- 23 Aralık 2012
- 7.917
- 53.036
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.961
Estagfurullah litfen, şahsen bız fakir oldugmuzdan henüz incili don deneyimi yaşayamadık. Genellikle a101 donlarıYeni moda inciliymiş, bir ara kullanım klavuzu istiyorum, seni yatak gurusu ilan ettiğimizden bizi aydınlat.
goruyonmu işte asalet işte adaletne alaka .benim akrabalar ciddi insanlardır şakır şukur düğün yapanı hiç görmedim.eşi amerikalı olan bile var napacak erik dalını halayı
okusaydınız yav siz de benim akrabalar fazla zekilikten okuya okuya elitleştiler.ama o zeka bana bulaşmamış fazlazenginlik çok sıkıcı bısey ya
halay bile cekemiyosunuz
bizim evde bana yaramayan tek şey koca kişisiCok eglenceli yahu sana yaramayan baskasina yariyor ve para kazaniyosun.
onlar cok kaliteli vallaEstagfurullah litfen, şahsen bız fakir oldugmuzdan henüz incili don deneyimi yaşayamadık. Genellikle a101 donları
Alışverişe gideceğim de, ondan erken uyanıp bebelerden önce hazırlanmam lazım, onlarla mümkün değililaçların etkısınden mesajı neremle okuyorum
iyi yemek neredeyse ben oradayım halayla işim olmazzenginlik çok sıkıcı bısey ya
halay bile cekemiyosunuz
Zuahahah en büyük satılacak fazlalık o geliyor benim de gözüme.bizim evde bana yaramayan tek şey koca kişisi
Onu da koyacaktim gecen karantinada oyle bezdim ama alan yok seveyim satanıbizim evde bana yaramayan tek şey koca kişisi
dugun salonunu tutup ellerinde viskileriyle adnan ziyagil gibi dolaniyolar mi ya ne gerek var ki ozaman dugunene alaka .benim akrabalar ciddi insanlardır şakır şukur düğün yapanı hiç görmedim.eşi amerikalı olan bile var napacak erik dalını halayı
tek tercihimdironlar cok kaliteli valla
Kesınlıkle hem de cok rahat. Simdi ben nerden bilicem inci nerde duracak nereme kaçaçak olucak iş degılonlar cok kaliteli valla
haklısın bacım beynım yandı benımAlışverişe gideceğim de, ondan erken uyanıp bebelerden önce hazırlanmam lazım, onlarla mümkün değil
Normal kardeş normal, nereden bilecen kim napıyor, onu mu aklında tutacaksın.
paraları altınları nasıl toplasınlardugun salonunu tutup ellerinde viskileriyle adnan ziyagil gibi dolaniyolar mi ya ne gerek var ki ozaman dugune
mesela karaca tavalarim var kullanmadigim onlari koyup yaninda da supriz hediye ile yazip araya itelesemOnu da koyacaktim gecen karantinada oyle bezdim ama alan yok seveyim satanı
Bir yöntemi varmış of of fenaymış, banlı olmasaydım o konunun peşini bırakmazdım da, neyse...Kesınlıkle hem de cok rahat. Simdi ben nerden bilicem inci nerde duracak nereme kaçaçak olucak iş degıl
yanliş yere kacar maazallah. cıkarmak için para vermıyelım şimdiKesınlıkle hem de cok rahat. Simdi ben nerden bilicem inci nerde duracak nereme kaçaçak olucak iş degıl
Kesinlikle ama desenlerı bazen hoşuma gıtmesede ıyı yanıtek tercihimdir
iban yollayin ayol onudami ben ögretiyimparaları altınları nasıl toplasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?