- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.001
Aaa çok yanlış, ben öncesinde kabul ediyorum yemeği, vaatlere kanma bacımBayilirlar suprizli sonlara :) yataga gelirsem yarin bana döner ismarlarmis
tavadan soguttun beni valla yavalla bilemem.ben de başka başka çağrışımlar yaptıııı
Pirzola icin beni azad edecegine eminim :))gelmeyimde ben sana kuzu pirzola gondereyim deseydin
Konu vardı hemşirelik okuyormuş nişanlısı okula rahat gıdıp gelsın dıye araba hedıye etmıs konu sahıbıne. Sen de bi dönere he ahh nasıl fakiriz yaBayilirlar suprizli sonlara :) yataga gelirsem yarin bana döner ismarlarmis
mundar oldu o tavalar. hemen satışa koytavadan soguttun beni valla ya
Ceyceyvalla bilemem.ben de başka başka çağrışımlar yaptıııı
hangi konu ?ben de at arabamdan bahsedeyim de kıskansınnnnKonu vardı hemşirelik okuyormuş nişanlısı okula rahat gıdıp gelsın dıye araba hedıye etmıs konu sahıbıne. Sen de bi dönere he ahh nasıl fakiriz ya
mesela esim bana pirzola desin 1 hafta butun hunerlerimi sergilerim ama diyemiyor neden cunku fakirPirzola icin beni azad edecegine eminim :))
muneeee artık dayanamıyorummm acil yetişşşşşmesela esim bana pirzola desin 1 hafta butun hunerlerimi sergilerim ama diyemiyor neden cunku fakir
hem fakir hem ç.kü buyuk
onemli olan at araban olmasi degil o ata kac kez binebildigin bencehangi konu ?ben de at arabamdan bahsedeyim de kıskansınnnn
Onceden manikur karsiliginda nakit alirdimn:)) simdi o da bedava ,dusun ozbakim delisiAaa çok yanlış, ben öncesinde kabul ediyorum yemeği, vaatlere kanma bacım
Ne atı ne arabası ne kırbacı neler oluyor orda doktor yaşayacak mıyımhangi konu ?ben de at arabamdan bahsedeyim de kıskansınnnn
Hayal hayatlarsanatçı belki yakışıklı bir erkek .yollarım yollarım vardır bir bildiğim değil mi?
Benim çevremde rahat ‘gezsin’ diye alınan arabalar var nişanlı iken.Konu vardı hemşirelik okuyormuş nişanlısı okula rahat gıdıp gelsın dıye araba hedıye etmıs konu sahıbıne. Sen de bi dönere he ahh nasıl fakiriz ya
kadın kim iş ortağın mı ambulansta?Hellooo ben geldim ve birazdan da giderim. Biraz dedikodu yapasım var. Valla çatlıcam artık, 1 saatlik işi 4 saatte yapabildik ya masallah bize . Kadın bildigin kararsız kutu. Bir şeyi on defa soruyor . Allahım gece çabuk bitsin
neye dayanamiyosun yamuneeee artık dayanamıyorummm acil yetişşşşş
ben kaç sanatçının gözündeki çapağı bile gördüm sen ne anlarsınn.donla bile gördümmmHayal hayatlar
Ütü ve temizlik yapınca para alıyorum ben.Onceden manikur karsiliginda nakit alirdimn:)) simdi o da bedava ,dusun ozbakim delisi
vayyy be boylerı cıktıda bızmı kışt dedıkKonu vardı hemşirelik okuyormuş nişanlısı okula rahat gıdıp gelsın dıye araba hedıye etmıs konu sahıbıne. Sen de bi dönere he ahh nasıl fakiriz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?