- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.481
Doğru kahve olmaz , bitki cayı yada ne bilim en iyisi süt icin siz . Bebişlerinizede iyi gelirHamilelere gece yarisi vakti kahve onerisi şoku
Bacim git bi yuzune su carp gel sen
Ya da fikir verme
Kenarda kıstırmalı ne ya bizim köyün samanlığında mı geçiyor filmYataga baglamali, kenarda kistirmali ,o bel o six page ler of
Onlarda kadin tasiyormus erkek dogruyormus diyollaİsveç'te hamilelik bilee konforlu
İstediğini yeyip icebiliyorsun
Allahtan tiksindin , yoksa sende beni taşlıyordun suanÖyyknasıl tiksindim kahveden işte bunlar hep hormon
yarın sen de bir kaynana konusu açsana.kaynanası olanları çok kıskanıyorumUyuyo uyuyo hem uyanik olsada kaynana bende hafiye gibi vc kalkip duruyor..Ogluna sarkintilik edicem sanki
Oğlunun namusunu koruyor kadınUyuyo uyuyo hem uyanik olsada kaynana bende hafiye gibi vc kalkip duruyor..Ogluna sarkintilik edicem sanki
isveçte aynı cinsin evliliği serbestti değil mi?Allahtan tiksindin , yoksa sende beni taşlıyordun suan
Filmin her karesinde oglan olacak zat i muhterem ah ahh kizi kistirmis her karedeKenarda kıstırmalı ne ya bizim köyün samanlığında mı geçiyor film
İsveç'te hamilelik bilee konforlu
İstediğini yeyip icebiliyorsun
Vay anasini ne dirdir ettim kiz. Kadin kadinin cenesini katlanamiyorsa.Doğru kahve olmaz , bitki cayı yada ne bilim en iyisi süt icin siz . Bebişlerinizede iyi gelir. Bende mi hamileyken bu kadar dırdırdım acaba
Ama acıkmadım da değilAllahtan tiksindin , yoksa sende beni taşlıyordun suan
nerede yav bu film adı ne? birden ilgimi çektiiiFilmin her karesinde oglan olacak zat i muhterem ah ahh kizi kistirmis her karede
Hep deniz atı olmak istemisimdirOnlarda kadin tasiyormus erkek dogruyormus diyolla
Seytan diyo al kirbaci kelepceyi :))Oğlunun namusunu koruyor kadın
Adam rahat seks yapmak icin sizin koyu alir oydar oyle diyimKenarda kıstırmalı ne ya bizim köyün samanlığında mı geçiyor film
Kaynana mi kocana miSeytan diyo al kirbaci kelepceyi :))
Internette var , kitaplari var duymadin mi hicnerede yav bu film adı ne? birden ilgimi çektiii
Ne hikmetse benim de birinin evinde yatınca ya da evde biri olunca libidom tavan yapar.Seytan diyo al kirbaci kelepceyi :))
Acayim :) 15 gundur bende cok sey birikti yazicak.Yasina hurmetim var kuzum yaşli yoksa neler derdimyarın sen de bir kaynana konusu açsana.kaynanası olanları çok kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?