- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.881
haklıhaberlere bile konu oldu bu durum hatta,
adamin birinin oglu evlenmiyormus butun alacaklilari aramis oglum evlenmiyor borclarinizi getirin demis adam
Of ya benim mantığımda o zaman kimin durumu varsa taksın takmayanında canı sağolsun bana çok ayıp geliyorhaberlere bile konu oldu bu durum hatta,
adamin birinin oglu evlenmiyormus butun alacaklilari aramis oglum evlenmiyor borclarinizi getirin demis adam
yaaaYapma laylon, yapma çekme bizi yanık kokuna
Antibiyotiği vermezler de başka ilaçları da var onun, antihistaminik tarzı bir şeyler olması lazım.Sadece idrar yaparken yanma var.. Eczaneye gider ilaç alırım artık
Evet haklısın ban yememelıyız daha yılbası agacını göremedimYapma laylon, yapma çekme bizi yanık kokuna
antibiyotik parayla satılmıyor sen sağlık ocağına çift maske siperlik tak git yazdırSadece idrar yaparken yanma var.. Eczaneye gider ilaç alırım artık
Suya katılan bi ilaç evet antibiyotik zaten kadınlara pek iyi gelmiyor iyice kaşıntı tutuyorAntibiyotiği vermezler de başka ilaçları da var onun, antihistaminik tarzı bir şeyler olması lazım.
Olması gereken o, bizim millette borç işliyor.Of ya benim mantığımda o zaman kimin durumu varsa taksın takmayanında canı sağolsun bana çok ayıp geliyor
bence aile disinda kimse taki takmasin ya,Of ya benim mantığımda o zaman kimin durumu varsa taksın takmayanında canı sağolsun bana çok ayıp geliyor
ağacın mı var?Evet haklısın ban yememelıyız daha yılbası agacını göremedim
Filmin agacı varmıs ya hanı ugruna elektık hattı cekilenağacın mı var?altında hediyeler var mı pekii?
Geçen attım ya tarihi geçmiş. Daima vardır bende sistit çok sık olurum, yeşil bir ilaçtı.Suya katılan bi ilaç evet antibiyotik zaten kadınlara pek iyi gelmiyor iyice kaşıntı tutuyor
Senin oralarda bi gariplik var zaten onu anladıkGeçen attım ya tarihi geçmiş. Daima vardır bende sistit çok sık olurum, yeşil bir ilaçtı.
Sızı hissettiğim gün içerim ve kesilir hemen ilerlemeden.
Çok çektim enfeksiyon ve sistitden.
Şuanda da mantar var sanırım, ilerlemeden eczaneye gidip fitil almam lazım.
Purinol ne iyidir toz , sapsarı isersin tertemiz olur mesane :))Suya katılan bi ilaç evet antibiyotik zaten kadınlara pek iyi gelmiyor iyice kaşıntı tutuyor
Duyan bir şey sanacak. Hep ceyceyin yüzündenFilmin agacı varmıs ya hanı ugruna elektık hattı cekilen
gözümle gördüm en ucuzunu almış kadın üstüne gitmeyinnnnnnDuyan bir şey sanacak. Hep ceyceyin yüzünden
Anam babam ağaç ayol, hatta dandik yani en ucuzu.
Ama sağlam para tuttu, süsler çok pahalı yahu.
Sıfırdan aldığım için çenesinden kurtulamıyorum.
Bızım agac 8 senelık süsler de bı o kadar var. Bı sene yeni birseyler alayım dedım cok pahalanmıs ya altı üstü plastik halbuki.Duyan bir şey sanacak. Hep ceyceyin yüzünden
Anam babam ağaç ayol, hatta dandik yani en ucuzu.
Ama sağlam para tuttu, süsler çok pahalı yahu.
Sıfırdan aldığım için çenesinden kurtulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?