- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.141
toprağı bol olsun.yeri cennet zatenevet can şehıt oldu esım
Elhamdülillah cok sukur can amın inşallahtoprağı bol olsun.yeri cennet zaten
Kesinlikle menu cok zwngınYav kendime zavallı diyordum , meğer en zengin benimsim . Yaşasın bekarlık
çok üzuldum topragi bol olsunevet can şehıt oldu esım
Yurtdısındakşler ammada cimriyurtdışındaki kuzenle yazışıyoruz şimdi.param bitti az harçlık gönder dedim.diyor ki evli barklı kadınsın kocan baksınnnn.nankör kuzennnnn hainn kuzennnnn .trump ın dağıtacağı dolarlardan eccük bile koklatmam diyorrrr
en guzelı benım suanyasasin tabi bekarlik
Aynen. Acaba sarışınmı? Yoksa esmermi? Türkmü ? Yabancımı? Valla düşün düşün yoruluyor insanKesinlikle menu cok zwngın
ne gibien guzelı benım suan
her gun ayni pilavada gerek kalmiyo misAynen. Acaba sarışınmı? Yoksa esmermi? Türkmü ? Yabancımı? Valla düşün düşün yoruluyor insan
Topragı bol olsun basın sag olsun poloevet can şehıt oldu esım
Allah razı olsun canım. uzulmeyın cumku ölüm haktır o guzel mertebeyeı Rabbım herkese nasip etsin bızlerıde bız gıdenın arlasında aglayacagımıza kendımızı dusunelım. Rabbım gepıöıze guzel olumler nasıp etsın kımse uzulmesın ben cok sukur cok guzel bır gururu tasıyorum ve esımın arkasında goz yası bıle dokmuyorum cumku benım sevgilim ölü degılçok üzuldum topragi bol olsun
Allah razı olsun canımTopragı bol olsun basın sag olsun polo
valla öyle.almanyadaki hala kızları da anca çikolata getirirler.zaten şişkoyum napacağım onu.çanta getir adidas getir .ama sana güveniyorumYurtdısındakşler ammada cimri
hem bekarım hem anneyımne gibi
Pahalı kız onlar , çikolata ucuzvalla öyle.almanyadaki hala kızları da anca çikolata getirirler.zaten şişkoyum napacağım onu.çanta getir adidas getir .ama sana güveniyorumgucci prada mırada yeter hermes e gerek yokk
amin.kac yil olduAllah razı olsun canım. uzulmeyın cumku ölüm haktır o guzel mertebeyeı Rabbım herkese nasip etsin bızlerıde bız gıdenın arlasında aglayacagımıza kendımızı dusunelım. Rabbım gepıöıze guzel olumler nasıp etsın kımse uzulmesın ben cok sukur cok guzel bır gururu tasıyorum ve esımın arkasında goz yası bıle dokmuyorum cumku benım sevgilim ölü degıl
amcam onu bıle getırmıyor o bende ıstıyorvalla öyle.almanyadaki hala kızları da anca çikolata getirirler.zaten şişkoyum napacağım onu.çanta getir adidas getir .ama sana güveniyorumgucci prada mırada yeter hermes e gerek yokk
18.ekım 2019 sehadet tarıhı. saatı 22 15.haberınj aldugım saat. 06.45 cuma sabahıamin.kac yil oldu
banane ben çikolata istemiyorumm onları istiyorummmmPahalı kız onlar , çikolata ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?