- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.742
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.501
takılarınız da gösterişli hep.22 ayardan aşağı takı takılmaz bildiğim kadarıylaevett dogru can yapan cok
Evet gerekiyor. Benimki siyah beyaz onyüzden çok sık yaptırmak gerekmiyor. Renkliler sokunca çok mat görünüyor . 7-8 senede bir dolduruyorum renklerinisen yurtdışında yaşıyorsun özgürsün. Türkiye de dövme herkes yaptıramaz istese de .renkleri soluyormuş diye duymuştum zamanla dövmelerin.rengini tazelemek gerekiyor mu peki?
Kimler kimler konuşuyor , sakin olimdattt evde kim varsa şu an telefonda görüntülü konuşuyor .evimi işgal ettilerrrrrrr
Rabbim in vardır bir bildiğiBir arkadsi Ella kullanmasına rağmen gebe kalmış
eşim kızım annem 3 ayrı telefondan görüntülü konuşuyorlar ne zamandır.Kimler kimler konuşuyor , sakin ol
Birbirleriyle mi konuşuyorlar ?eşim kızım annem 3 ayrı telefondan görüntülü konuşuyorlar ne zamandır.
Ella nedir bu arada ? Epey cahil kalmışım daRabbim in vardır bir bildiğiinsallah aldırmaz
Ertesi gün hapıElla nedir bu arada ? Epey cahil kalmışım da
Ertesi gün hapları bir korunma yöntemi degil ki. Sadece acil durumlarda kullanılan bir yöntem. Sürekli tekrarlanırsa hormonlara zarar verebilirErtesi gün hapı
yok kızım arkadaşıyla eşim borsacı arkadaşıyla annem de kardeşiyle konuşuyorBirbirleriyle mi konuşuyorlar ?
yılbaşı hediyesi aldın mı züleyhaya sen bakimmm?Rabbim in vardır bir bildiğiinsallah aldırmaz
bu ne
Ella ertesi günü hapı ama bununla gebe kalan çok nasıl bir ilaçtır anlamadım bende alacam şu elladan gebe kalırım belkiElla nedir bu arada ? Epey cahil kalmışım da
Epeyce ailecek sosyalsiniz deseneyok kızım arkadaşıyla eşim borsacı arkadaşıyla annem de kardeşiyle konuşuyor
Evet ya, kafayı yiyormuş hormonlar. Ama prezervatif + ertesi gün hapı yapan varmış.Ertesi gün hapları bir korunma yöntemi degil ki. Sadece acil durumlarda kullanılan bir yöntem. Sürekli tekrarlanırsa hormonlara zarar verebilir
Aldım bugün Mısır kırığı ile arpayılbaşı hediyesi aldın mı züleyhaya sen bakimmm?
evet can altın kemer takıkır heptakılarınız da gösterişli hep.22 ayardan aşağı takı takılmaz bildiğim kadarıyla
amerikada ki kuzen ve eşi corona olmuş çocuk da yokmuş şimdilik ona canım sıkıldı bugünEpeyce ailecek sosyalsiniz desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?