geyik bizim işimiz

Ay yok babamın o hallerine alışkınım. Hatta telefona çıktığında , baba nasılsın iyimisin diye soruyorum . Hatta o daha cevap bile vermeden neyse annem ordamı onunla konuşacaktım diyorum .
en azından adamın konumunu biliyorsun ben onu da bilmiyorummmm

Ablam çok içe kapanık hakkını arayamayan sessiz biri ben de tam tersi kim olsa sesimi çıkarmadan duramam doğru bildiğimden şaşmam annem ince ince işleyip ikimizin de pskilojisi bozdu. İki farklı karakter aynı sonuca ulaştı kadın diğer ablamla abim de aynı şekilde tabi

Terapi almak zorunda olduğum bir dönemdeydim artık. Ya onun yüzünden vajinismus oldum bide üstüne ilişkiye giremiyorum hamile kalamıyorum diye iğnelemelerine azarına aşağılamasına maruz kaldım.

Şeyi okudunuz mu?

Baldizini bir adamla dini nikahlayan adamin baldiziyla iliskisi varmış.
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Allah'ı mi kandirmislar

Şeyi okudunuz mu?

Baldizini bir adamla dini nikahlayan adamin baldiziyla iliskisi varmış.
Ve baldiziyla iliskisi olan adam aslında adam değil kadınmış. Yani baldiz dedigi de aslinda baldizi değil sevgilisiymis
Ayyy evet adida sunaymis ama aslinda erkek ama kadinmis ,kadin gibi degil erkek gibide ,,muge bile anlayamadi yarin belli olur belki :)

Yaaa bu dünya basınıda çok atıp tuyor , hepten dedikoducu bunlar . Madem gözünüzle görmediğiniz şeyi totonuzdan ne diye atıyorsunuz
Sen ajansı tr kanallarından al bacım, her türlü yalan mevcut.
İçlerinden aklına yatanı kendin seçersin en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…