- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.281
calcifer sen evlimiydin?Daha deminden beri bu sözü hatırlamaya çalışıyorum ya
fakirliğimi düşünüyorum.yeni yılda daha da fakir olacağızkızceler nıye suskunsunuz
yeni nikin vatana millete ve bana hayırlı olsun öbürü neydi ya öyle.yazamadığından kimse senden bahsetmiyordubenim umutmam mumkun degil bu lafi
senmi gız senın elmasların yokmuydu. protokol düğünleri yapılıyordufakirliğimi düşünüyorum.yeni yılda daha da fakir olacağız
AA nasıl unutursun. Kızını alacaktım oysa kicalcifer sen evlimiydin?
o düğünler benim değil dikkatini çekerim.ben çok basit bir düğün yaptım.orkestra bile yoktu.kına nişan zaten yapmadım.paraları sokağa atarsanız düğün nişan kına kendini hürrem sultan sanan tahtlı eğlenceler tabiki paraları olmaz takı almaya.gelen takıları da aynı gün düğün salonu borcuna bırakır giderler gösteriş içinsenmi gız senın elmasların yokmuydu. protokol düğünleri yapılıyordu
doğru ya. bugün çok yoruldum unutmuşummmAA nasıl unutursun. Kızını alacaktım oysa ki
AA benim düğünüm yemekliydi. Evin tek oğlu diye KV yaptı düğünü. Bize de borç bırakmadı. Hattı sayılır takımız kaldı. Onula da 2 yıl önce araba aldıko düğünler benim değil dikkatini çekerim.ben çok basit bir düğün yaptım.orkestra bile yoktu.kına nişan zaten yapmadım.paraları sokağa atarsanız düğün nişan kına kendini hürrem sultan sanan tahtlı eğlenceler tabiki paraları olmaz takı almaya.gelen takıları da aynı gün düğün salonu borcuna bırakır giderler gösteriş için
haklısın can vallao düğünler benim değil dikkatini çekerim.ben çok basit bir düğün yaptım.orkestra bile yoktu.kına nişan zaten yapmadım.paraları sokağa atarsanız düğün nişan kına kendini hürrem sultan sanan tahtlı eğlenceler tabiki paraları olmaz takı almaya.gelen takıları da aynı gün düğün salonu borcuna bırakır giderler gösteriş için
temızlık mi yaptın candoğru ya. bugün çok yoruldum unutmuşummm
senin ki normal gelir varsa yapılır tabiki.ben borca harca herşeyim yapılsın olsun diyenlere gıcığım.içinde kalmayacakmış pehh.hürrem elbisesi içinde kalsa ne olacak yahuu.ha bir de boşanma oranları aşırı arttı.cidden oz aman o düğün nişan kına görüntüleri ne olacak.en nefret ettiğin adam yahuu artıkkkk.ailesiyle de nefretliksindir zatenn.yakılıyor mu o görüntülerrrAA benim düğünüm yemekliydi. Evin tek oğlu diye KV yaptı düğünü. Bize de borç bırakmadı. Hattı sayılır takımız kaldı. Onula da 2 yıl önce araba aldık
benim de kınam kapıda nişanıö dugun salonu dugunumde yemeklı dugun salonunda oldu takılarda puf oldu.AA benim düğünüm yemekliydi. Evin tek oğlu diye KV yaptı düğünü. Bize de borç bırakmadı. Hattı sayılır takımız kaldı. Onula da 2 yıl önce araba aldık
evet 4 oda temizledim yarına salon ve mutfak kaldı.banyoları haftasonu yapmıştım zatentemızlık mi yaptın can
cok yorma kendini can.evet 4 oda temizledim yarına salon ve mutfak kaldı.banyoları haftasonu yapmıştım zaten
mecbur yoracağım evim çok büyük benim. e kadında alamıyorum pandemi başından bericok yorma kendini can.
İnsan korkuyor eve yabancı girince. buyuk evı temizlemek cok zor ya Rabbım kolaylık versin canımmecbur yoracağım evim çok büyük benim. e kadında alamıyorum pandemi başından beri
chamal yazanlar chaman yazanlaryeni nikin vatana millete ve bana hayırlı olsun öbürü neydi ya öyle.yazamadığından kimse senden bahsetmiyordu
yok sakliyoz mahkemede lazim olur diye takilari isterkensenin ki normal gelir varsa yapılır tabiki.ben borca harca herşeyim yapılsın olsun diyenlere gıcığım.içinde kalmayacakmış pehh.hürrem elbisesi içinde kalsa ne olacak yahuu.ha bir de boşanma oranları aşırı arttı.cidden oz aman o düğün nişan kına görüntüleri ne olacak.en nefret ettiğin adam yahuu artıkkkk.ailesiyle de nefretliksindir zatenn.yakılıyor mu o görüntülerrr
Cemal daha mantıklı oysakichamal yazanlar chaman yazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?