geyik bizim işimiz

hee chamal yaziyo bide neymis nickim zormuş ustune bide topigimi trolluyo
orda banlanıyorsun mapusa düşüyorsun.burda geyik serbest yaz yzabildiğin kadar .istersen seni başkan da atarım bu konuya.arkadaşlarr bundan sonra yönetici chama ona göre saygı gösterin kadına.

Elektrık hattı moooo ağaç mı söküp getırdınjz eve yaw
Yok ya ahahshsh
Benim koca meraklı hat çekmeye.
Evin her yeri gizli kablo yolu.
Şuan durduğu yer prize yakındı ama yan komşunun yatak odası camına yansıma yaptığını farkettim, rahatsız olurlar diye karşıya çektim ama orada priz yok, uzatma olsa bebeler oynar.
Böyle ince fikirli bir insanım

Banlıyken etiketler gelmiyor, çok yere etiketledik seni ama göremiyorsundur

Ee anlat nasılsın, neler değişti hayatında bu uzuuun sürede
hiç bisey degismedi desem
etiketleri goremedim ama giris yapmadan takipteydim gordum yazdiklarinizi

orda banlanıyorsun mapusa düşüyorsun.burda geyik serbest yaz yzabildiğin kadar .istersen seni başkan da atarım bu konuya.arkadaşlarr bundan sonra yönetici chama ona göre saygı gösterin kadına.
yok anacim ben almayim baskanlik falan suan feci vicdan azabi cekiyorum sozumde durmadim diye, boyle iyi yopik mopik sizin olsun ben boyle takilayim
sonra baska konularada bakamiyorum topiktekileri agirlayacagim diye

Banlıyken öyle bir sorun var, ne alıntılar ne de etiketler bildirim olarak açılınca gelmiyor.
Sürekli banlı olduğum için farketmiştim bunu.
10 gun nedir yahu eziyete dondu valla
kk nin instadaki sayfasina hergun yorum yapasim geliyordu valla ben ettim siz etmeyin diye

yok anacim ben almayim baskanlik falan suan feci vicdan azabi cekiyorum sozumde durmadim diye, boyle iyi yopik mopik sizin olsun ben boyle takilayim
sonra baska konularada bakamiyorum topiktekileri agirlayacagim diye
Konunu bırakma yahu, güzel konu ama siyasete taşınması lazım onun.
Mesela bugünkü açıklamalardan sonra durum belli zam belli, konuşmamız lazım bunları, haksız mıyım?

10 gun nedir yahu eziyete dondu valla
kk nin instadaki sayfasina hergun yorum yapasim geliyordu valla ben ettim siz etmeyin diye
En son ben şeyde yedim, topluca uçtukZ
Bir konuda kenan imirzalioğlu kıvanç hattı karıştı, yabanelma ben ceycey ve daha sayamadığım nice üye, sen de yedin mi orada?
8 gün yemiştim aha bak daha yemedim

En son ben şeyde yedim, topluca uçtukZ
Bir konuda kenan imirzalioğlu kıvanç hattı karıştı, yabanelma ben ceycey ve daha sayamadığım nice üye, sen de yedin mi orada?
8 gün yemiştim aha bak daha yemedim
konusu neydi ki tam o kadar cok ban yedim ki hangi konuda neden yedim hatirlamiyorum

Asla taksit kullanmam.
Yüklü alışveriş yaptıysak o zaman anca, yoksa insan gereksiz şeyleri de alıyor ya.
Babamdan kalma
Ayni esim kredi ceker toplu para oldumu gider kredi kapatir yahu diyorum faizini odedin niye kapatiyosun ,eldeki parayi calistir yooook o borc kapanacak...bizde yuksek meblaya tabi mecbur taksit ama 2 taksit ya hic taksit :)

Bibibella geçenlerde 3 ay ban yemezsen silindiğini söylemişti ama hiç yönetimden tepki alamadık.
Ben ne olur ne olmaz diye tutuyorum, süre 10 günmüş maksimum.
Zaten daha fazlası olsa aforoz olur bence ki zamanında eskiden uı vardı, süresiz iptal.
Öyle de atılmışlığım mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…