- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.841
Okadar zengin değilim yok malesefpiyango biletin var mı?
bizimkide cevap yazmak icin baş parmak hazir olda yazmamamdan anliyo bide erken yatmamdanEskiden eşim gene mi banlandın derdi anlardı ben sessiz telefonla ilgilenmeyince falan simdi insta falan varda iyi oldu
He ya hemde ne kiymetli ,bi de kapiyi inerken yavas kapat der ,kendi inince o araba sallanır haberi yok kapi sesinden :) bana boylesi ozen gostermedi..bizimkinin arabasini 6 ayda bir memlekete gidince ben yikiyorum
hem pis hem mali kiymetli
Evet bu da cam actirmiyo allahim olucem hepsimi ayni yaaa :))) suan bu konu uzerinden fena yuruduk demekki bunlar ayni kodlaniyo..Araba annemlere yazligina gidildinde ozenle bahcede ben tarafindan yikanir ,istdada oto yikama ya da benzinlikte ozenle.Beni kuafore yollamadi boyle hevesleBenim kocam da böyle ya.
Araba yıkatınca cam açtırmıyor, neymiş 5 6 saat camlarım girdiği yerde sular olurmuş, kurumadı beklenirmiş yoksa iz yaparmış.
La beni bu kadar düşüneydin, böyle olmazdık diyorum...
yazarsam burda değil reel hayatta mapusa düşerim araştırın bulun anacığımmmmNe gibi ceycey
O derece ha. Allam neden bu cografya nedennnyazarsam burda değil reel hayatta mapusa düşerim araştırın bulun anacığımmmm
yıkama sen de kendi yıkasın.ben asla yıkamam şahsenHe ya hemde ne kiymetli ,bi de kapiyi inerken yavas kapat der ,kendi inince o araba sallanır haberi yok kapi sesinden :) bana boylesi ozen gostermedi..
Evet bu da cam actirmiyo allahim olucem hepsimi ayni yaaa :))) suan bu konu uzerinden fena yuruduk demekki bunlar ayni kodlaniyo..Araba annemlere yazligina gidildinde ozenle bahcede ben tarafindan yikanir ,istdada oto yikama ya da benzinlikte ozenle.Beni kuafore yollamadi boyle hevesle
Pandemide ban hiç çekilmiyor gerçekten, havamız değişiyor şurada.Eskiden eşim gene mi banlandın derdi anlardı ben sessiz telefonla ilgilenmeyince falan simdi insta falan varda iyi oldu
bizim bir ark var 1 senedir gorusmuyoruz iletisimi kendisi kesti 3 ceyrek borcumuz var kiza dogumda dugunde vs takilanAlamıyorum bacım, 10 dolar alamadım altını nasıl alayım?
Evde kulaklık ararken çeyrek buldum akşam, kocaya yapıştım ‘ay bana mı aldın gerek yoktu’ diye yüzsüzlük yaptım ve içine bak demesiyle tüm hevesim kaçtı.
Kocaman isimlerimiz yazıyor, birinin nikahı olmuştu, ona borcumuzmuş...
Biz bize yeterizÇin den aşı gelmedi kesin para yok ondan gelmiyor gelmeyecekte
onu da üye yappp .boş zamanlarını değerlendirsin işte kadın dertleriyle.erkek gözüyle olayları yorumlasınEskiden eşim gene mi banlandın derdi anlardı ben sessiz telefonla ilgilenmeyince falan simdi insta falan varda iyi oldu
Çin de vakalar hortlamış, bekletiliyor aşı.Çin den aşı gelmedi kesin para yok ondan gelmiyor gelmeyecekte
bugun bir haber sayfasinda araci firmanin ucreti odenmemis falan yaziyordu ama ne kadar dogru bilmiyorumyazarsam burda değil reel hayatta mapusa düşerim araştırın bulun anacığımmmm
Bende bir borç var, adamlara altın vereceğim bebeleri 3 yaşında oldu çağırmıyor arkadaş, defalarca dedim yani.bizim bir ark var 1 senedir gorusmuyoruz iletisimi kendisi kesti 3 ceyrek borcumuz var kiza dogumda dugunde vs takilan
gecen dogum yapmis esimle birlikte ölü taklidi yapmaya karar verdik
Ozelden yuru anlarimyazarsam burda değil reel hayatta mapusa düşerim araştırın bulun anacığımmmm
10 seneye bu vicud alışır corona ya grip gibi birşey olur zaten.. Sağlamlar kalır gerisi toprağaÇin de vakalar hortlamış, bekletiliyor aşı.
Kendine niye yapmadı, orası muallak.
Bizim aşıyı bulan prof ise corona 10 sene daha bizle kalabilir diye açıklama yaptı.
şükür alacağım da yok borcumda altın olarak.ama biz de evlenecek kişi çok da pandemiden yırttık.Bende bir borç var, adamlara altın vereceğim bebeleri 3 yaşında oldu çağırmıyor arkadaş, defalarca dedim yani.
Pandemi doğanlar vs offf offf
bizim bi ona borcumuz var,Bende bir borç var, adamlara altın vereceğim bebeleri 3 yaşında oldu çağırmıyor arkadaş, defalarca dedim yani.
Pandemi doğanlar vs offf offf
Caktırma hosuma gidiyo yikamak senede bi iki kes tabii :)) bi de ben toz alma spreyi sıkıyorum siliyorum caktirmadan parliyo kizil kumayıkama sen de kendi yıkasın.ben asla yıkamam şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?