- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.981
Benim hayatımda gördüğüm en protokol düğün ablamındı, iğrençti.paraları altınları nasıl toplasınlar
Karaca tavalara zaafım var deme ,masterchef izleyip eriyorum alicam hepsinden alicammmmmmesela karaca tavalarim var kullanmadigim onlari koyup yaninda da supriz hediye ile yazip araya itelesem
doktora ne diyeceksin ne kaçtı nasıl kaçtı diye sorunca?yanliş yere kacar maazallah. cıkarmak için para vermıyelım şimdi
ayyy allahimmm bide boyle ozguvenliler gorunce libidomuz şahlanacak sankiKalkmis odadan bana msj atiyo seni ozledigimi anlaman icin sana bisey yollayayimmi ben hemen anladim yok dedim pcgelde koyma letgoya ozledigini anlatmaya calistigi uzvuyla
Allamm nasıl bir zenginliktir yarebbi buiban yollayin ayol onudami ben ögretiyim
Tum.gun anasinin a..yla ugrasmisim agriyo diyeayyy allahimmm bide boyle ozguvenliler gorunce libidomuz şahlanacak sanki
gecen aylarda 2 tanesini kaziklanarak bin tl ye almistik esime aksam tavaya oturup sunum yapacagim sana demistim de inanmistiKaraca tavalara zaafım var deme ,masterchef izleyip eriyorum alicam hepsinden alicammmmm
ben bayılıyorum.mesela disko ortamı da sevmem ama gazinolar tam bana göre..zengin olsam her hafta önden masa ayırtır alevli meyve tabağı ısmarlar sanatçının şerefine şampanya patlatırdım.ama yerimden hiçç kalkmazdımmmmmBenim hayatımda gördüğüm en protokol düğün ablamındı, iğrençti.
Nefret ederim protokol ortamından.
Midyeden inci cıkarıyormuşcasına bir doga olayı gıbıdoktora ne diyeceksin ne kaçtı nasıl kaçtı diye sorunca?
boncuk kactı. dıyıverecemdoktora ne diyeceksin ne kaçtı nasıl kaçtı diye sorunca?
muneeeee terbiyemi bozuyorlar yetişşşşşşşgecen aylarda 2 tanesini kaziklanarak bin tl ye almistik esime aksam tavaya oturup sunum yapacagim sana demistim de inanmisti
bizim tavalar noldu diyince sapini cekip yollamistim
Midyeden inci cıkarıyormuşcasına bir doga olayı gıbı
ibanlari bile varAllamm nasıl bir zenginliktir yarebbi bu
la tavaya oturup sunum yapacagim derken pismis pilic anlamindamuneeeee terbiyemi bozuyorlar yetişşşşşşş
Bayilirlar suprizli sonlara :) yataga gelirsem yarin bana döner ismarlarmisgecen aylarda 2 tanesini kaziklanarak bin tl ye almistik esime aksam tavaya oturup sunum yapacagim sana demistim de inanmisti
bizim tavalar noldu diyince sapini cekip yollamistim
Şampanya totonda patlayacağı için hesapta, ondan kalkamıyor olabilirsin be ceyceyben bayılıyorum.mesela disko ortamı da sevmem ama gazinolar tam bana göre..zengin olsam her hafta önden masa ayırtır alevli meyve tabağı ısmarlar sanatçının şerefine şampanya patlatırdım.ama yerimden hiçç kalkmazdımmmmm
valla bilemem.ben de başka başka çağrışımlar yaptııııla tavaya oturup sunum yapacagim derken pismis pilic anlamindasapini esime hediye ettik yanlis anlasilmasin
gelmeyimde ben sana kuzu pirzola gondereyim deseydinBayilirlar suprizli sonlara :) yataga gelirsem yarin bana döner ismarlarmis
sanatçı belki yakışıklı bir erkek .yollarım yollarım vardır bir bildiğim değil mi?Şampanya totonda patlayacağı için hesapta, ondan kalkamıyor olabilirsin be ceycey
Hayatta kimseye şampanya yollayamam, o bana yollasın teşrif edip gelmişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?