- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.521
Evet bilimsellik ve recep ivedikpuhahaa aklıma recep ivedik 1 filmi geldi. recebe asılan kamyoncuuuu
Birgün balık ayikliyorum torbadan deniz atı çıktı .aldım güneşte kuruttum kolye yaptımNe tatli yaratiklar dimi ya❤ cok guzeller
diğer yaptıklarım gizli burda yazamam ifşa olurummmVe bilimsellik =bunlar diyosun
Bende toz aldim hocam bugun o hangi bilim seyine giriyor acebag
Bilelim çünkü ona göre yapalim
Saka bi yana sen izleme sende libido yok zati acmaz seni
Niye sapık olsun ki?Iyyy sapık ayol o herif . Allah korusun rüyanda tecavüze falan yeltenir
Sizin cola niz bile başkadırne alaka yavvv . Sanki buranın yiyecekleri cennetten geliyor
Allah'ım neler duyacağım dahaBirgün balık ayikliyorum torbadan deniz atı çıktı .aldım güneşte kuruttum kolye yaptım
Birgün balık ayikliyorum torbadan deniz atı çıktı .aldım güneşte kuruttum kolye yaptım
Öyle ölü seviciyim benAllah'ım neler duyacağım daha
Allah'ım neler duyacağım dahaBirgün balık ayikliyorum torbadan deniz atı çıktı .aldım güneşte kuruttum kolye yaptım
Sapıktır sapıktırNiye sapık olsun ki?
Tekli fantezili iliski tamam fantezileri uç ama sapik yapmaz bence.
pandemi de libidolu olmak tuhaf bana görede .Ve bilimsellik =bunlar diyosun
Bende toz aldim hocam bugun o hangi bilim seyine giriyor acebag
Bilelim çünkü ona göre yapalim
Saka bi yana sen izleme sende libido yok zati acmaz seni
Sahiden bakciddi mi ay cok guzel denk gelmis
Fantezinin de bir sınırı var . Onunki çocukluktan geçirdiği bir travmatik hastalık. Kadını nasıl kırbaçlayıp işlence ediyorduNiye sapık olsun ki?
Tekli fantezili iliski tamam fantezileri uç ama sapik yapmaz bence.
ahhaaa aramızda zombi bile varmışşşÖyle ölü seviciyim ben
Oyle bi sevgilim olsaydi kosarak uzaklasirdim ama isteAllah'ım neler duyacağım daha
Sapıktır sapıktır
İşte hayaller hayatlarOyle bi sevgilim olsaydi kosarak uzaklasirdim ama iste
Kolaların hepsi kendi ülkelerinde aynı formülde üretiliyor . Kola içmediğim icin tatlarının nasıl olduğunu bilmiyorum .Sizin cola niz bile başkadır
Bize gelenle size gelen bir mi
Zorunlu nick yerine nickimi zombik mi yapsamahhaaa aramızda zombi bile varmışşş
evli barklı kadınlarsınız deminden beri elin heriflerini konuşuyorsunuz tüüüüü tüüüüüüüü.ben sadece behzat Ç. dedim farkındaysanızOyle bi sevgilim olsaydi kosarak uzaklasirdim ama iste
Tabii travmatikti onun ama travmatik olmayadabilirdi.Fantezinin de bir sınırı var . Onunki çocukluktan geçirdiği bir travmatik hastalık. Kadını nasıl kırbaçlayıp işlence ediyordu
Herifler degil kiz bizde o basrolden konuştuk alt tarafievli barklı kadınlarsınız deminden beri elin heriflerini konuşuyorsunuz tüüüüü tüüüüüüüü.ben sadece behzat Ç. dedim farkındaysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?