- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.301
marşmelow yazsalar hersey cozulecekCemal daha mantıklı oysaki
Benimkine tıpta çare yokacil beyin yıkaması lazım bizim kızlara bilim adamlarııı.belaltıyla kafayı bozdular bu hafta.acil çocukluklarına da inilsin lütfen
Ben bir kere izledimsenin ki normal gelir varsa yapılır tabiki.ben borca harca herşeyim yapılsın olsun diyenlere gıcığım.içinde kalmayacakmış pehh.hürrem elbisesi içinde kalsa ne olacak yahuu.ha bir de boşanma oranları aşırı arttı.cidden oz aman o düğün nişan kına görüntüleri ne olacak.en nefret ettiğin adam yahuu artıkkkk.ailesiyle de nefretliksindir zatenn.yakılıyor mu o görüntülerrr
kronikleşmiş yani.peki ozaman sadece sen konuşabilirsin. diğerleri fakirlik konusuna devammmmBenimkine tıpta çare yokbelaltı konuşmaya devamke
kendin kes.virüs bulaşır süsün püsün zamanı değilcok sukur benim pasa uyudu. Yarın trasa goturecegımde ama korka korka artık gıdecegız mecbur
Kesin çözümü oruçmuş. Benden duymuş olma. Topiktekilere oruç tutturkronikleşmiş yani.peki ozaman sadece sen konuşabilirsin. diğerleri fakirlik konusuna devammmm
tutturayım da kontrolü nasıl olacak?şeylerine kilit mi takacağımmmm?Kesin çözümü oruçmuş. Benden duymuş olma. Topiktekilere oruç tuttur
3 bin vereceğine robot al s5 modeli.süpürge bakıyorum dyson ın en ucuz modelini mi alsam ki 3000 tl kendisi yoksa bim e mielle süpürge geliyor yarın onu mu alsam o da 1000 tl
dyson robot mu tam adı nedir hepsiburadadan bakayım3 bin vereceğine robot al s5 modeli.
Ne yaptın yahu? 4 buçuk dediğim, kaldı ki 3 e falan da var moplular.filmdelisi robotlar 10000 den başlıyor yahuu.böbreklerimi mi satayım bi süpürge için?
Evet eskinden varmış ya demir külot onlardan kargola hepsine ama anahtarını vermetutturayım da kontrolü nasıl olacak?şeylerine kilit mi takacağımmmm?
robot diyince o fiyatlar çıktı.4 buçuk bütçemi aşar ucuzu iş görmez mi şimdiyoksa şarjlı dik süpürge mi alsam xiomi falanNe yaptın yahu? 4 buçuk dediğim, kaldı ki 3 e falan da var moplular.
Sen de 10 bin ne...
gız ben onu yapamıyorum işte. sacı uzadıgında cekıyor cekmese. kesmem de işte bızımkı bır tuafkendin kes.virüs bulaşır süsün püsün zamanı değil
Xiaomi robot zaten 3.robot diyince o fiyatlar çıktı.4 buçuk bütçemi aşar ucuzu iş görmez mi şimdiyoksa şarjlı dik süpürge mi alsam xiomi falan
son 3000 bütçem ama çekiş gücü çok önemli.halılarımda saç kalıyor kendi süpürgem de ilk aldığımda duvara yapışıyordu.siemens ama artık iyi çekmiyorXiaomi robot zaten 3.
Sen nerede kaldın nereden baktın fiyatlara acaba onu merak ediyorum ben.
Lumea alacağım mesela, aynı ürünü 6 ya da satan var, 3 e de.
Her ilk gördüğümüze yapışıyor olsaydık ölmüştük
Sen bana bütçe ver ben sana robot bulurum.
Moplu mu olsun?son 3000 bütçem ama çekiş gücü çok önemli.halılarımda saç kalıyor kendi süpürgem de ilk aldığımda duvara yapışıyordu.siemens ama artık iyi çekmiyor
şart değil?3000 ve altı olsun fakirim malummm.daha onu da taksitle alacağımmMoplu mu olsun?
3400 3200 olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?