- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.181
başınız sağolsun , allah evladınıza uzun ömürler versin18.ekım 2019 sehadet tarıhı. saatı 22 15.haberınj aldugım saat. 06.45 cuma sabahı
Allah razı olsun canım amin inşallahBaşınız sağolsun, Allah peygamber efendimize komşu eylesin...
Dilim tutuldu...
Başınsağ alsın kardeşim. Senin acını yalnızlığının tarifi eminim yoktur, olan askerlerimize oluyor ailesine oluyor Allahım teröristlerin kökünü kurutsun insallah. Yapabileceğim birşey varsa emrine amadeyim. Bu Vatan ŞehitlerindirAllah razı olsun canım amin inşallah
Ben kızımla oynadımben uyanigim ama kizimla oynicam
estağfurullah ne emri ricam olur sadece.. Rabbım sızden razı olsunBaşınsağ alsın kardeşim. Senin acını yalnızlığının tarifi eminim yoktur, olan askerlerimize oluyor ailesine oluyor Allahım teröristlerin kökünü kurutsun insallah. Yapabileceğim birşey varsa emrine amadeyim. Bu Vatan Şehitlerindir
Eşinizin ailesi size destek oluyor mu peki?estağfurullah ne emri ricam olur sadece.. Rabbım sızden razı olsun
Benım oda yok ama gene sabah kusuyum gıGünaydın bu arada. Canlı dersler de olmasa kalkacagmız yok sıcacık yatagımızdan
evet bız aıleyız herzaman yanyanayız..Eşinizin ailesi size destek oluyor mu peki?
banada oyle demişlerdi.Mune abla etiketle kisi çağırmak yasak mi acaba ? Bir arkadas bir arkadasa öyle demişte konuya çağırdığı icin
Allah razı olsun bacımPolo33 başın sagolsun Allah sabir versin arkadaşım. Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah.
Hsjjdkslsl ceycey senin eski nickini hatırlamıyormuş ya dıyorum ki bunu unutmaz artık bahanesi de kalmadıkac kere diyorum yuzunuzu yikamadan kk ya girmeyin ne yazdin acaba
aynen bahanede kalmadi bundan sonra boyle seslenir artikHsjjdkslsl ceycey senin eski nickini hatırlamıyormuş ya dıyorum ki bunu unutmaz artık bahanesi de kalmadı
Yazık kız düğünde oynanılmaz mı biz gençler (genç sayın işte kocamdan gençben düğünlerde elit takılırım oynadığım görülmediii
En son laptopu sattım simdi tv yi satıyoz güçleri birleştirip yeni tv alicizZuahahah en büyük satılacak fazlalık o geliyor benim de gözüme.
Ne güzel kocaKalkmis odadan bana msj atiyo seni ozledigimi anlaman icin sana bisey yollayayimmi ben hemen anladim yok dedim pcgelde koyma letgoya ozledigini anlatmaya calistigi uzvuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?