- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.241
Benden mi çekiniyorsun . Biz bizeyizpırlantaları attım başıma gelmeyen kalmadı.boy fotoğrafıyla artık başıma neler gelir bilememm.
kıtaplar benım dılsız arkadaslarım. tabıkı cok isterimPolo33 kitap seviyorsun sanırım. Seni bizim topiğe davet edeyim mi?
akşam kütüphanemin resmini atayım bariiiii.az sonraaaaaaaaa ta ta tammmmmmmPolo33 kitap seviyorsun sanırım. Seni bizim topiğe davet edeyim mi?
ooo şimdi kalbimi çaldın heeakşam kütüphanemin resmini atayım bariiiii.az sonraaaaaaaaa ta ta tammmmmmm
Allah’ın delisi benide etiketlemiş , ne anlarım ben fanteziden yada hoşaftanfilmdelisi bibi ve diğerleri recaaaaa ediyorumm yalvarıyorummm vazgeçin +18 sohbetindennnnnn .fakirsiniz siz yahuuu pahalılıktan konuşunnn yetmiyor diye ağlayın.özünüze dönünnnnnnnnn
Elimde vizkiylen ayakta dikilip hiç birsey yapmadan izlemek ne banalotoparkta demlenmek miii?bu ne dingil hayat bu ne serkeş yaşam tarzıı
Bunlar hep sex işteKızını leylek getirdi herhalde ceycey, yaşımız tutuyor ayol
Bende biraz önce eltime corba taşıdım oda bana tükkanından baluk ekmek yaptı canım eltimgilamanınn görümcemle konuştum az önce.yılbaşı mönümü hazırlamış yarın kargoya verecekmiş sarmalar pastalar kekler ne arasan var .hediye de eklemiş 2 çift bornoz kızla banaaa.görümcelerine görümcekkk diyenlere kappakkkk olsunnnn
Ahh bibim canını yidiğümElimde vizkiylen ayakta dikilip hiç birsey yapmadan izlemek ne banal
Ceycey ısrarla konusunun namısını korumaya çalısıyor.İşini gücünü yapamaz oldu topikte sevişmeli elleşmeli bişey konusucaz diyeKızını leylek getirdi herhalde ceycey, yaşımız tutuyor ayol
Ceycey ısrarla konusunun namısını korumaya çalısıyor.İşini gücünü yapamaz oldu topikte sevişmeli elleşmeli bişey konusucaz diye
ooo mini etekli hizmetci kiz kiyafeti giyiyorsun demekneysem temizlik neferi kakılmış moduma dönüp mutfağı süpürüp silmem lazım ocak da beni bekliyor kir içinde.o işler bitince altın maskemi yapıp hizmetçilikten hanımlığa terfi edeceğim. byeeeee
Aaa ben miyim deliAllah’ın delisi benide etiketlemiş , ne anlarım ben fanteziden yada hoşaftan
sarma pasta kek yapip kargoya veren gorumcem olsa ben kirmizi hali ve bando ekibiyle karsilarimamanınn görümcemle konuştum az önce.yılbaşı mönümü hazırlamış yarın kargoya verecekmiş sarmalar pastalar kekler ne arasan var .hediye de eklemiş 2 çift bornoz kızla banaaa.görümcelerine görümcekkk diyenlere kappakkkk olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?