- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.021
Fak fakiriz hemde :))) tavuk doner belki de soganliKonu vardı hemşirelik okuyormuş nişanlısı okula rahat gıdıp gelsın dıye araba hedıye etmıs konu sahıbıne. Sen de bi dönere he ahh nasıl fakiriz ya
Allah korusun , öyle ortak kanser eder adamıkadın kim iş ortağın mı ambulansta?
Marifet donsuz görmek, sayılmaz bu.ben kaç sanatçının gözündeki çapağı bile gördüm sen ne anlarsınn.donla bile gördümmm
donu hangı renkı puantıyelımıydı gıben kaç sanatçının gözündeki çapağı bile gördüm sen ne anlarsınn.donla bile gördümmm
atı karıştırma o bari namusuyla dursun. senin tavalara benzemesin sonuonemli olan at araban olmasi degil o ata kac kez binebildigin bence
Allahım bi biz bulamadık öyle bi nişanlıKonu vardı hemşirelik okuyormuş nişanlısı okula rahat gıdıp gelsın dıye araba hedıye etmıs konu sahıbıne. Sen de bi dönere he ahh nasıl fakiriz ya
donunu mu indirseydim tövbe tövbe.sen beni ne sandın ayol.muneeeeeeMarifet donsuz görmek, sayılmaz bu.
Ya hic zengin olup ünlülerin donunu göremicem cok acıdonu hangı renkı puantıyelımıydı gı
Jskslşwşsşlsmesela esim bana pirzola desin 1 hafta butun hunerlerimi sergilerim ama diyemiyor neden cunku fakir
hem fakir hem ç.kü buyuk
zenginlere hizmet eden görür o donları.bak bunu bile düşünemedin tüüüüüüYa hic zengin olup ünlülerin donunu göremicem cok acı
Donunu ne yapacaksınız diyorum ben de, halaya mı lazım mendilYa hic zengin olup ünlülerin donunu göremicem cok acı
anam neyını gorecen grı beyaz sıyah yada baksırdır. haaaYa hic zengin olup ünlülerin donunu göremicem cok acı
atı karıştırma o bari namusuyla dursun. senin tavalara benzemesin sonu
ata binemiyosan at varmis yokmus ne onemi varatı karıştırma o bari namusuyla dursun. senin tavalara benzemesin sonu
Jsksllslpsps yaaa kıs kıs kıs kısDonunu ne yapacaksınız diyorum ben de, halaya mı lazım mendil
Nü iyidir..
Biz burda öyle yemeklerden konuşmuyoruz , o zenginler klasına giriyor . Ve biz zenginlerden hiç haz etmiyoruzneye dayanamiyosun yapirzola diyoruz fakirlik diyoruz hemen mune,allahtan etiket yapamiyosun
biri mahsun kırmızıgül idi .napacaksın adamın donunuanam neyını gorecen grı beyaz sıyah yada baksırdır. haaa
Belki incilidir zengin onlar bi farklılık olması lazımanam neyını gorecen grı beyaz sıyah yada baksırdır. haaa
umarim donla gordugun bulentcim degildirdonu hangı renkı puantıyelımıydı gı
Kiz görende 4 5 cocuk var sancak 2 cocuk gayet iyi. Gaflete dusmussunuz belli ki o an olmus o daNasıl ya, geri çekilme ile?
Bacım benim pipiyi kesmediğim kaldı, yine de hamile olabiliyorum sevişince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?