- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.293
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.321
Philips marathon ultimate al aşkım, yıllardır çekiyor.son 3000 bütçem ama çekiş gücü çok önemli.halılarımda saç kalıyor kendi süpürgem de ilk aldığımda duvara yapışıyordu.siemens ama artık iyi çekmiyor
onu sevmiyorumm .başka seçenekler ?mielle ya da dyson düşünüyorum bu sefer.böyle halıya yapışmalııııı mübarekkkkkPhilips marathon ultimate al aşkım, yıllardır çekiyor.
Kız vantuz gibi işte, annemde var, her gittiğimde kas yapıyorum ittirmekten.onu sevmiyorumm .başka seçenekler ?mielle ya da dyson düşünüyorum bu sefer.böyle halıya yapışmalııııı mübarekkkkk
ceycey bize niye bu iskenceyi yapiyon bura geyik topigikronikleşmiş yani.peki ozaman sadece sen konuşabilirsin. diğerleri fakirlik konusuna devammmm
annen de varsa yaşlı işidir yavv.ben dinamikkkk güncellll bir ürün arıyorumm meselaa dysonKız vantuz gibi işte, annemde var, her gittiğimde kas yapıyorum ittirmekten.Ben de alcam.
Sanırım ceycey de soğuk hımmm. Macun göndercem ona.ceycey bize niye bu iskenceyi yapiyon bura geyik topigi
geyiklerimiz bile fakirlik uzerinemi olsun yani
bende beko var haliyi tutunca kaldirmaya 3 adam istiyo 6 senedir tık demedi gucunden hic bisey kaybetmedi valla,onu sevmiyorumm .başka seçenekler ?mielle ya da dyson düşünüyorum bu sefer.böyle halıya yapışmalııııı mübarekkkkk
Ben de mi yaşlıyım?annen de varsa yaşlı işidir yavv.ben dinamikkkk güncellll bir ürün arıyorumm meselaa dyson
sen de para olabilir ama biz de yok.filmdelisi en son kumbara kıracaktı para için.ben de de 6 tl var.ne bekliyordunnn seksi iç çamaşırı konuşmamızı mı?süpürgemd e çekmiyor zaten ev işi işkenceye döndü libido ev süpürmüyorceycey bize niye bu iskenceyi yapiyon bura geyik topigi
geyiklerimiz bile fakirlik uzerinemi olsun yani
macunu bana yolla senSanırım ceycey de soğuk hımmm. Macun göndercem ona.
geyik diyorum geyik ne alaka parasen de para olabilir ama biz de yok.filmdelisi en son kumbara kıracaktı para için.ben de de 6 tl var.ne bekliyordunnn seksi iç çamaşırı konuşmamızı mı?süpürgemd e çekmiyor zaten ev işi işkenceye döndü libido ev süpürmüyor
şeyimin geyiğini yapmam prensiplerime aykırıgeyik diyorum geyik ne alaka para
tamam seyinin geyigini yapmada niye bize fakir mesajlariniza geri donun diyosunşeyimin geyiğini yapmam prensiplerime aykırı
Dyson al benceonu sevmiyorumm .başka seçenekler ?mielle ya da dyson düşünüyorum bu sefer.böyle halıya yapışmalııııı mübarekkkkk
bana da o mantıklı geliyor .daha öncede gözüm vardı ama pahalı diye almamıştım.Dyson al bence
Normal aldığımız süpürgeler 2 3 yıldan sonra çekiş gücünü kaybediyor ama Dyson da öyle bir sorun yok. 3 yılda bir süpürge aşınca da Dyson fiyatına geliyor zatenbana da o mantıklı geliyor .daha öncede gözüm vardı ama pahalı diye almamıştım.
evet haklısın benim sessiz çalışan siemens ti onu da pahalı almıştım duvara yapışıyordu artık kılları bile almıyor halıdan.Normal aldığımız süpürgeler 2 3 yıldan sonra çekiş gücünü kaybediyor ama Dyson da öyle bir sorun yok. 3 yılda bir süpürge aşınca da Dyson fiyatına geliyor zaten
ben susayım dedıklerım yarına cıkmıyordabende beko var haliyi tutunca kaldirmaya 3 adam istiyo 6 senedir tık demedi gucunden hic bisey kaybetmedi valla,
hatta o kadar kuvvetliki artik supururken kollarim agridigi icin daha hafif bir supurge almayi dusunuyorum
ne tesaduf benimde maasallaj dedigim 3 gun yasamiyorben susayım dedıklerım yarına cıkmıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?