geyik bizim işimiz

Bızım agac 8 senelık süsler de bı o kadar var. Bı sene yeni birseyler alayım dedım cok pahalanmıs ya altı üstü plastik halbuki.
Camlar falan da var.
3 lü büyük süs 45 tl yahu.
Ben çokça küçük süs aldım 25 tl ye 40 adetlilerden, büyüklerden az aldım.
Ağaça bir şey dökülmüş gibi görünüyor, her yeri küçücük leke gibi

Bana arkadasim bi ayagi olmayan agacini hediye etti suslu puslu hemide :)) esim.gordu verdigi tepki napcan bunu letgoya koy..

Napcam golgesinde serinlicem reis oglum noel baba bekler, babasi letgoya koy der, hindi but alalim bari derim adam kuzu but varken o eti yedirme bana der.

Bızım agac 8 senelık süsler de bı o kadar var. Bı sene yeni birseyler alayım dedım cok pahalanmıs ya altı üstü plastik halbuki.
ben de kaç yıllık 2li hırsız noel baba.bir de noel temalı oyuncak var.onları kızın odasına koydum oldu bitti.ama canlı din dersin de kaldırıyorum.kendi öğretmeni derse başladığında tekrar takıyorum.neme lazım benim kıza takar makar bunlar noel kutluyor diye.

gayserili mi senin eş?

mardin çok güzel bir şehir yaşayamam orda ama gezerken çok beğenmiştim
Taş evim olsa , arazi arabam olsa, konak falan yasarim ya :) fak fakir aldım ne yasicam orda pehh aynen gezmek guzel tarih kokan sehir,ama yasam zor iklim sicak seven icin guzel.kuru sicak,istanbuldan kurtulayim deyip gidecegim yer degil.

Sen çok yaşa, vallahi o, googledan tastikledim
Satılmıyor mu artık reçetesiz ya tuh, kötü olmuş.
Sen de çekmişsin ben gibi bu dertten, herkes bilmez bu iki ilaç kombinini.
google bir alem zaten.yazıyorum fakir diye hepimizin nicki çıkıyor yahuuu.google bile bizi tanımışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…