- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.361
Level derken ?Bu kaçıncı level ya
şu konsomatrist kızın ölüm şüphelisi mi?o canlı yayın yapıyormuş netten.tonla kız hayranı olmuş.böyle kızlara herşey mübah kuş beyinlilerAynen ama işte cekmis bir kere.
Ay seyi okumadın mı bugün hani bir kizi oldurup oldurmedigi belli olmayan bir cocuk var mugeye cikti. Bir ton kiz ona ciplak fotosunu atip bulusma istemis. Hesabını hackleyenler paylasmis
Bunu anlamadımMükemmel üç ablaniZ da olabilirdi öyle demeyin1 mi üç mu sonuçta
Belki karın deşen jack ne bilcenEki Görüntüle 2748991 dunyanin en yakisikli mahkumlari arasinda ,hak verdim boyleyse
Yani herkes ebeveynlerinden gem vurmus ya seninki daha üç noktaydi .Level derken ?
ne yaptı bu ablalar ki.ben d ekeşke bir ablam olsa derim hepp.yalnızım yahuu yalnızzzMükemmel üç ablaniZ da olabilirdi öyle demeyin1 mi üç mu sonuçta
Hi evet o sanirim tam bilmiyorum onedioda gordum. Cok kotu gercektenşu konsomatrist kızın ölüm şüphelisi mi?o canlı yayın yapıyormuş netten.tonla kız hayranı olmuş.böyle kızlara herşey mübah kuş beyinliler
Ay o çok kötü ya erkek kalmadı sankiAynen ama işte cekmis bir kere.
Ay seyi okumadın mı bugün hani bir kizi oldurup oldurmedigi belli olmayan bir cocuk var mugeye cikti. Bir ton kiz ona ciplak fotosunu atip bulusma istemis. Hesabını hackleyenler paylasmis
Ben sorunlu ablalarla uğraştım da yukarıda bahsetmiştim. Onu demek istedim .Bunu anlamadım
Kim kim? Hangi konu ? zaten ben ateş almaya gelmiştim , banlanma zamanım geldi de geçiyor bileAynen ama işte cekmis bir kere.
Arsızlaşmakla duyarsızlaşmanın yıllar geçtikçe çok ilintili olduğunu anladım.Ha bizde fiziksel şiddet de vardı (öyle terlikle popoya vurmalı falan değil hakiki şiddet) ama onlar canımı acıtmıyor şimdi düşününce çok garip.
Hadi bakalım.Geçenlerde önce benim kız sonra ben salya sümük olduk. Test yaptık negatif çıktı. Sonra düşündüm , nezle bile bukadar kolay bulaşıyor sa coronayı biz hayli hayli gecirmişizdir . Haftaya antikor testi yaptıracağım bakalım ne çıkacak ...
Ha diğer mesajlarınızı görmemiştim pardonBen sorunlu ablalarla uğraştım da yukarıda bahsetmiştim. Onu demek istedim .
mükemmellik de ironi kısmı
Burda degil canim tv de Müge anli var ya oraya çıkmışŞ
Kim kim? Hangi konu ? zaten ben ateş almaya gelmiştim , banlanma zamanım geldi de geçiyor bile
Alman aşısı gelecek, sanırım o ücretli okumadım ama öyle olacak gibi.almanlar kolay kolay kataküllüye gelmez bulsam ben alman aşısını tercih ederim
Bi daha dunyaya gelirsem Galip dervis gibi birini isterim..Sucmus kavgaymis olmicak, baslarim sekline sukluna.. :))Belki karın deşen jack ne bilcenay ben ne kadar yakisikli olursa olsun sogurum. Hirsiz , katil ,sapiktan
ikisini birden yaptırırım nolacak.bir aşının ne yan etkisi olacak kiAlman aşısı gelecek, sanırım o ücretli okumadım ama öyle olacak gibi.
Daha ucuz çin aşısından.
Ay yok babamın o hallerine alışkınım. Hatta telefona çıktığında , baba nasılsın iyimisin diye soruyorum . Hatta o daha cevap bile vermeden neyse annem ordamı onunla konuşacaktım diyorumYani herkes ebeveynlerinden gem vurmus ya seninki daha üç noktaydi .
Kaçıncı seviye demek istedim
O da cok pasif beya zamaninda bu sebeple ayrildigim cocuk oldu. Küçüktuk ama dayanamadim.Bi daha dunyaya gelirsem Galip dervis gibi birini isterim..Sucmus kavgaymis olmicak, baslarim sekline sukluna.. :))
Abla ya en azından, kardeş üzerinde sorumluluğu yokMükemmel üç ablaniZ da olabilirdi öyle demeyin1 mi üç mu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?