geyik bizim işimiz

Kızlar paranız varsa basın altına gümüşe parayı iddia ediyorum altın fırlayacak gram da olsa alın ciddiyim ben alamıyorum siz alın kurtarın kendinizi

bizimkinin arabasini 6 ayda bir memlekete gidince ben yikiyorum
hem pis hem mali kiymetli

Benim kocam da böyle ya.
Araba yıkatınca cam açtırmıyor, neymiş 5 6 saat camlarım girdiği yerde sular olurmuş, kurumadı beklenirmiş yoksa iz yaparmış.
La beni bu kadar düşüneydin, böyle olmazdık diyorum...

Kızlar paranız varsa basın altına gümüşe parayı iddia ediyorum altın fırlayacak gram da olsa alın ciddiyim ben alamıyorum siz alın kurtarın kendinizi
Yok ayol nerede o para, geçen dolar alayım dedim sistem 10 dolardan başlıyormuş, onu bile alamadım
Az önce veletlerin kumbarasına dadandım.

Yok 10 da artıyor 11 12 2 hafta :/ ama garip yani 0 lanmaması zamanla herkes ui olur

biz dus alinca kimse 5 6 saat kurusunda iz kalmasin demiyo valla utanmasalar hemen kündeye getirecekler

suresiz jptal ne yahu
esim bi ara sey diyodu bu kadar sıkildiysan benim telefondan kaydol
adam bile acidi halime yani saf saf duvarlara bakiyorum falan
Eskiden eşim gene mi banlandın derdi anlardı ben sessiz telefonla ilgilenmeyince falan simdi insta falan varda iyi oldu

Dolar ı boşver sen altına bass parayı
Alamıyorum bacım, 10 dolar alamadım altını nasıl alayım?
Evde kulaklık ararken çeyrek buldum akşam, kocaya yapıştım ‘ay bana mı aldın gerek yoktu’ diye yüzsüzlük yaptım ve içine bak demesiyle tüm hevesim kaçtı.
Kocaman isimlerimiz yazıyor, birinin nikahı olmuştu, ona borcumuzmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…