geyik bizim işimiz

isveçte aynı cinsin evliliği serbestti değil mi?
Evet . Hatta çok tanıdığım var evli yada beraber yaşayan. Hiç unutmam , yeni bir iş arkadaşı gelmişti. Adam Amerikan iavecceside amerika şivesiydi. Neyse biz beraber ambulanstayız arabayı ben kullanıyorum ve gece uzun bizde ordan burdan konuşuyoruz .
Adam bana bende ona soruyorum havadan sudan. Adama eee senin karın ne iş yapıyor diye sordum adam demezmi sevgilim erkek diye . Adam önceden kadınla evlenmiş , çocukları bile olmuş ama sonradan bir erkekle tanışmış ve onunla ilişki yaşamaya başlamış . Buna benzer bir kaç anım var . O yÜzden böyle seyleri sorarken daha dikkatli olmaya çalışıyorum

He belli atom parcaliyoruz her aksam burda dimi ceycey
Hayir bir de konu sahibi sensin yani
ben sizle burda yazışırken kıza 4 sayfa matematik ödevi 2 sayfa ingilizce yaptırdım.üstüne komşu çocuğa ödev hazırlayıp whatsap a attım çok tembel babannnesi eti senin kemiği benim dedi.3 detelefon konuşması yaptım uzunca ve bol bol tıkındım 2 makinede çamaşır yıkayıp serdim nevresim değiştirdim.sütüne de misss gibi geyik yaptımmm

Biz de anca kıstırmalı film hayal edelim hey yavrum hey

puhahaa aklıma recep ivedik 1 filmi geldi. recebe asılan kamyoncuuuu

Ve bilimsellik =bunlar diyosun
Bende toz aldim hocam bugun o hangi bilim seyine giriyor acebag
Bilelim çünkü ona göre yapalim

Saka bi yana sen izleme sende libido yok zati acmaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…