- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.221
ne mutasıbı.bi sürü sosyal erkek arkadaşım vardı.bol bol kahvede kağıt oynar bir de maça giderdik.beni çok severlerdiiiiMıııtasıp çıktın, terket konuyu ahahahshs
Gözünü kapa ya da daha güzel çözüm
İnanmam boydan foto atkıpkırmızıyım şu an
tiktok diye bir uygulama varmış. Ordakilerden mi acabaSorma, 15lik ergen sanki yüzü kızardı.
Gerçi bu devirde o yaş grubu seni beni cebinden çıkarır, o ayrı
şu sitedeki genç nesle cidden acıyorum.tüm 15 25 arası en güzel zamanlarını salak erkekler için ağlayıp sızlamakla boşa yüklerini üstlenmekle geçirmişler akıllarına acırım.ben doyasıya gezdim tozdum keyfime baktım.o saflar da aynı gocammm izin vermiyor diyen tipler gibi yavuklumm kızarrrr diyee okul yurt arası hayatlarını sürdürdüler evlenme umuduyla.ama sonunda çoğu terkedildi okul bitince .yatırımları boşa çıktııııİnanmam boydan foto at
O uygulama elit kalır, öyle diyeyimtiktok diye bir uygulama varmış. Ordakilerden mi acaba
Tamam anladım da foto atıyor musunşu sitedeki genç nesle cidden acıyorum.tüm 15 25 arası en güzel zamanlarını salak erkekler için ağlayıp sızlamakla boşa yüklerini üstlenmekle geçirmişler akıllarına acırım.ben doyasıya gezdim tozdum keyfime baktım.o saflar da aynı gocammm izin vermiyor diyen tipler gibi yavuklumm kızarrrr diyee okul yurt arası hayatlarını sürdürdüler evlenme umuduyla.ama sonunda çoğu terkedildi okul bitince .yatırımları boşa çıktıııı
Ne kadan da benim gibi düşünen bir üye.şu sitedeki genç nesle cidden acıyorum.tüm 15 25 arası en güzel zamanlarını salak erkekler için ağlayıp sızlamakla boşa yüklerini üstlenmekle geçirmişler akıllarına acırım.ben doyasıya gezdim tozdum keyfime baktım.o saflar da aynı gocammm izin vermiyor diyen tipler gibi yavuklumm kızarrrr diyee okul yurt arası hayatlarını sürdürdüler evlenme umuduyla.ama sonunda çoğu terkedildi okul bitince .yatırımları boşa çıktıııı
Yeni nesilde bir tuhaflık var zaten. Hepsinin derdi kocaağğğ. Kocam evimin direği diye geziyorlar. Bir de övündükleri şeyler çok komik.şu sitedeki genç nesle cidden acıyorum.tüm 15 25 arası en güzel zamanlarını salak erkekler için ağlayıp sızlamakla boşa yüklerini üstlenmekle geçirmişler akıllarına acırım.ben doyasıya gezdim tozdum keyfime baktım.o saflar da aynı gocammm izin vermiyor diyen tipler gibi yavuklumm kızarrrr diyee okul yurt arası hayatlarını sürdürdüler evlenme umuduyla.ama sonunda çoğu terkedildi okul bitince .yatırımları boşa çıktıııı
valla aynen.sevgili bulan kız sınıf atladım sanırdı kasım kasım kasılırdı.ilk iş de kız arkadaşlarını satardı .ama aynı kız arkadaşlara da hep ayy bana şunu yaptı bunu dedii .ne giysemmm param kalmadı borç verr saçımı yappp diye de yapışırlardı.ağlama duvarına dönmüştümNe kadan da benim gibi düşünen bir üye.
20li yaşlarda flörtlerimiz olurdu. Arkadaşlarım çocuk ne derse yapardıben de "ulan daha dün tanıdım bu bebeyi neden her haltımın hesabını vereceğim" diye düşünürdüm.
Erkeklerin bu kadar kulu kölesi olmaya ne gerek var acaba. Ha şuan evliyim evli olmaktan da memnunum ama her şeyde öte ben kendim bir bireyim evlendim diye kimsenin malı olmadım ki. Bir de sevgiliyken her şeye karışmasına izin vericem yok artık.valla aynen.sevgili bulan kız sınıf atladım sanırdı kasım kasım kasılırdı.ilk iş de kız arkadaşlarını satardı .ama aynı kız arkadaşlara da hep ayy bana şunu yaptı bunu dedii .ne giysemmm param kalmadı borç verr saçımı yappp diye de yapışırlardı.ağlama duvarına dönmüştüm
evliyken hepimiz hayatımızdan az çok taviz veriyoruz ama sevgiliyken taviz ne yahuu.o zamanlar cep telefonu yeni yeni yayılıyordu herkeste yoktu.bizim kızlar bu sevgili namzeti arayacak diye haftasonları yurdu beklerlerdi akıl işteeeeErkeklerin bu kadar kulu kölesi olmaya ne gerek var acaba. Ha şuan evliyim evli olmaktan da memnunum ama her şeyde öte ben kendim bir bireyim evlendim diye kimsenin malı olmadım ki. Bir de sevgiliyken her şeye karışmasına izin vericem yok artık.
Elbette taviz veriyoruz sonuçta iki taraf da bir şeylerden fedakarlık edip yeni yuva kuruyor.evliyken hepimiz hayatımızdan az çok taviz veriyoruz ama sevgiliyken taviz ne yahuu.o zamanlar cet telefonu yeni yeni yayılıyordu herkeste yoktu.bizim kızlar bu sevgili namzeti arayacak diye haftasonları yurdu beklerlerdi akıl işteeee
aynen.bir de çalışan kadının kocaya maaş kartını verip ondan sadaka gibi 3 kuruş harçlık alması var burda kaç konu okudum sayamadım.çalışmayan kadın onlardan daha rahatElbette taviz veriyoruz sonuçta iki taraf da bir şeylerden fedakarlık edip yeni yuva kuruyor.
Bekarken sevgili bulucam diye ne yapacağını şaşırmak sevgili bulunca aman kaçmasın diye deliye dönmek
pırlantaları attım başıma gelmeyen kalmadı.boy fotoğrafıyla artık başıma neler gelir bilememm.Tamam anladım da foto atıyor musun
vay gelın hanıma bakamanınn görümcemle konuştum az önce.yılbaşı mönümü hazırlamış yarın kargoya verecekmiş sarmalar pastalar kekler ne arasan var .hediye de eklemiş 2 çift bornoz kızla banaaa.görümcelerine görümcekkk diyenlere kappakkkk olsunnnn
Kesinlikle dun bıtane memur sevgilisi ıcın acmiştı. yaaynen.bir de çalışan kadının kocaya maaş kartını verip ondan sadaka gibi 3 kuruş harçlık alması var burda kaç konu okudum sayamadım.çalışmayan kadın onlardan daha rahat
tek oğlanla evlendim tam 5 tane görümcem varvay gelın hanıma bak
Mesela benaynen.bir de çalışan kadının kocaya maaş kartını verip ondan sadaka gibi 3 kuruş harçlık alması var burda kaç konu okudum sayamadım.çalışmayan kadın onlardan daha rahat
Rabbım agzınızın tadını bozmasın inşallahtek oğlanla evlendim tam 5 tane görümcem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?