- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.801
Evet o kizil kuma geldiginden beri bana bisey almiyor vari yogu onaseninde mi araba kuman varrrrr?
ya birde hep evdeyim bi burda stres atiyorum resmen bunaldim
suresiz jptal ne yahu@Bibibella geçenlerde 3 ay ban yemezsen silindiğini söylemişti ama hiç yönetimden tepki alamadık.
Ben ne olur ne olmaz diye tutuyorum, süre 10 günmüş maksimum.
Zaten daha fazlası olsa aforoz olur bence ki zamanında eskiden uı vardı, süresiz iptal.
Öyle de atılmışlığım mevcut
sen napion sessiz sessiz takılıyon
Olmaz, ip varsuresiz jptal ne yahu
esim bi ara sey diyodu bu kadar sıkildiysan benim telefondan kaydol
adam bile acidi halime yani saf saf duvarlara bakiyorum falan
CNN deki programı izliyordum yalakaların attığı yalanları duyunca uykum geldisen napion sessiz sessiz takılıyon
bendeki de mavi kumaEvet o kizil kuma geldiginden beri bana bisey almiyor vari yogu ona
onuda dusundu tabi her turlu imkani sagladi daOlmaz, ip var
Denememiş olabilir miyim sence?
Bunu özelde konuşuruz aşskdjdjd
gız aybush bak yapmaCNN deki programı izliyordum yalakaların attığı yalanları duyunca uykum geldi
Masal anlatıyorlar, ondandır...CNN deki programı izliyordum yalakaların attığı yalanları duyunca uykum geldi
Kendimi zor tutuyorum direk yüzlerine haykırıcam içimdeki öfkeyi gemlik ceza evine don yollarsınız artıkgız aybush bak yapma
Donumuz kalırsa, almazlarsa neden olmasın yürü beaaaKendimi zor tutuyorum direk yüzlerine haykırıcam içimdeki öfkeyi gemlik ceza evine don yollarsınız artık
zilli ışıkli tanga yollarim sanaKendimi zor tutuyorum direk yüzlerine haykırıcam içimdeki öfkeyi gemlik ceza evine don yollarsınız artık
Ceycey alır bana A101 den onda vardır stokta donDonumuz kalırsa, almazlarsa neden olmasın yürü beaaa
Banlıyken ben bir konu vardı, incili tanga mevzusu.zilli ışıkli tanga yollarim sana
yenisini alamam ama malum fakirim benimkini yikar yollarim
Ceza evinde ne yapacam onuzilli ışıkli tanga yollarim sana
yenisini alamam ama malum fakirim benimkini yikar yollarim
Ceyceyden alacaksan altın iste.Ceycey alır bana A101 den onda vardır stokta don
incili tanga ne olakiBanlıyken ben bir konu vardı, incili tanga mevzusu.
Kullanımı çoh hoşşdir falan dediler, anlamadım ama sonra konuyu da kaybettim, malum banlıydım
Hala meraktayım o incilerle napıyorlar...
Yil 2020 degismiyor odunsularin aliskanliklari, ati ,avradi, silahi.bendeki de mavi kuma
tam kendime bisey alacagim carr motoru su koyuveriyor
adama kumayi degis daha cıtırıni getir diyorum ama yok illa o buruşukla takilacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?