- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.921
Suan bende yatakta halaydayim bi elim arkada tey tey tey medille :))şunu okurken halay başi sivasli modunda şarkinin devamini getirmem
le hanim hah hanimey sormisen hiç halim ey gögsume vura vura ley
Benim öğrenciyken böbreklerime kadar ilerledi, damar yolu açtılar 2 hafta öyle yaşadım sabah akşam gidip acile.Cekmemmi her yaz her yaz :/ Yani onlar kurtariyo fitil kombin baktim otelemisim o zaman gelsin azitroah ah
erik daliyla düğun mu yapilir alla senerik dalıııı gevrektirrrr tey teyyyyyy
mendili nerden buldun gece gece yatakta don olmasin oSuan bende yatakta halaydayim bi elim arkada tey tey tey medille :))
Kiz bende satarim bendeee hastalik bu aldigim seyi satiyorum bi muddet sonra :)) ruhumuz demekki gayseriden gecmis.ahahahhavalla esim kayserili neyi atmaya kalksam letgoya koy modunda satabilse bari bide
ben düğünlerde elit takılırım oynadığım görülmediiierik daliyla düğun mu yapilir alla senallahin angaralisi
davul olacak zurna olacak depiserek halay cekilecek
Ben de öyleyim ama oynayamadığımdan.ben düğünlerde elit takılırım oynadığım görülmediii
aman ugrasamam ben yaKiz bende satarim bendeee hastalik bu aldigim seyi satiyorum bi muddet sonra :)) ruhumuz demekki gayseriden gecmis.
gayserilikle alakası yok.fakirlikten o ben de satıyorum çünkü.en son eski nevresimleri sattım kızımınKiz bende satarim bendeee hastalik bu aldigim seyi satiyorum bi muddet sonra :)) ruhumuz demekki gayseriden gecmis.
ben de beceremeyenlerdenim.3 yıl önce alanyada gezinti teknesinde tanıdık kimse yok diye döktürmüştüm.o gemileri bilirsin içinde bayağı piyanist şantör var yahuuuuBen de öyleyim ama oynayamadığımdan.
Az buçuk olan karizma çizilir, sosyal medyalara düşerim
Corapmendili nerden buldun gece gece yatakta don olmasin o
Sen geldin ben yine gidiyorumdurun yahu anca yetıstım buraya sakın olun hele
dügunun ne elitligi olacakben düğünlerde elit takılırım oynadığım görülmediii
bacım nereye gıttıgın yer tekınmıSen geldin ben yine gidiyorum
ben hıc oynamıyorum yaadügunun ne elitligi olacak
biz mesela hususi yaz gelsede halay ceksek diye bekleriz,
yemekli dugun yapmaz cogunluk salonu tutarken pist genismi rahat a tepisirmiyiz kolonsuz olsun yerler kayan taş olmasin diye bakariz
Stres atiyorum fena haldeaman ugrasamam ben ya
Corapoglum ayagindan yeni atmis uyumadann:))
Bebemin yatağına gideceğimbacım nereye gıttıgın yer tekınmı
kım ne taktı kım ne yaptı gozetlerım.dügunun ne elitligi olacak
biz mesela hususi yaz gelsede halay ceksek diye bekleriz,
yemekli dugun yapmaz cogunluk salonu tutarken pist genismi rahat a tepisirmiyiz kolonsuz olsun yerler kayan taş olmasin diye bakariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?