- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.901
Camlar falan da var.Bızım agac 8 senelık süsler de bı o kadar var. Bı sene yeni birseyler alayım dedım cok pahalanmıs ya altı üstü plastik halbuki.
ben de kaç yıllık 2li hırsız noel baba.bir de noel temalı oyuncak var.onları kızın odasına koydum oldu bitti.ama canlı din dersin de kaldırıyorum.kendi öğretmeni derse başladığında tekrar takıyorum.neme lazım benim kıza takar makar bunlar noel kutluyor diye.Bızım agac 8 senelık süsler de bı o kadar var. Bı sene yeni birseyler alayım dedım cok pahalanmıs ya altı üstü plastik halbuki.
Aha buydu.Purinol ne iyidir toz , sapsarı isersin tertemiz olur mesane :))
gayserili mi senin eş?Bana arkadasim bi ayagi olmayan agacini hediye etti suslu puslu hemide :)) esim.gordu verdigi tepki napcan bunu letgoya koy..
Napcam golgesinde serinlicem reisoglum noel baba bekler, babasi letgoya koy der, hindi but alalim bari derim adam kuzu but varken o eti yedirme bana der.
Pyholoseptyl mi yanlis yazmis olabilirim kral bi hap ama recetesiz vermedi eczaneAha buydu.
Ama bende bir tane daha hap vardı ya. Bakayım yine şimdi, belki atmadığım vardır.
değiştirmeden bir kamuoyuna danış belki beğenmeyiznickimi değişiyorum beni kesin tanıyım tamam mı
Mardin kapı şen olurrr le le le leegayserili mi senin eş?
ahahahhagayserili mi senin eş?
mardin çok güzel bir şehir yaşayamam orda ama gezerken çok beğenmiştimMardin kapı şen olurrr le le le lee
kızımın adını yazdımdeğiştirmeden bir kamuoyuna danış belki beğenmeyiz
nickini buldummm:gayserilinin avradıahahahhavalla esim kayserili neyi atmaya kalksam letgoya koy modunda satabilse bari bide
yokk gayseri gelini hemide yillisinickini buldummm:gayserilinin avradı
Taş evim olsa , arazi arabam olsa, konak falan yasarim ya :) fak fakir aldım ne yasicam orda pehh aynen gezmek guzel tarih kokan sehir,ama yasam zor iklim sicak seven icin guzel.kuru sicak,istanbuldan kurtulayim deyip gidecegim yer degil.mardin çok güzel bir şehir yaşayamam orda ama gezerken çok beğenmiştim
Sen çok yaşa, vallahi o, googledan tastikledimPyholoseptyl mi yanlis yazmis olabilirim kral bi hap ama recetesiz vermedi eczane
şunu okurken halay başi sivasli modunda şarkinin devamini getirmemMardin kapı şen olurrr le le le lee
google bir alem zaten.yazıyorum fakir diye hepimizin nicki çıkıyor yahuuu.google bile bizi tanımışşşşşSen çok yaşa, vallahi o, googledan tastikledim
Satılmıyor mu artık reçetesiz ya tuh, kötü olmuş.
Sen de çekmişsin ben gibi bu dertten, herkes bilmez bu iki ilaç kombinini.
Cekmemmi her yaz her yaz :/ Yani onlar kurtariyo fitil kombin baktim otelemisim o zaman gelsin azitroSen çok yaşa, vallahi o, googledan tastikledim
Satılmıyor mu artık reçetesiz ya tuh, kötü olmuş.
Sen de çekmişsin ben gibi bu dertten, herkes bilmez bu iki ilaç kombinini.
erik dalıııı gevrektirrrr tey teyyyyyyşunu okurken halay başi sivasli modunda şarkinin devamini getirmem
le hanim hah hanimey sormisen hiç halim ey gögsume vura vura ley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?