- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.461
Kot pantolunanu bile cok seksi bulmustum.Sabah cocuu canli derse kaldircam ,grinin elli tonunu izleyip.kabarirsam kalkamamadam daş daş,,,,,
Orta okullara acimiyor bu meb :) sabah 8 de turkcre allahtan anliyor cocukbizim ders 2.30 da başlayacak
Dur dört saat olan neymiş ? Seks mi4 saat diyor 7 saat diyor ben şaşmak ben şok olmak
Yataga baglamali, kenarda kistirmali ,o bel o six page ler ofKot pantolunanu bile cok seksi bulmustum.
Evet biraz fantezi dunya xl abimiz ama yakışıklı ve karizma.
Millet yagli saci begeniyor iste
geçen yıl bizimde her gün 8 de idi bu yıl en erken 9.10 daOrta okullara acimiyor bu meb :) sabah 8 de turkcre allahtan anliyor cocuk
Hicc uyku muyku kalmazzzzNapayım ayol , acıktım işte . Kim bilir belki bende hamileyimdir. Ayrıca hamileler gece yemek yemeyecek diye bişey yok. Hatta ne yemeniz hakkında fikirde bile bulunabilirim. Ben kahve ve sandiviç alıcagım. Tavsiye derim
Hamilelere gece yarisi vakti kahve onerisi şokuNapayım ayol , acıktım işte . Kim bilir belki bende hamileyimdir. Ayrıca hamileler gece yemek yemeyecek diye bişey yok. Hatta ne yemeniz hakkında fikirde bile bulunabilirim. Ben kahve ve sandiviç alıcagım. Tavsiye derim
öleymişşşş .kadınlığımdan utandım resmennnnnDur dört saat olan neymiş ? Seks mi
İsvec kronu nekadar oldu biliyomusun? İsvecte artırmıyor fiyatlar , sizin orda döviz artıyor. Burdaki fiyatlara göre fiyatları belirleniyor . Haliylede her seye zam geliyor.ikea niye herşeye zam yaptı.isveçlilerrr yapmayın etmeyinn zaten yetmiyor maaşlarrrr .söz virüs bitsin herhafta o garip isveç köftenizden yiyeceğim
ÖyykNapayım ayol , acıktım işte . Kim bilir belki bende hamileyimdir. Ayrıca hamileler gece yemek yemeyecek diye bişey yok. Hatta ne yemeniz hakkında fikirde bile bulunabilirim. Ben kahve ve sandiviç alıcagım. Tavsiye derim
Bacim tamam sakin ol senin adam uyuyor belli ki sakatlık cikacakYataga baglamali, kenarda kistirmali ,o bel o six page ler of
senin hamile olduğunu ara ara hepimiz unutuyoruz ondanHamilelere gece yarisi vakti kahve onerisi şoku
Bacim git bi yuzune su carp gel sen
Ya da fikir verme
Kahve içip uyurum ben bişey olmaz . Bünye alışkınHicc uyku muyku kalmazzzz
Bazen uyuyor yavrum gel de kıy,bi de seker de var kuzumda ,balli fistigim o benim .Haliyle uyku yapiyogeçen yıl bizimde her gün 8 de idi bu yıl en erken 9.10 da
İsveç'te hamilelik bilee konforluHamilelere gece yarisi vakti kahve onerisi şoku
Bacim git bi yuzune su carp gel sen
Ya da fikir verme
Niye kiisenin hamile olduğunu ara ara hepimiz unutuyoruz ondan
İsveç'te hamilelik bilee konforlu
İstediğini yeyip icebiliyorsun
ders bitimi uyusun karnını doyurup .dersler yorucu oluyor devamlı ekrana bak bak göz beyin bitiyorrBazen uyuyor yavrum gel de kıy,bi de seker de var kuzumda ,balli fistigim o benim .Haliyle uyku yapiyo
Uyuyo uyuyo hem uyanik olsada kaynana bende hafiye gibi vc kalkip duruyor..Ogluna sarkintilik edicem sankiBacim tamam sakin ol senin adam uyuyor belli ki sakatlık cikacakyavasca agzinin kenarini sil
yaşlı olduğumuzdandır ne biliyim unutuyoruz işteNiye kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?