geyik bizim işimiz

Cok anlamiyorum cunku uyku duzenim sifir. Bebegimde asiri oynayan bir bebek degil surekli hareket etmez yani. Bende suan ona muzik açtım hamilelik basindan beri hep ayni muzigi dinleriz.
Konusurum ama sarki soylemedim daha

Hey allahım , yakında bu gidişle şişme bebeklere döneceğiz

Aslında ben devajına daraltma düşünüyorum da iyi bi uzman lazıö
Şahsen bayağı dikişli normal doğum yapmış biri olarak asla tavsiye etmem.
Ki bence doğum dikişi, daraltma yanında hiç kalır.
Ciddi zorlu bir süreçtir o muhtemelen.
Kegel topları oldukça faydalıymış daraltmada, 3 ayda eski formuna soktuğu söyleniyor.

Cok anlamiyorum cunku uyku duzenim sifir. Bebegimde asiri oynayan bir bebek degil surekli hareket etmez yani. Bende suan ona muzik açtım hamilelik basindan beri hep ayni muzigi dinleriz.
Ben sadece karnımı okşayıp konuşuyorum şarkı falan yok. sizin bebeler büyüyünce fransız lisesine falan gider artık benimki bağcılar anadolı

Ben sadece karnımı okşayıp konuşuyorum şarkı falan yok. sizin bebeler büyüyünce fransız lisesine falan gider artık benimki bağcılar anadolı
Oho onla olsa
Benimki karnimin sagini seviyor hep orda aylardir karnım yamuk geziyorm daha kol bacak cikarmadi ama benimki göbeğimde ya da ben uyuyorum o uyanikken

Ya benimki bazen çok acıtıyor hareket ederken sağ tarafı delecek sanki. Seninki de öyle mi

Alsam mı be alıym mı araştırayım o vakit

Topsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahu

Konuyu açan arkadaş nereye gitti. Hiç aç mısınız diye sormadı ben şahsen darıldım

Topsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahu
Ben vajinami sıktıkça kegel yaparken .. cişim geliyor ama habire tuvalet kapısındayım

Nasıl yapacaksam kegeli

Ya benimki bazen çok acıtıyor hareket ederken sağ tarafı delecek sanki. Seninki de öyle mi
Evet benimde oyle suan sag tarafta yanda çıkıntı var misal birde bazen gogus altima cok baski yapiyor akcigerime mi degiyo napiyo bilmem okuz oturuyo sanki yuregime Suan sagda misal acitiyor hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…