- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.121
Olmayanı anlat biz gerisini anlarızolan var olmayan var ha ben neyı anlatayım şimdı
sen evli değilmiydin?olan var olmayan var ha ben neyı anlatayım şimdı
o bile yok öyle bi fakirlik işteKızlar hadi dürüst olun , sizin seks hayatınız nasıl ? Hani geceleri burdasınız ya o yüzden soruyorum
Dönmez bu olay.allahim yaakiz oyle demek istemedim ben halbuki sapini esime hediye etmistim
don var bacım olurmu hemde pamıklı varhah işte fakirlik konusuna yaklaş yavaş yavaş.donu unut don yokkkkkk
hünkar beğendi desemDönmez bu olay.
Hepimizin zihninde tavalı chamal var artık. Sen hala yahni diyorsun...
evet evliyım canım ama esımı kaybettim bensen evli değilmiydin?
Ahh be kuzum , bu genç yasta hemde ... neyse pandemi diye avutalım kendimiziUyuyor işte fosur fosur nasıl olsun. Ahhh önceleri olacaktı kii yansın geceler pelin su eceler
kazma odunun tekiyim bır halt bılmemOlmayanı anlat biz gerisini anlarız
Onu kocanla aranda tartış artık, sapsız tavada ne ister ya da tavalı chamal mihünkar beğendi desem
darbe yapacaksın ama donlu mu donsuz mu karar veremedin bir türlü.ben bunları anladım sen dene ayrıntısı gı acık yaz
Yav kendime zavallı diyordum , meğer en zengin benimsim . Yaşasın bekarlıko bile yok öyle bi fakirlik işte
ben donlu falan sevmem o nedır vakıt kaybıdarbe yapacaksın ama donlu mu donsuz mu karar veremedin bir türlü.ben bunları anladım sen de
Aaa kuzum bilmiyordum , kusura bakma yaptıgım densiz yorum icin . Basın sağolsun bu arada !evet evliyım canım ama esımı kaybettim ben
vefat mı etti üzüldüm bak şimdi.evet evliyım canım ama esımı kaybettim ben
evet can şehıt oldu esımvefat mı etti üzüldüm bak şimdi.
yasasin tabi bekarlikYav kendime zavallı diyordum , meğer en zengin benimsim . Yaşasın bekarlık
Tamamm şişt sakin ol anladık bizzzz. Olur oyle arada tavanın sapı kapının kulpu napcenallahim yaakiz oyle demek istemedim ben halbuki sapini esime hediye etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?