- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.941
niyeben hıc oynamıyorum yaa
Utandın değil mi düşüncelerindenah aklimdan neler gecmisti o mendilin don oldugunu dusunurken
bi cok masum oldu
Zilli ışıklı don sanırsammendili nerden buldun gece gece yatakta don olmasin o
hıc sevmiyorum kı gencken cok tepınırdım ama artık durdum yaslandım ayol
O da olurdu ama kv bende pacali don var uzun olandan giyer onu isterimah aklimdan neler gecmisti o mendilin don oldugunu dusunurken
bi cok masum oldu
Yeni moda inciliymiş, bir ara kullanım klavuzu istiyorum, seni yatak gurusu ilan ettiğimizden bizi aydınlat.Zilli ışıklı don sanırsam
Rabbım yar ve yardımcın olsun canım calişan anne olmak zorBebemin yatağına gideceğim
Yarın işim var dışarda, pek erkenden uyanıp hazırlanmam lazım.
ben protokol düğünlerine giderim sadeceeedügunun ne elitligi olacak
biz mesela hususi yaz gelsede halay ceksek diye bekleriz,
yemekli dugun yapmaz cogunluk salonu tutarken pist genismi rahat a tepisirmiyiz kolonsuz olsun yerler kayan taş olmasin diye bakariz
Yine mi emlakcılaraBebemin yatağına gideceğim
Yarın işim var dışarda, pek erkenden uyanıp hazırlanmam lazım.
ahahaha ben elinde tuttugunun don oldugunu sandigini ama baska seyler cikacagini sanmistimZilli ışıklı don sanırsam
Cok eglenceli yahu sana yaramayan baskasina yariyor ve para kazaniyosun.gayserilikle alakası yok.fakirlikten o ben de satıyorum çünkü.en son eski nevresimleri sattım kızımın
eminim zordur.Rabbım yar ve yardımcın olsun canım calişan anne olmak zor
tabı anam sen zengın karisan bız kım protokol dugunu kımben protokol düğünlerine giderim sadeceee
film ve ben bir şirkette cıo olarak çalışıyoruzRabbım yar ve yardımcın olsun canım calişan anne olmak zor
zenginlik çok sıkıcı bısey yaben protokol düğünlerine giderim sadeceee
sıo kız benı de alınfilm ve ben bir şirkette cıo olarak çalışıyoruz
Hayatımda emlakçıya girmedim herhalde, büyük konuşmayayım da girmedim.Yine mi emlakcılara
ilaçların etkısınden mesajı neremle okuyorumeminim zordur.
Çalışmıyorum ben
ya benUtandın değil mi düşüncelerinden
Şahsen ben bayağı pis bir insan olduğum gerçeğiyle yüzleştim..
ne alaka .benim akrabalar ciddi insanlardır şakır şukur düğün yapanı hiç görmedim.eşi amerikalı olan bile var napacak erik dalını halayıtabı anam sen zengın karisan bız kım protokol dugunu kım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?