geyik bizim işimiz

onu sevmiyorumm .başka seçenekler ?mielle ya da dyson düşünüyorum bu sefer.böyle halıya yapışmalııııı mübarekkkkk
bende beko var haliyi tutunca kaldirmaya 3 adam istiyo 6 senedir tık demedi gucunden hic bisey kaybetmedi valla,
hatta o kadar kuvvetliki artik supururken kollarim agridigi icin daha hafif bir supurge almayi dusunuyorum

ceycey bize niye bu iskenceyi yapiyon bura geyik topigi
geyiklerimiz bile fakirlik uzerinemi olsun yani
sen de para olabilir ama biz de yok.filmdelisi en son kumbara kıracaktı para için.ben de de 6 tl var.ne bekliyordunnn seksi iç çamaşırı konuşmamızı mı?süpürgemd e çekmiyor zaten ev işi işkenceye döndü libido ev süpürmüyor

geyik diyorum geyik ne alaka para

bana da o mantıklı geliyor .daha öncede gözüm vardı ama pahalı diye almamıştım.
Normal aldığımız süpürgeler 2 3 yıldan sonra çekiş gücünü kaybediyor ama Dyson da öyle bir sorun yok. 3 yılda bir süpürge aşınca da Dyson fiyatına geliyor zaten

Normal aldığımız süpürgeler 2 3 yıldan sonra çekiş gücünü kaybediyor ama Dyson da öyle bir sorun yok. 3 yılda bir süpürge aşınca da Dyson fiyatına geliyor zaten
evet haklısın benim sessiz çalışan siemens ti onu da pahalı almıştım duvara yapışıyordu artık kılları bile almıyor halıdan.

bende beko var haliyi tutunca kaldirmaya 3 adam istiyo 6 senedir tık demedi gucunden hic bisey kaybetmedi valla,
hatta o kadar kuvvetliki artik supururken kollarim agridigi icin daha hafif bir supurge almayi dusunuyorum
ben susayım dedıklerım yarına cıkmıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…