geyik bizim işimiz

Cekmemmi her yaz her yaz :/ Yani onlar kurtariyo fitil kombin baktim otelemisim o zaman gelsin azitro ah ah
Benim öğrenciyken böbreklerime kadar ilerledi, damar yolu açtılar 2 hafta öyle yaşadım sabah akşam gidip acile.
Yoksa yatıracağız böbrekler gidiyor dediler.
Amma nariniz ya anlamadım ki, fazla dikkat ediyorum ph ürün kullanırım falan ama şimdi de mantar oldu.
İlla bir şey oluyor arkadaş...

Ben de öyleyim ama oynayamadığımdan.
Az buçuk olan karizma çizilir, sosyal medyalara düşerim
ben de beceremeyenlerdenim.3 yıl önce alanyada gezinti teknesinde tanıdık kimse yok diye döktürmüştüm.o gemileri bilirsin içinde bayağı piyanist şantör var yahuuuu

ben düğünlerde elit takılırım oynadığım görülmediii
dügunun ne elitligi olacak
biz mesela hususi yaz gelsede halay ceksek diye bekleriz,
yemekli dugun yapmaz cogunluk salonu tutarken pist genismi rahat a tepisirmiyiz kolonsuz olsun yerler kayan taş olmasin diye bakariz

yemekli dugun yapmaz cogunluk salonu tutarken pist genismi rahat a tepisirmiyiz kolonsuz olsun yerler kayan taş olmasin diye bakariz
ben hıc oynamıyorum yaa

kım ne taktı kım ne yaptı gozetlerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…