasi yok ki ,ben macoyu denrdim cok zormus digeri daha kolay sanki ,o pasiflerin icinde ejderha var bence :))
OhaaŞeyi okudunuz mu?
Sen ajansı tr kanallarından al bacım, her türlü yalan mevcut.Yaaa bu dünya basınıda çok atıp tuyor , hepten dedikoducu bunlar . Madem gözünüzle görmediğiniz şeyi totonuzdan ne diye atıyorsunuz
tarzı tavrı yeter adamın.heeee diye telefona cevap vermesi.aynı ceketi 5 yıl giymesi.serkeş hayatııı .yağlı saçları .daha ne olsun adam karizmaBi deri bi kemik ayol o da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?