- 20 Ocak 2010
- 49.559
- 193.969
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.201
Ben döner ısmarlarımBayilirlar suprizli sonlara :) yataga gelirsem yarin bana döner ismarlarmis
Kasaba gitmek iyi cesaret, gerçekten...Kızlar napıosunuzkasap tan geldim sinirlerim tepeme çıktı
Seninki de libidosuz ise biz ölek be bibiEn son laptopu sattım simdi tv yi satıyoz güçleri birleştirip yeni tv alicizkocamı satamam libidosuz falan ama benim gocam
Niye can ne olduKızlar napıosunuzkasap tan geldim sinirlerim tepeme çıktı
bana zam demeyinKasaba gitmek iyi cesaret, gerçekten...
Zamlar yansımış mı?
Ne diyelim bacım, bindirim mibana zam demeyin
Dana ciğeri almaya gittim kilo su 60 TL dediKasaba gitmek iyi cesaret, gerçekten...
Zamlar yansımış mı?
Dana ciğeri almaya gittim kilo su 60 TL dedikuzu etini sordum 90 lira dedi kuzu gerdan sordum 75 lira dedi ne diyorsun altın mı yiyor bu hayvanlar dedim sen yılbaşından sonra gör dedi bana Diliyorum rabbim den bunu bize yaşatanların yanına kalmasın Allah ıslah etsin insAllah 5 litre ay çicek yağı 85 lira olmuş. Okadar sinirliyim ki anlatamam sakin kalmaya calısıyorum
Ahhaha tamam da tek başına libido ne işe yarıyor yoksa toplam yıl sıkoru yaparımSeninki de libidosuz ise biz ölek be bibi
Ben gün rekorlarını mıh gibi kazıdım aklıma, sende gün bizde yarı yıl
Sen de adamın iliğini sömürüyorsun bacım, takati kalmıyordurAhhaha tamam da tek başına libido ne işe yarıyor yoksa toplam yıl sıkoru yaparım
allah allah halaaa +18 konularıSen de adamın iliğini sömürüyorsun bacım, takati kalmıyordur
Kızını leylek getirdi herhalde ceycey, yaşımız tutuyor ayolallah allah halaaa +18 konuları
utandıallah allah halaaa +18 konuları
otoparkta demlenmek miii?Yazık kız düğünde oynanılmaz mı biz gençler (genç sayın işte kocamdan genç) otoparkta demlenip gizli gizli bi piste çıkıyoz fiyuu ama o kadar mı eğlenilir
yoh annem bıtmedı bu konuallah allah halaaa +18 konuları
kıpkırmızıyım şu anutandı
Sorma, 15lik ergen sanki yüzü kızardı.utandı
üniversite bitene dek erkek arkadaş edinmemiş bir şahsiyetim ayol.ha 1 günlük edinmiştim yakışıklıydı da ama özgürlüğüm kısıtlanır dedim ertesi gün terkettim.çocuğun karizması fena çizildi ama o gün bugün bir daha konuşmadı benleSorma, 15lik ergen sanki yüzü kızardı.
Gerçi bu devirde o yaş grubu seni beni cebinden çıkarır, o ayrı
Mıııtasıp çıktın, terket konuyu ahahahshsüniversite bitene dek erkek arkadaş edinmemiş bir şahsiyetim ayol.ha 1 günlük edinmiştim yakışıklıydı da ama özgürlüğüm kısıtlanır dedim ertesi gün terkettim.çocuğun karizması fena çizildi ama o gün bugün bir daha konuşmadı benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?