- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.501
Ne tatli yaratiklar dimi ya❤ cok guzellerHep deniz atı olmak istemisimdir
İsveçli de olsam olurmuş demek ki
ben bilimsel şeylerle meşgulümInternette var , kitaplari var duymadin mi hic
İnanmayın guzum film onlar ,Adam rahat seks yapmak icin sizin koyu alir oydar oyle diyim
Bende ayniyim.bende iste kistirma kismi ondan cazip geldiNe hikmetse benim de birinin evinde yatınca ya da evde biri olunca libidom tavan yapar.İşte bunlar hep şeytan
ne alaka yavvv . Sanki buranın yiyecekleri cennetten geliyor
Bence Kelepçeyi otursun oturduğu yerde diye kaynanaya .Kaynana mi kocana mikaynanaya bi bilenmissin çünkü
Bende ayniyim.bende iste kistirma kismi ondan cazip geldiNe hikmetse benim de birinin evinde yatınca ya da evde biri olunca libidom tavan yapar.İşte bunlar hep şeytan
en iyisi rüyanda kıstır kimi kıstıracaksannBende ayniyim.bende iste kistirma kismi ondan cazip geldineyse ben uyuyayim
He belli atom parcaliyoruz her aksam burda dimi ceyceyben bilimsel şeylerle meşgulüm
Evet . Hatta çok tanıdığım var evli yada beraber yaşayan. Hiç unutmam , yeni bir iş arkadaşı gelmişti. Adam Amerikan iavecceside amerika şivesiydi. Neyse biz beraber ambulanstayız arabayı ben kullanıyorum ve gece uzun bizde ordan burdan konuşuyoruz .isveçte aynı cinsin evliliği serbestti değil mi?
sanada bir bardak ballı süt tavsiye ederimAma acıkmadım da değil
Teşekkürler canımsanada bir bardak ballı süt tavsiye ederim
Sen bihter ziyagilsin aptallik etme repligi yanklandi beynimde nedense.İnanmayın guzum film onlar ,
Tövbe estağfirSen bihter ziyagilsin aptallik etme repligi yanklandi beynimde nedense.
Adam ama role cuk oturmus. Zengin ve haşin
ben sizle burda yazışırken kıza 4 sayfa matematik ödevi 2 sayfa ingilizce yaptırdım.üstüne komşu çocuğa ödev hazırlayıp whatsap a attım çok tembel babannnesi eti senin kemiği benim dedi.3 detelefon konuşması yaptım uzunca ve bol bol tıkındım 2 makinede çamaşır yıkayıp serdim nevresim değiştirdim.sütüne de misss gibi geyik yaptımmmHe belli atom parcaliyoruz her aksam burda dimi ceycey
Hayir bir de konu sahibi sensinyani
Iyi geceler görüşürüzHepinize tatli ruyalar bu grinin elli.tonundaki adam benim ruyalarimi calmadan ben salyam aka aka uyuyayim...Iyi geldiniz cok guldum..Eglendim gorusuruz bacilar
Biz de anca kıstırmalı film hayal edelim hey yavrum heyben sizle burda yazışırken kıza 4 sayfa matematik ödevi 2 sayfa ingilizce yaptırdım.üstüne komşu çocuğa ödev hazırlayıp whatsap a attım çok tembel babannnesi eti senin kemiği benim dedi.3 detelefon konuşması yaptım uzunca ve bol bol tıkındım 2 makinede çamaşır yıkayıp serdim nevresim değiştirdim.sütüne de misss gibi geyik yaptımmm
puhahaa aklıma recep ivedik 1 filmi geldi. recebe asılan kamyoncuuuuEvet . Hatta çok tanıdığım var evli yada beraber yaşayan. Hiç unutmam , yeni bir iş arkadaşı gelmişti. Adam Amerikan iavecceside amerika şivesiydi. Neyse biz beraber ambulanstayız arabayı ben kullanıyorum ve gece uzun bizde ordan burdan konuşuyoruz .
Adam bana bende ona soruyorum havadan sudan. Adama eee senin karın ne iş yapıyor diye sordumadam demezmi sevgilim erkek diye . Adam önceden kadınla evlenmiş , çocukları bile olmuş ama sonradan bir erkekle tanışmış ve onunla ilişki yaşamaya başlamış . Buna benzer bir kaç anım var . O yÜzden böyle seyleri sorarken daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Iyyy sapık ayol o herif . Allah korusun rüyanda tecavüze falan yeltenirHepinize tatli ruyalar bu grinin elli.tonundaki adam benim ruyalarimi calmadan ben salyam aka aka uyuyayim...Iyi geldiniz cok guldum..Eglendim gorusuruz bacilar
Ve bilimsellik =bunlar diyosunben sizle burda yazışırken kıza 4 sayfa matematik ödevi 2 sayfa ingilizce yaptırdım.üstüne komşu çocuğa ödev hazırlayıp whatsap a attım çok tembel babannnesi eti senin kemiği benim dedi.3 detelefon konuşması yaptım uzunca ve bol bol tıkındım 2 makinede çamaşır yıkayıp serdim nevresim değiştirdim.sütüne de misss gibi geyik yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?