- 23 Aralık 2012
- 7.917
- 53.042
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.061
Jdksopwpps ölüyoommDoğru mantık.
Sürüneyim de bulaşsın şans derler, sürtünme değil aman ha yanlış okuma
allahim ya anca suyuna bandirilmisini hayal edebiliyosunAy valla altın suyuna bandırılmış corap yapivericin
Chamal biz buradan senin ekonomi topiğine dönüp ülke hakkında nasıl dert yanacağız?allahim ya anca suyuna bandirilmisini hayal edebiliyosundaha fazla fakirlige dayanamicam sanirim
benimde içimde bisey yok vallaBenim imaj çizileli çok oldu, sal gitsin...
Napim ruhum fakir olmuyor iste olmuyor anlayın beni fakirim ben fakiiiirrallahim ya anca suyuna bandirilmisini hayal edebiliyosundaha fazla fakirlige dayanamicam sanirim
Nasıl yok yani şimdi tam olarak. Soguk kaçar ha üşürsünbenimde içimde bisey yok vallane varsa dilimde
zorlama kendini bacım olmuyor sende elit durmuyor paraNapim ruhum fakir olmuyor iste olmuyor anlayın beni fakirim ben fakiiiirr
Niye çıplak geziyorsun kızbenimde içimde bisey yok vallane varsa dilimde
hahajajaha kiz vallahi tamamen yanlis anlatim olduChamal biz buradan senin ekonomi topiğine dönüp ülke hakkında nasıl dert yanacağız?
Aklımıza gelmecek mi incili 5i biyerdeli donlar, hele tava ya valla bakış açık değişti o nasıl bir fantezi bacım...
bu nasıl fantazı dır gurban oldugumNiye çıplak geziyorsun kız
aynen Türkan Şoray gibiyim k.k da öpüşmem sevişmemSınırları var dıyelım cey kuralları
Mercimek vardı, fırına değil tavaya verirdiniz siz de. Ne olacak yaratıcılık yani.hahajajaha kiz vallahi tamamen yanlis anlatim oldu2 tanesini bin liraya aldigim tavaya nasil kiyar oyle sey yaparim, hala tavada pismeye layık bisey girmedi mesela eve
Neyse bi dahakine zengin gelicem inş.zorlama kendini bacım olmuyor sende elit durmuyor para
fakirim fakir don yokNiye çıplak geziyorsun kız
rahıbe teresa.aynen Türkan Şoray gibiyim k.k da öpüşmem sevişmem
Chamala sor, içinde bir şey yokmuş.bu nasıl fantazı dır gurban oldugum
tavaya yazık yaMercimek vardı, fırına değil tavaya verirdiniz siz de. Ne olacak yaratıcılık yani.
gız hıcmı gıyımemişChamala sor, içinde bir şey yokmuş.
İncili dondan bahsederken donsuzluğa terfi etti.
Yılbası ıcın harıka bi fırsat az pişmiş chamallhahajajaha kiz vallahi tamamen yanlis anlatim oldu2 tanesini bin liraya aldigim tavaya nasil kiyar oyle sey yaparim, hala tavada pismeye layık bisey girmedi mesela eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?