geyik bizim işimiz

Aynen ama işte cekmis bir kere.
Ay seyi okumadın mı bugün hani bir kizi oldurup oldurmedigi belli olmayan bir cocuk var mugeye cikti. Bir ton kiz ona ciplak fotosunu atip bulusma istemis. Hesabını hackleyenler paylasmis
şu konsomatrist kızın ölüm şüphelisi mi?o canlı yayın yapıyormuş netten.tonla kız hayranı olmuş.böyle kızlara herşey mübah kuş beyinliler

Ay seyi okumadın mı bugün hani bir kizi oldurup oldurmedigi belli olmayan bir cocuk var mugeye cikti. Bir ton kiz ona ciplak fotosunu atip bulusma istemis. Hesabını hackleyenler paylasmis
Ay o çok kötü ya erkek kalmadı sanki

Ş
Kim kim? Hangi konu ? zaten ben ateş almaya gelmiştim , banlanma zamanım geldi de geçiyor bile

Ha bizde fiziksel şiddet de vardı (öyle terlikle popoya vurmalı falan değil hakiki şiddet) ama onlar canımı acıtmıyor şimdi düşününce çok garip.
Arsızlaşmakla duyarsızlaşmanın yıllar geçtikçe çok ilintili olduğunu anladım.
İnsan artık duyarsızlaşıp kanıksıyor durumu ve bu yaşlara gelince de işte aynı muameleyi görse bile arsızlığa vurup, gülüp eğleniyor.
Bir savunma mekanizması olsa gerek.
Sizin psikolojik olarak bu konuda destek görmenize gerçekten üzüldüm.
Hiçbir evlat, anne babası yüzünden desteğe ihtiyaç duymamalı.
En güvenli liman bilinen ailelerde yara almamalı.

Ben biraz hırçınımdır, sıkıntılı bir çocuktum, öyle bir genç ve şuanda da öyle bir kadınım, hiç değişmedim.
Durduramadılar, ket de vuramadılar, attılar bir kenara deyim yerindeyse.
Ha manyak değilim elbet ama dediğim dediktim sadece
Yani bu bile itilmeye sebep olabiliyor.

Hadi bakalım.
Antikor olunca 1.5ay falan koruyor diyorlar ama

Yani herkes ebeveynlerinden gem vurmus ya seninki daha üç noktaydi .
Kaçıncı seviye demek istedim
Ay yok babamın o hallerine alışkınım. Hatta telefona çıktığında , baba nasılsın iyimisin diye soruyorum . Hatta o daha cevap bile vermeden neyse annem ordamı onunla konuşacaktım diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…