- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.081
Ben sana üzülmüştüm halbuki, değişik şekillerde hayal ettim, hepsinde sana üzüldüm...tavaya yazık ya
tövbe bismillah.sen aklıma mukayyet olChamala sor, içinde bir şey yokmuş.
İncili dondan bahsederken donsuzluğa terfi etti.
ben mesela burda bizle beraber bu saate kadar takilan bayanlarin ozel hayatini cok merak ediyorumaynen Türkan Şoray gibiyim k.k da öpüşmem sevişmem
sananeben mesela burda bizle beraber bu saate kadar takilan bayanlarin ozel hayatini cok merak ediyorum
opusupmu geliyolar yoksa opusemediginde mi geliyolar
bende tavaya kiyamadim kendime bile layık goremedimBen sana üzülmüştüm halbuki, değişik şekillerde hayal ettim, hepsinde sana üzüldüm...
Saki bu söz tam tersi olucaktıNapim ruhum fakir olmuyor iste olmuyor anlayın beni fakirim ben fakiiiirr
kız dur hele kız don gıyım yormuş konu cok cıttıtövbe bismillah.sen aklıma mukayyet ol
halbuki benim yahnim güzel olurduYılbası ıcın harıka bi fırsat az pişmiş chamall
rahibe teresa cekıl kenara heletövbe bismillah.sen aklıma mukayyet ol
Mürebbiye kıyafetli ceytamam opusup geliyosun sen anladim
oynakbaşı asıl sen çekilrahibe teresa cekıl kenara hele
Allah iyiliğini versinben mesela burda bizle beraber bu saate kadar takilan bayanlarin ozel hayatini cok merak ediyorum
Yavrum kendini yemek olarak tahayyül etmen bile masumluğun ya. Ben başka şeyler düşünmüştüm, utanıyorumhalbuki benim yahnim güzel olurdu
annem. Sen rahıbesın. da olmuyor haoynakbaşı asıl sen çekil
anam sende ne fıkırler dusunceler var yeminle aklım bazen almiyor gı senı bune fantazı dırben mesela burda bizle beraber bu saate kadar takilan bayanlarin ozel hayatini cok merak ediyorum
annem sen anlat bakalım nasılsın o zaman?bekliyoruzzzzzannem. Sen rahıbesın. da olmuyor ha
ne olarak tahayyul edecektimYavrum kendini yemek olarak tahayyül etmen bile masumluğun ya. Ben başka şeyler düşünmüştüm, utanıyorum
yaprak nedir kuzum kasındırır senıhiç hiç yaprak koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?