- 3 Eylül 2018
- 9.218
- 49.095
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yine de saklamazdım ya birlikte dalga geçip gülerdik. Artık biz de nasıl sayko bir çiftsekBirde diyosun neden sakladinacmisim bir de markete gidip degistiremedim.
Cok anlamiyorum cunku uyku duzenim sifir. Bebegimde asiri oynayan bir bebek degil surekli hareket etmez yani. Bende suan ona muzik açtım hamilelik basindan beri hep ayni muzigi dinleriz.Ben karnımda ona bir şarkı söyler, parmaklarımın ucuyla severdim.
Biz bebek çıkacak sandık, ağlama makinesi doğunca ‘o söylediğim şarkıyla’ sakinleşirdi.
Bu son zamanlarda özellikle konuşmak, bebeğinle aranda bir iletişim dili oluşturman önemli.
Bir de uyuduğu uyandığı saatleri not al, doğunca 2 ay öyle gider uykusu.
Neresi o ?Aslında ben devajına daraltma düşünüyorum da iyi bi uzman lazıö
Vajina ya baglacı baglamısımNeresi o ?
Hey allahım , yakında bu gidişle şişme bebeklere döneceğizKadın için.
Vajinal bir his yoksa, birleşme esnasında o çılgınlar gibi zevki falan duymuyorsan, g noktasına iğne ile büyütmek için ilaç mı dolgu mu neyse adı, onu enjekte ediyorlar.
Dolayısıyla haz noktası büyüyor, sürekli temas oluyor.
Şahsen bayağı dikişli normal doğum yapmış biri olarak asla tavsiye etmem.Aslında ben devajına daraltma düşünüyorum da iyi bi uzman lazıö
Ben sadece karnımı okşayıp konuşuyorum şarkı falan yok. sizin bebeler büyüyünce fransız lisesine falan gider artık benimki bağcılar anadolıCok anlamiyorum cunku uyku duzenim sifir. Bebegimde asiri oynayan bir bebek degil surekli hareket etmez yani. Bende suan ona muzik açtım hamilelik basindan beri hep ayni muzigi dinleriz.
Konusurum ama sarki soylemedim daha
Türkçem biraz zayıfta, bazı kelimeleri tam olarak bilmiyorumVajina ya baglacı baglamısım
Oho onla olsaBen sadece karnımı okşayıp konuşuyorum şarkı falan yok. sizin bebeler büyüyünce fransız lisesine falan gider artık benimki bağcılar anadolı
Ya benimki bazen çok acıtıyor hareket ederken sağ tarafı delecek sanki. Seninki de öyle miCok anlamiyorum cunku uyku duzenim sifir. Bebegimde asiri oynayan bir bebek degil surekli hareket etmez yani. Bende suan ona muzik açtım hamilelik basindan beri hep ayni muzigi dinleriz.
Konusurum ama sarki soylemedim daha
Alsam mı be alıym mı araştırayım o vakitŞahsen bayağı dikişli normal doğum yapmış biri olarak asla tavsiye etmem.
Ki bence doğum dikişi, daraltma yanında hiç kalır.
Ciddi zorlu bir süreçtir o muhtemelen.
Kegel topları oldukça faydalıymış daraltmada, 3 ayda eski formuna soktuğu söyleniyor.
Topsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahuŞahsen bayağı dikişli normal doğum yapmış biri olarak asla tavsiye etmem.
Ki bence doğum dikişi, daraltma yanında hiç kalır.
Ciddi zorlu bir süreçtir o muhtemelen.
Kegel topları oldukça faydalıymış daraltmada, 3 ayda eski formuna soktuğu söyleniyor.
Senin de turkcen zayıfsaTürkçem biraz zayıfta, bazı kelimeleri tam olarak bilmiyorum
İngilterede 10 yılın mı gectı yoksa? 10 yılda unutuluyor ama 9 sa olmazTürkçem biraz zayıfta, bazı kelimeleri tam olarak bilmiyorum
Yanlışlıkla basket topu alırsın falan mazallahTopsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahu
Ben vajinami sıktıkça kegel yaparken .. cişim geliyor ama habire tuvalet kapısındayımTopsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahu
Sorry! Ben az konuşabilmekSenin de turkcen zayıfsa
Evet benimde oyle suan sag tarafta yanda çıkıntı var misal birde bazen gogus altima cok baski yapiyor akcigerime mi degiyo napiyo bilmemYa benimki bazen çok acıtıyor hareket ederken sağ tarafı delecek sanki. Seninki de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?