geyik bizim işimiz

Kasaba gitmek iyi cesaret, gerçekten...
Zamlar yansımış mı?
Dana ciğeri almaya gittim kilo su 60 TL dedi kuzu etini sordum 90 lira dedi kuzu gerdan sordum 75 lira dedi ne diyorsun altın mı yiyor bu hayvanlar dedim sen yılbaşından sonra gör dedi bana Diliyorum rabbim den bunu bize yaşatanların yanına kalmasın Allah ıslah etsin insAllah 5 litre ay çicek yağı 85 lira olmuş. Okadar sinirliyim ki anlatamam sakin kalmaya calısıyorum

chamallows in konuya yaz bacım bunları, geçinebiliyor musunuz konusuna, orada devam edelim hem okuyanlar haberdar olur.

Yazık kız düğünde oynanılmaz mı biz gençler (genç sayın işte kocamdan genç ) otoparkta demlenip gizli gizli bi piste çıkıyoz fiyuu ama o kadar mı eğlenilir
otoparkta demlenmek miii? bu ne dingil hayat bu ne serkeş yaşam tarzıı

Sorma, 15lik ergen sanki yüzü kızardı.
Gerçi bu devirde o yaş grubu seni beni cebinden çıkarır, o ayrı
üniversite bitene dek erkek arkadaş edinmemiş bir şahsiyetim ayol.ha 1 günlük edinmiştim yakışıklıydı da ama özgürlüğüm kısıtlanır dedim ertesi gün terkettim.çocuğun karizması fena çizildi ama o gün bugün bir daha konuşmadı benle

Mıııtasıp çıktın, terket konuyu ahahahshs
Gözünü kapa ya da daha güzel çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…