- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.101
ahh fantaziler efsoydu ama libidom bile benden bıkip beni terkettianam sende ne fıkırler dusunceler var yeminle aklım bazen almiyor gı senı bune fantazı dır
kuzum ben iyiyim de bu donsuz bacım aklımı aldı basımdanannem sen anlat bakalım nasılsın o zaman?bekliyoruzzzzz
konu mu iyice mundar ederler uyumammmmmSigaram bitiyor, ben kaçar.
Niye behlül tribine girdim bilmiyorum ama 10 dk ölü taklidi yapın, ceycey uyudunuz zanneder yatar mürebbiye. Siz devam, yarın okurum.
ayrıntıııı verrrrrrkuzum ben iyiyim de bu donsuz bacım aklımı aldı basımdan
Bu konu tavadan sonra toparlanmaz ceycey, tavanın sapı dedi hatun...konu mu iyice mundar ederler uyumammmmm
Ah fakirliğin gözü korolsun donumuz bile yokyoh yoh napiyim
pamıklı don gıyın kuzum sen. o kopek parcalamış donlarıda gıyıme. hayoh yoh napiyim
zaten orda koptum.aklıma tavanın sapı kaç cm acaba sorusu geldi yahuuu.evdeki tavaları atacağım yarınnBu konu tavadan sonra toparlanmaz ceycey, tavanın sapı dedi hatun...
Cok alengirliKızlar hadi dürüst olun , sizin seks hayatınız nasıl ? Hani geceleri burdasınız ya o yüzden soruyorum
geyik topiginde atom parcalayacaktin ellamkonu mu iyice mundar ederler uyumammmmm
ne ayrıntısı gı acık yazayrıntıııı verrrrrr
Yani ???Cok alengirli
Jsoslsşşsşşağaayrıntıııı verrrrrr
olan var olmayan var ha ben neyı anlatayım şimdıKızlar hadi dürüst olun , sizin seks hayatınız nasıl ? Hani geceleri burdasınız ya o yüzden soruyorum
allahim yaazaten orda koptum.aklıma tavanın sapı kaç cm acaba sorusu geldi yahuuu.evdeki tavaları atacağım yarınn
hah işte fakirlik konusuna yaklaş yavaş yavaş.donu unut don yokkkkkkAh fakirliğin gözü korolsun donumuz bile yok
Uyuyor işte fosur fosur nasıl olsun. Ahhh önceleri olacaktı kii yansın geceler pelin su ecelerYani ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?