geyik bizim işimiz

İnanmam boydan foto at
şu sitedeki genç nesle cidden acıyorum.tüm 15 25 arası en güzel zamanlarını salak erkekler için ağlayıp sızlamakla boşa yüklerini üstlenmekle geçirmişler akıllarına acırım.ben doyasıya gezdim tozdum keyfime baktım.o saflar da aynı gocammm izin vermiyor diyen tipler gibi yavuklumm kızarrrr diyee okul yurt arası hayatlarını sürdürdüler evlenme umuduyla.ama sonunda çoğu terkedildi okul bitince .yatırımları boşa çıktıııı

Tamam anladım da foto atıyor musun

Ne kadan da benim gibi düşünen bir üye.
20li yaşlarda flörtlerimiz olurdu. Arkadaşlarım çocuk ne derse yapardı ben de "ulan daha dün tanıdım bu bebeyi neden her haltımın hesabını vereceğim" diye düşünürdüm.

Yeni nesilde bir tuhaflık var zaten. Hepsinin derdi kocaağğğ. Kocam evimin direği diye geziyorlar. Bir de övündükleri şeyler çok komik.

valla aynen.sevgili bulan kız sınıf atladım sanırdı kasım kasım kasılırdı.ilk iş de kız arkadaşlarını satardı .ama aynı kız arkadaşlara da hep ayy bana şunu yaptı bunu dedii .ne giysemmm param kalmadı borç verr saçımı yappp diye de yapışırlardı.ağlama duvarına dönmüştüm

amanınn görümcemle konuştum az önce.yılbaşı mönümü hazırlamış yarın kargoya verecekmiş sarmalar pastalar kekler ne arasan var .hediye de eklemiş 2 çift bornoz kızla banaaa.görümcelerine görümcekkk diyenlere kappakkkk olsunnnn

Erkeklerin bu kadar kulu kölesi olmaya ne gerek var acaba. Ha şuan evliyim evli olmaktan da memnunum ama her şeyde öte ben kendim bir bireyim evlendim diye kimsenin malı olmadım ki. Bir de sevgiliyken her şeye karışmasına izin vericem yok artık.

evliyken hepimiz hayatımızdan az çok taviz veriyoruz ama sevgiliyken taviz ne yahuu.o zamanlar cep telefonu yeni yeni yayılıyordu herkeste yoktu.bizim kızlar bu sevgili namzeti arayacak diye haftasonları yurdu beklerlerdi akıl işteeee

Elbette taviz veriyoruz sonuçta iki taraf da bir şeylerden fedakarlık edip yeni yuva kuruyor.
Bekarken sevgili bulucam diye ne yapacağını şaşırmak sevgili bulunca aman kaçmasın diye deliye dönmek

Elbette taviz veriyoruz sonuçta iki taraf da bir şeylerden fedakarlık edip yeni yuva kuruyor.
Bekarken sevgili bulucam diye ne yapacağını şaşırmak sevgili bulunca aman kaçmasın diye deliye dönmek
aynen.bir de çalışan kadının kocaya maaş kartını verip ondan sadaka gibi 3 kuruş harçlık alması var burda kaç konu okudum sayamadım.çalışmayan kadın onlardan daha rahat

vay gelın hanıma bak

aynen.bir de çalışan kadının kocaya maaş kartını verip ondan sadaka gibi 3 kuruş harçlık alması var burda kaç konu okudum sayamadım.çalışmayan kadın onlardan daha rahat
Mesela ben çalışmanın amacı kocanın cebini doldurmaksa ne anladım ben. Ekonomik özgürlük görünümlü kölelik işte. Çalışsın ya da çalışmasın bi kadının özgüveni, öz saygısı yoksa maalesef sıkıntı oluyor. Kocaya kafa tutmaktan aynı evde bir olmadan yaşamaktan bahsetmiyorum. Herkesin önce kendine saygısı olacak karşı taraf da saygı duymasını bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…