- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.781
Ağaç is loadingBen de görebilir miyim o ağacı aceba
hee chamal yaziyo bide neymis nickim zormuşEn sadakatli topic üyen seçiyorum kendimi, her gün baktım açılıp açılmadığına, son görülmene
Aha bu ceycey adını bile anmadı, ben diyeyim...
nikinin yazması çok zor ne yapayımmmm.değiştirsin o da.chama dan sonrası gelmiyorrrrr aklımaEn sadakatli topic üyen seçiyorum kendimi, her gün baktım açılıp açılmadığına, son görülmene
Aha bu ceycey adını bile anmadı, ben diyeyim...
Elektrık hattı moooo ağaç mı söküp getırdınjz eve yawAğaç is loading
Yerini değiştirdim evde, süsleri falan düşük halde şuan.
Koca kişisi elektrik hattı çekecek, beklemedeyim.
Banlıyken etiketler gelmiyor, çok yere etiketledik seni ama göremiyorsundurhee chamal yaziyo bide neymis nickim zormuşustune bide topigimi trolluyo
orda banlanıyorsun mapusa düşüyorsun.burda geyik serbest yaz yzabildiğin kadar .istersen seni başkan da atarım bu konuya.arkadaşlarr bundan sonra yönetici chama ona göre saygı gösterin kadına.hee chamal yaziyo bide neymis nickim zormuşustune bide topigimi trolluyo
Yok ya ahahshshElektrık hattı moooo ağaç mı söküp getırdınjz eve yaw
hiç bisey degismedi desemBanlıyken etiketler gelmiyor, çok yere etiketledik seni ama göremiyorsundur
Ee anlat nasılsın, neler değişti hayatında bu uzuuun sürede
Banlıyken öyle bir sorun var, ne alıntılar ne de etiketler bildirim olarak açılınca gelmiyor.hiç bisey degismedi desem
etiketleri goremedim ama giris yapmadan takipteydim gordum yazdiklarinizi
yok anacim ben almayim baskanlik falan suan feci vicdan azabi cekiyorum sozumde durmadim diye, boyle iyi yopik mopik sizin olsun ben boyle takilayimorda banlanıyorsun mapusa düşüyorsun.burda geyik serbest yaz yzabildiğin kadar .istersen seni başkan da atarım bu konuya.arkadaşlarr bundan sonra yönetici chama ona göre saygı gösterin kadına.
10 gun nedir yahu eziyete dondu vallaBanlıyken öyle bir sorun var, ne alıntılar ne de etiketler bildirim olarak açılınca gelmiyor.
Sürekli banlı olduğum için farketmiştim bunu.
Konunu bırakma yahu, güzel konu ama siyasete taşınması lazım onun.yok anacim ben almayim baskanlik falan suan feci vicdan azabi cekiyorum sozumde durmadim diye, boyle iyi yopik mopik sizin olsun ben boyle takilayim
sonra baska konularada bakamiyorum topiktekileri agirlayacagim diye
aynen ama tasinir mi bilmiyorumKonunu bırakma yahu, güzel konu ama siyasete taşınması lazım onun.
Mesela bugünkü açıklamalardan sonra durum belli zam belli, konuşmamız lazım bunları, haksız mıyım?
En son ben şeyde yedim, topluca uçtukZ10 gun nedir yahu eziyete dondu valla
kk nin instadaki sayfasina hergun yorum yapasim geliyordu valla ben ettim siz etmeyin diye
konusu neydi ki tamEn son ben şeyde yedim, topluca uçtukZ
Bir konuda kenan imirzalioğlu kıvanç hattı karıştı, yabanelma ben ceycey ve daha sayamadığım nice üye, sen de yedin mi orada?
8 gün yemiştim aha bak daha yemedim
Artık ban değil linç yemeyi tercih ediyorum, usturuplu söyleyip işin içinden çıkıyorumkonusu neydi ki tamo kadar cok ban yedim ki hangi konuda neden yedim hatirlamiyorum
Asla taksit kullanmam.
Yüklü alışveriş yaptıysak o zaman anca, yoksa insan gereksiz şeyleri de alıyor ya.
Babamdan kalma
Ayni esim kredi ceker toplu para oldumu gider kredi kapatir yahu diyorum faizini odedin niye kapatiyosun ,eldeki parayi calistir yooook o borc kapanacak...bizde yuksek meblaya tabi mecbur taksit ama 2 taksit ya hic taksit :)Biz büyük şeylere kullanıyoruz sadece, o kadar karşı değiliz.
Örneğin süpürge alınacak ya da telefon vs.
4 haneyi aşan ürünlere
Sizin eş benim babam gibi, taksitli alıp ertesi ay para çekip komple öderdi.
Yediği faiz de cabası ama içi rahat etmiyor, ölsem borçlu mu öleceğim kafasında.
ya birde hep evdeyim bi burda stres atiyorum resmen bunaldimArtık ban değil linç yemeyi tercih ediyorum, usturuplu söyleyip işin içinden çıkıyorum
Çok uzun gittin ya...
filmdelisi buraya ilk uye oldugum zamanlar bi ban yedim 2 gun mu ne
kendi kendime sey demistim 2 gun banmi olur ya aman cok korktum falan
sonraki banda anladim ki öyle yağma yok katlanarak artıyormuş meger
bidaha ki banda 1 ay gelemem ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?