- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.821
herkese benden donnnnnCeycey alır bana A101 den onda vardır stokta don
bizimkinin arabasini 6 ayda bir memlekete gidince ben yikiyorumYil 2020 degismiyor odunsularin aliskanliklari, ati ,avradi, silahi.
Birgun anneme gittik bahceli evleri bahceye parketti bana arabayi yikatti bi de ikaz ediyor guneste silme leke olur,kuru bezle silme cizilir,pas pasi yika kurusun..icini supurmeyi unutma.Kufur etmek istedimevi boyle temizlemedim ben
Benim kocam da böyle ya.Yil 2020 degismiyor odunsularin aliskanliklari, ati ,avradi, silahi.
Birgun anneme gittik bahceli evleri bahceye parketti bana arabayi yikatti bi de ikaz ediyor guneste silme leke olur,kuru bezle silme cizilir,pas pasi yika kurusun..icini supurmeyi unutma.Kufur etmek istedimevi boyle temizlemedim ben
Hela yolunu bulmak için kullanırım artıkel feneri niyetine kullanirsin
gülün gülün siz.işin ehlileriyle konuştum az önce bu aşı işi yaş ama niye yaş buraya yazamam maalesef.çokk kötü aylar bekliyor bizi
Yok ayol nerede o para, geçen dolar alayım dedim sistem 10 dolardan başlıyormuş, onu bile alamadımKızlar paranız varsa basın altına gümüşe parayı iddia ediyorum altın fırlayacakgram da olsa alın ciddiyim ben alamıyorum siz alın kurtarın kendinizi
Yok 10 da artıyor 11 12 2 hafta :/ ama garip yani 0 lanmaması zamanla herkes ui olurBibibella geçenlerde 3 ay ban yemezsen silindiğini söylemişti ama hiç yönetimden tepki alamadık.
Ben ne olur ne olmaz diye tutuyorum, süre 10 günmüş maksimum.
Zaten daha fazlası olsa aforoz olur bence ki zamanında eskiden uı vardı, süresiz iptal.
Öyle de atılmışlığım mevcut
borç ver bana alayımmKızlar paranız varsa basın altına gümüşe parayı iddia ediyorum altın fırlayacakgram da olsa alın ciddiyim ben alamıyorum siz alın kurtarın kendinizi
Ahahahah 2 hafta mı, defol git demek zaten o.Yok 10 da artıyor 11 12 2 hafta :/ ama garip yani 0 lanmaması zamanla herkes ui olur
biz dus alinca kimse 5 6 saat kurusunda iz kalmasin demiyo valla utanmasalar hemen kündeye getireceklerBenim kocam da böyle ya.
Araba yıkatınca cam açtırmıyor, neymiş 5 6 saat camlarım girdiği yerde sular olurmuş, kurumadı beklenirmiş yoksa iz yaparmış.
La beni bu kadar düşüneydin, böyle olmazdık diyorum...
Dolar ı boşver sen altına bass parayıYok ayol nerede o para, geçen dolar alayım dedim sistem 10 dolardan başlıyormuş, onu bile alamadım
Az önce veletlerin kumbarasına dadandım.
kadın kumbaraya kadar düştüm diyor sen altın diyorsunDolar ı boşver sen altına bass parayı
Eskiden eşim gene mi banlandın derdi anlardı ben sessiz telefonla ilgilenmeyince falan simdi insta falan varda iyi oldusuresiz jptal ne yahu
esim bi ara sey diyodu bu kadar sıkildiysan benim telefondan kaydol
adam bile acidi halime yani saf saf duvarlara bakiyorum falan
gülün gülün siz.işin ehlileriyle konuştum az önce bu aşı işi yaş ama niye yaş buraya yazamam maalesef.çokk kötü aylar bekliyor bizi
piyango biletin var mı?Ah olsa ne borcu hediye alırım
Alamıyorum bacım, 10 dolar alamadım altını nasıl alayım?Dolar ı boşver sen altına bass parayı
Ne gibi ceyceygülün gülün siz.işin ehlileriyle konuştum az önce bu aşı işi yaş ama niye yaş buraya yazamam maalesef.çokk kötü aylar bekliyor biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?